Dolar (USD)
32.49
Euro (EUR)
34.84
Gram Altın
2429.70
BIST 100
9810.31
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

15 May 2015

Adnan'a dur diyecek yok mu?

Öncelikle sayfamı bu rezil konuyla kirlettiğim için herkesden özür dilerim!
Kaçdır niyetlendim, yazamadım. Daha mühim uğraşlarım vardı. Mesela, tuvalete gitmek, aksırmak, tıksırmak hatta sümkürmek, ıkınmak gibi.
Bir Kemalistten hatta Fetö'den bile nisbeten, kaale alacak tarafını görmedim. Ancak haberlere düşen bu son hadise artık isyanı meşru ve zorunlu kıldı.
Millettçe, Kemalisti, Solcusu, Ülkücüsü, Mütedeyyini, hasılı tüm ülke olarak ittifak ettiğimiz tek şey, bu müptezel, pespaye kılıklı 'raporlu' deli adamı hesaba almama noktasında net uzlaşıdır.
Şu kadar ki, son yaşanan Pasta Kur'an ve Maket Kabe olaylarında her türlü lafı sayan bu güru00fbh, Adnan Oktar'ın yaptıklarını ısrarla görmezden geldi!
Adnan Oktar'ın namı, Amerika'da enterasan bir şekilde karşıma çıktı. Türk oluğumu öğrenen kimselerin ilk söyledikleri, 'utanç verici' Midnight Express'i bile aşmış ve Amerikan Televizyonlarına düşen görüntüleriyle alay malzemesikaynaklı, 'Yea, Turkey, Adnan(elleriyle bildiğimiz 'seksi' kadın tarifi yapıp) dance, dance' demeleri. Ve bu görüntülerin, dünyanın görüp görebileceği en pespaye, en alt düzey insanına hitap eden program, Jerry Springer Show ile kıyaslanmasıdır.
Gerek Emine Şenlikoğlu hanımefendinin gerek Yakup Köse'nin ifadelerinin altına aynen imza atıyorum! Aslında bir adım öteye gidip başka sözler de söylemek gerekli ama inanın değmez!
Anladık, raporunun arkasına sığınıyor! Tedaviyse tedavi kardeşim, yeter be! Yalnız şu kadarını söyliyeyim, asıl, Kenan Paşanın okkalı(Oktarlı) kazığı bu bize, arkadaş!
Şenlikoğlu, "Adnan Oktar bey son dönemlerde şirazeden çıktı. Bu da İslam'da var diyor. Mesela, kadınların gayet böyle, nasıl anlatacağımı, nasıl sınıflandıracağımı, tasvir edeceğimi bilemediğim sahnelerde görünmesi ve bunun da İslam'da yeri olduğunu söylemesi şahsen beni çok üzdü." demiş.
'Maymunlaşan Adam' yazısında Yakup Köse de "Kedicikleriyle "Altın Günleri" düzenleyen Adnan Oktar'ın, Filistin mücadelesini "aptalca ve yararsız" bulmasındaki sebebin 25. Kare'de gizli olduğunu" söyledi.
Vallahi ikisi de nezaketlerinden, kibarlıklarından az bile demişler, aha ben de aynen katılıyorum!
Çok heveslenip havalara da girmesin. Amacım, ciddiye yahut hesaba aldığımdan değil ona karşı eleştiri veya değerlendirme hiç değil, sadece madur ettiği iki güzel insana, Emine Şenlikoğlu ve Yakup Köse'ye destek olmakdır!
Şu deliye birisi 'dur' desin artık!
***
Sen hesabı bırak Dostum. Aldırma... Gönlünde iman nu00fbru, omuzlarında dava şu00fburu.
Yazarımız Yakup Köse'nin yanındayız.