Dolar (USD)
32.51
Euro (EUR)
34.63
Gram Altın
2498.22
BIST 100
9693.46
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

26 Temmuz 2016

Amerikan işgali!

15 Temmuz günü yapılmak istenen şey bir FETÖcüler eliyle gerçekleştirilecek bir Amerikan darbesiydi. Darbe yapılacak, ülkede işgale direnecek tüm milli unsurlar "infaz yoluyla temizlenecek" ve oluşturulacak kaos ortamı gerekçe gösterilerek NATO göreve çağrılacaktı. NATO- Birleşmiş Milletler askerlerinin fiilen ülkeye yerleşmesiyle de işgal gerçekleşecek, uzun zamandır İslam coğrafyasında yapılmak istenen dizayn tamamlanmış olacaktı.

Bu millet buna fırsat vermedi.

Meselenin bu kadar geniş çaplı ve arkasındaki güçler itibariyle de bu kadar komplike bir hamle olduğu, bugün ortaya çıkan belge ve itiraflarla daha net bir şekilde görülüyor.

Bakmayın siz aynı merkezden ve aynı dili kullanarak "Darbe zayıftı, böyle darbe mi olur" falan filan diye zırvalayarak, böyle canice bir girişimi sulandırıp gerçeklerin üstünü örtmeye çalışanlara.

Bu yüzden darbe demektense işgal girişimi demek daha doğru olur. İşgal girişiminden önce uzun süre devam ettirilen algı operasyonlarıyla Cumhubaşkanımız Tayyip Erdoğan'ı devirmek için yapılan her türlü ihanet senaryosu başarısız kalınca, (bakınız Gezi olayları, onyedi yirmibeş darbe girişimi, çözüm sürecinin bitirilmesi vs vs.) en son işgal-darbe hamlesine girişebilecekleri az çok tahmin ediliyordu.

Tayyip Erdoğan, sadece bu ülkenin Reisi Cumhuru olmaktan çok öte bir mana ifade ediyor uzun bir zamandır. İslama, ümmete ve Türkiye'ye düşman olan emperyalist haçlı siyonistlerin Türkiyeyi "Erdoğan'ın" şahsında hedefe oturtmaları, Müslüman ve milli bakış açısıyla, Erdoğan'I düşmana karşı can pahası "savunulması gereken sembol şahıs" haline getirdi. Anadolu insanı yıllardır yapılan algı oyunlarına rağmen bu direnişiyle ne derece ferasetli ve fedakar olduğunu bir kez daha gösterdi bütün dünyaya.

Korktukları da, bu milletin gücü ve özüne dönmesiydi. Hamdolsunu2026

Şmdi, bu ihaneti yapan, destekleyen, sessiz kalan ve planlayıp arkasında duran herkesten hesap sorma zamanı.

Mikroba merhamet hastaya merhametsizliktir. Diğer bir ifadesiyle zalime merhamet mazluma zulümdür.

İşgal girişiminde katledilen yüzlerce masumu görmeyen, işgal gerçekleşseydi sorgusuz sualsiz infaz edilecek onbinleri hiç düşünmeyen ve ısrarla sahibinin sesi olarak ülkeyi kaosa sürükleyip kardeşi kardeşe kırdırma planları yapanları o, şu veya bu sebeple savunmaya kalkanların yüzüne vurmak gerek ahlaksız ikiyüzlü tavırlarını.

Genel olarak Müslümanlara özelde ise Türkiyeye düşman olan ve kendi zulüm düzenini destekleyen her yapının ve şahsın arkasında durmak Emperyalist Batının temel siyasetir. Bunun farkında olan FETÖ ve avanesi, ısrarla gavurun kucağına Batı'ya sığınıyor ve Türkiye aleyhine kamuoyu oluşturmaya çalışıyor.

İşgale direnen Anadolu insanının bu yiğit duruşu, sadece bu toprakların değil, ümidini gözünü Türkiye'ye dikmiş bütün İslam coğrafyasında coşkuyla ve sevinçle karşılandı.

Farkda bu zaten.

İşgalci FETÖcüleri, Emperyalist Haçlı ve Siyonist devletler savunup koruyorken, Recep Tayyip Erdoğan şahsında Türkiye'nin yanında ise savaş bölgelerinde katliama uğrayanlar da dahil sadece Müslümanlar durdu.

Hamdolsunu2026

Rabbim vatanı millet ve ümmeti muhafaza etsin.