Dolar (USD)
32.42
Euro (EUR)
34.29
Gram Altın
2492.64
BIST 100
9693.46
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

07 Kasım 2022

Aileye dinamit LGBTİQ+

Son birkaç yıldır, az da olsa bazı ülkeler, “lûtîlik” ve çok daha ötesi ahlaksızlıkları içeren LGBT musibetine karşı açıklamalar yapmaya başladılar. Ama batılılar ve onlara uyanlar çok yakında bindikleri dalları nasıl da kestiklerini, yok oluşa doğru giderken görecekler. Bu ahlaksızlığın insan neslini kökünü kurutmak ve insanlığın hem dünya hem ahiretini yıkmak için ne büyük bela olduğunu gördüklerinde anlayacaklar. Ama o zaman çok geç olacak.

Dikkat ediyor musunuz? Batılılar artık eskisi gibi kendi öz insan güçleriyle savaşıp işgal edemiyorlar. Bunun yerine vekalet orduları oluşturuyor ve onlarla işgallerini ve sömürülerini devam ettiriyorlar. Tabi bunu da içimizde hainler vasıtasıyla yapıyorlar. “Soros fonları” vb. batılı kurum, kuruluş ve hatta devletleri tarafından gizli aşikar fonlamalarla yapıyorlar.

İşin bir başka yanı da bu ahlaksızlık platformlarının PKK, PYD, HDP, CHP, İP vb. siyasi partiler tarafından arka bahçe olarak kullanılmasıdır. Halbuki bu sadece, namus, iffet, onur ve ahlakla savaş değildir. Bu aynı zamanda din, iman, vatan, bayrak ve her tür mukaddesatla da savaştır. Bunun farkında olarak, bu mukaddes değerlere inanan her kesin bu konuda ellerini taşın altına koymaları gerekir. Cumhurbaşkanlığından en küçük bir mahalle muhtarına varıncaya kadar tüm yetkili ve etkililerin bu konuda sorumluluğu var. Tüm tüzel ve özel kişiliklerin yanında MEB, YÖK ve tüm STK’lar da sorumluluğun tam ortasındadırlar. Elbette vatanın seven her vatandaş ve tüm anne babalar ve büyükler de bu konuda sorumluyuz.

Ne yapabiliriz?

1. Öncelikle bir ve beraber hareket edecek “İffet platformu” “İzzet Platformu” vb. isimler altında yasal örgütlenmeler yapılmalıdır. Her ilde, hatta ilçelerde, STK’lar vb. tüzel kişilikler bu yapılmalıdır.

2. Diyanet Camiası, imam hatipler, ilahiyatlar ve bu konuda duyarlı olan eğitim kurumları harekete geçirilmelidir. Bu büyük tehlike tamamıyla bitinceye kadar da buna karşı ses vermeleri sağlanmalıdır.

3. LGBT’yi destekleyen giyim mağazaları ve marketler teşhir edilip boykot edilmeli. Muhafazakar olanlardan buna karşı ses verenler ise desteklenmelidir.

4. Sosyal Medya Platformları aktif bir şekilde kullanılmalıdır. Bunun için başta Tik Tok olmak üzere, YouTube, Twitter, instegram, facebook vb. tüm platformlarda sırf bu işe mahsus profesyonel ekipler tarafından kanallar açılıp aktif olarak kullanılabilir.

5. Gördüğümüz onursuzluk girişimlerine karşı Cimer vb. yerlere yazılar yazmalı buraları mesaj yağmuruna tutmalıyız. Hele ak parti belediyeleri ve kimi bürokratların bu ahlaksızlığa çanak tutmaları engellenmelidir.

6. Bunun için her ilin valilik ve belediyelerini de aynı şekilde dilekçe yağmuruna tutabiliriz.

7. Yasal çerçevede her ilde yürüyüşler, basın açıklamaları, konferanslar, paneller düzenleyelim. Bu işleri de profesyonelce planlı bir şekilde yapalım. Mesaj yüklü Pankartlar, Türk bayrakları yeterince iyi bir şekilde hazırlanmalıdır.

8. Hükümete yeterince baskı yapılarak, onun da küresel çetelere karşı eli güçlendirilmelidir. Baskı arttıkça, muhafazakar hükümetlerin; “halkım böyle istiyor, ben bu “ibahiyeyi” -sınırsız ahlaksızlık-ı onaylayamam” gerekçesi de güçlenecektir.

9. Bu konuda duyarlı olan TV kanalları desteklenmeli, buralarda daha çok ses getirecek programlar yapılmalıdır. Muhafazakar medyanın bu konuda duyarlı olan “kanat önderleri” “aydınlar” “akademisyenler vb. şahsiyetlere yer vermeleri sağlanmalıdır.

10. Ayrıca onların yaptığı gibi film, dizi film, çizgi film vb. çalışmalarda yapılmalıdır. Tabi bunlar; hükümet, belediye vb. güçlü kuruluşların desteğiyle olabilecek çalışmalardır.

11. LGBT belasını yaşayarak bin pişman olan nice bireyler var. ancak onlar ustaca medyadan ve gündemden uzak tutulmaktadır. Onların örgütlenmeleri sağlanarak pişmanlık seslerinin daha gür bir şekilde duyurulması sağlanmalıdır.

12. Bu ahlaksızlıkların sebep olduğu AİSD, MAYMUN VİRÜSÜ, vb. hastalıkların gündemde tutulması. Mesela batıya çokça ihraç edilen bir kalemin de “olgun bezi” konusu vb. konuların gündemde tutulması. Tabi bunun sebebi makattan yapılan ilişkinin burayı deforme etmesi neticesinde olduğunun da açıklanması vb. daha nice maddeler eklenebilir.