Dolar (USD)
32.48
Euro (EUR)
34.56
Gram Altın
2482.63
BIST 100
9568.52
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

03 Ekim 2022

​AK Parti iyi ki beton işinden anlıyor...

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesine getirilen eleştirilerden biri de: İktidar en iyi anladığı işi projelendirdi şeklindeydi.

Değerli okurlarım, AK Parti iyi ki beton işinden anlıyor. Eğer, İktidar beton işinden anlamamış olsaydı... Yaşam alanlarımızın kalitesi bu kadar yükselmezdi.

Mesela, kilometrelerce duble yolla, yeni tünellerle, köprüler yapılmasaydı... Trafikte yolculuk böyle konforlu olmazdı. Tabi, buna bağlı olarak, kazalarda da bir azalma yaşanmazdı.


Mesela, Sağlık alanına, Şehir Hastaneleri gibi büyük yatırımlar yapılmasaydı... Bugün beş yıldızlı otel konforunda sağlık hizmeti alınamazdı.


Hepsinden önemlisi, ülkemizdeki bina stoku yenilenmeseydi... Birçok insan orta ölçekli depremlerde hayatlarını kaybetme riskiyle karşı karşıya olurdu.


Muhalefet daha ilerisi için İktidarı iter...


Efendim, normal şartlarda, vatandaşın lehine olan konularda, muhalefet iktidarı iter.


Bizdeki muhalefetin, vatandaş gibi bir derdi olmadığı için, iktidarı daha ileriye itme gayretleri yok...


Onların tek derdi var. O da, Tayyip Erdoğan'ı Cumhurbaşkanlığı'ndan düşürmek... Bu hedef içinde, bütün mesailerini harcıyorlar.


Yapılan her yeni konut, insanlarımızı depremin zararlarından koruyormuş. Bunların pek umurlarında değil...


Gerçekten umurlarında olsaydı... 500 bin sosyal konutu, 750 bin veya 1 milyona çıkarmak için çalışırlardı. Dedim ya, bunların vatandaş gibi bir derdi yok...


Burada millet olarak tesellimiz: İktidarın, insanı önceleyen projeler devreye alması... Birde, muhalefetin elli adım önünden gitmesi...