Dolar (USD)
32.42
Euro (EUR)
34.29
Gram Altın
2492.64
BIST 100
9693.46
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

12 Temmuz 2021

ABD'nin 'Türk Demokrasi Projesi'

15 Temmuz bunlardan biri.

Beş yıl önceki o melun geceyi hiç unutmamalıyız.

O gece millet uyumadı.

Uyumamalıyız…

O gece Cumhurbaşkanı’nın:

"…

Milletimizi illerimizin meydanlarına davet ediyorum, havalimanlarına davet ediyorum ve milletçe meydanlarda, havalimanında toplanalım ve bunların o azınlık grubu, tanklarıyla, toplarıyla gelsinler ne yapacaklarsa halka orada yapsınlar. Halkın gücünün üstünde bir güç ben tanımadım bugüne kadar.

Cumhurbaşkanı, bu daveti yaparken meğer malum zevat da Atatürk Havalimanı’ndan darbecilerin yol verip selam duruşuyla bir eve gitmiş, oradan halkın katledilişini seyrederek ‘dostlarının’ kendisine tebliğ edeceği yeni görevi bekliyormuş.

İşte terör yandaşlarının kontrollü darbe/tiyatro diyerek delilleri karatmaya giriştikleri o gece:

15 Temmuz…

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde, cuntacıların helikopterden açtığı ateş sonucu başı koparak şehit olan Cuma Dağ’ın eşi Rukiye Dağ o geceyi ve eşinin hikâyesini anlatıyor:

"F-16'ları görünce, 'Herhalde PKK'nın kökünü kazıyacaklar' diye düşündük. Meğer bizim kökümüzü kazımak için havalanmışlar.

Darbe olduğunu öğrenince eve geçtik.

Başbakan'ın konuşmasını dinleyince Cuma bana dönüp, 'Rukiye oğlumla güzel bir fotoğrafımı çek, hatıra kalsın' dedi. Oğlunu göğsünde uyuttu. Cumhurbaşkanı'nın çağrısıyla birlikte, 'Rukiye memleket elden gidiyor, haydi savunmaya' dedi. Ben onu beklemeden bir şişe su alıp evden ayrıldım, o da arkamdan geliyordu.

Helikopter geldi. Sicim gibi kurşunlar yağarken, saat 01.00 gibi birden büyük bir gürültüyle bir bomba düştü. Yaralılar arasında eşimi aradım. Cesetleri yara yara ilerledim.

En son, tankın hemen önünde başı olmayan birini gördüm.

'Adama ne yapmışlar Allah'ım' dedim. Şoku atlatınca adamı incelemeye başladım. Çoraplar o, pantolon o, ayakkabılar o...

Adama yaklaştım.

Telefonunda son aramalarda ben vardım, bu eşimdi... Elini tuttum, 'Canım hakkını helal et' dedim. Hâlâ yağan mermilere aldırmadan yanına oturdum, ellerini tuttum, göğsünü sıvazladım. Polis beni uzaklaştırdı, eşimi alamadım oradan.

Sonraki çatışmalarda mermiler isabet etmeye devam etmiş olmalı. Çünkü cenazeyi aldığımızda, sağ kolu ve vücudunun başka yerleri de yoktu. Onu ilk gördüğümde sadece başı yoktu diğer yerleri sağlamdı.”

FETÖ'nün, çalıştığı kurumda kendisine yıllarca eziyet ettiğini anlatan Rukiye Dağ:

Bunlar o kadar arsız ki eşimin tabutunu bile taşıdılar…" (12 Kasım 2016 Sabah gazetesi)

Türkiye, darbecilerle hesaplaşmaya devam ediyor.

2023 de bunlardan biri olacak…

23 Haziran 2020…

TBMM, 27 Mayıs cuntasının tüm uygulamalarını yok hükmünde saydı.

12 Eylül cuntası yargılandı, rütbeler söküldü. Ancak temyiz aşamasında ölümler nedeniyle karar kesinleşemedi. Dosya kapandı.

28 Şubat Post Modern Darbe’nin sanıkları on dördü müebbet hapse mahkûm edildiler.

Batı Çalışma Grubu’nun kudretli generali, Dünya Siyonist Örgütü’nün (JİNSA) Dünya Lideri unvanı verdiği Çevik Bir de var.

Olay tarihinde yürürlükte bulunan 765 sayılı Türk Ceza Kanunu'nun 147. maddesindeki "Türkiye Cumhuriyeti icra heyeti vekilleri heyetini cebren ıskat veya vazife görmekten cebren men etmek" suçu bakımından "müşterek fail" olarak sorumlu tutulup müebbet hapisle cezalandırıldılar.

28 Şubat’ın Medya, sermaye ve siyasi ayağından da hesap sorulmalı…

Her darbede Türkiye, kaosa itildi.

Milyonlarca vatandaş işinden, okulundan edildi. 300 milyar dolar iç edildi. 26 bankanın kasası boşaltıldı.

‘Türk Demokrasi Projesi’, Emek ve Demokrasi Güçleri adıyla benzemezleri ‘konsolideye’ devam ediyor.

****

28 Haziran 2021’de İsrail Cumhurbaşkanı Reuven Rivlin'in Özel Kalemi 12 çocuk annesi Rivka Ravitz'in önünde diz çöken ABD Başkanı Joe Biden, katlettikleri, dağa kaçırdıkları milyonlarca çocuğun anneleri önünde de diz çökmeli.

Aile Planlaması” yaptıranların ikiyüzlülüğü…