Dolar (USD)
32.36
Euro (EUR)
34.94
Gram Altın
2323.56
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

29 Mart 2016

ABD, YARIM KALAN DARBEYİ TAMAMLAMAYA HAZIRLANIYOR.

17-25 Aralık 2013'te çocuklarının yarım bıraktığı darbeyi tamamlamaya hazırlanıyor, ABD.

Rıza Zerrab'ın ABD'de göz altına alınmasıyla birlikte "Washington merkezli, muhafazakar düşünce kuruluşu American Enterprise Institute'ta (AEI) eski Pentagon yetkilisi Michael Rubin imzasıyla yayımlanan makalede, Türkiye'de darbe olması durumunda ABD'nin darbe yönetimiyle çalışmaya devam edeceği" açıklaması gündeme düştü.( Basın)

Rıza Zerrab'ın Miami'de gözaltına alınmasından sonra yeni bir süreç başlatmak için FETÖ - PKK- Kartel Medyası harekete geçmiş durumda.

Türkiye'nin bölgede istenilen pasif duruma gelmemesi birilerinin canını fena halde sıkıyor. Aktif ve bölgesel çıkarları azami derecede koruyucu politikalar izlemesi Türkiye'yi hedef ülke haline getiriyor. Suriye'de kanlı bir dikta rejiminin ayakta kalması için İran ve ABD'nin ittifak halinde olması , bu yeni darbe sürecinde İran'ın da eli olacağı kuvvetle muhtemel.

7 Haziran seçimlerinden sonra İran medyasında çıkan "Erdoğanizmin Çöküşü" manşetleri, İran'ın niyetini açık ediyor. Molla- Haşaşu00ee- Coni üçlüsü şimdi yeni bir sürecin başlatılması için düğmeye basmış durumda. Bu gözaltı hadisesinden sonra Türkiye'ye karşı algı ve iftira kampanyaları hızlanacağa benziyor. Ne zaman ki Pensilvanya'daki Baykuş bir beddua seansı düzenlese Türkiye düşmanları darbe için zemin yoklaması yapıyor. 20 Aralık 2013'teki seanstan sonra 25 Aralıkta darbeye teşebbüs edilmişti. Yakın bir zamanda aynı seans vizyona sokuldu.

Türkiye'nin istikrarının bozulması için fabrika ayarlarına dönülmesini isteyen şeflik artığı siyasi klik, terörü ve terör örgütünün siyasi uzantılarını da arkasına alarak darbe ortamı oluşturmaya çalışıyor.

Bu cuntacı, hastalıklı yapı, yerini ve zamanını uygun bulduğunda şehitleri de istismar etmekten geri durmuyor. Hem teröristlere hem de şehit yakınlarına yanaşmaya çalışıyor. Gezi- Çatı ittifakıyla oluşturamadıkları sisili havayı şimdi bu gözaltı kararıyla oluşturmaya teşebbüs etmekteler. Bundan dolayı, TBMM'de dokunulmazlıkların kaldırılmasını sulandırmak için bu gözaltı olayını sonuna kadar kullanacaklar. 17-25 Aralık sürecini yeniden başlatmak isteyenler AYM kararıyla serbest bırakılan casusluk sanıklarının da bu kadroda yer almaları yadırganacak bir durum değil. Zira, "kambersiz düğün olmaz."mış.

Terör olaylarıyla halkı hükümete, Cumhurbaşkanına karşı kışkırtanlar, istedikleri kargaşayı oluşturamayınca şimdi imdada ABD yetişti. Terör örgütü YPG'yi müttefik gören ve bunu her fırsatta ifade temekten çekinmeyen, Türkiye'nin FETÖ- PKK- YPG- terör örgütleriyle ilgili ileri sürdüğü bilgi ve belgeleri görmezden gelen AB ve ABD, FETÖ eliyle yapamadığı darbeyi iş başa düştü deyip bizzat olaya el atmış durumda. Yeni bir darbe şekli devreye konulmuş görünüyor.

Çok yakın zamandan beri YPG'yi muhatap kabul eden , Türkiye'nin terörle mücadelesini baltalamaya dönük ve açıktan darbe çağrısı yapan açıklamalar, tehlikenin boyutunu göstermekte.

Batı ve ABD, Belçika'daki saldırıdan sonra "DAEŞ'le mücadele ediyorum." adı altında daha çok katliam için YPG-PKK- FETÖ gibi örgütlere yardım edecektir. Sömürgeci zihniyetin en iyi bildiği iş: Katliam yapmak. Terör örgütlerini kuran, finanse eden, yöneten bu yapı, darbelerden, çatışmalardan, savaşlardan besleniyor. Ne kadar çok savaş. çatışma, darbe, o kadar servet ve sefahat bunların düşünce kaynağı. Barışa, huzura düşmanlar. İsrail'i, bundan dolayı el üstünde tutuyorlar, baş tacı ediyorlar. Türkiye'de Çözüm sürecinden rahatsızdılar, FETÖ'yü ,Mütareke Basınını ve ajan- provokatörlerini harekete geçirip terörü uyandırdılar.

Hükümeti ve Cumhurbaşkanını pasifsize etmek için TBMM Başkanını göreve çağırıyorlar.

Türkiye, Çanakkale ruhuyla bu "demir çemberi göğsünde kırıp parçalayacak" azim ve kudrete sahiptir.

Darbeler, dönemi bitti. Onu ve ondan beslenenler tarihin çöplüğüne def edildiler.

Arkalarını terör örgütlerine, darbecilere dayayanlar, pis emellerine asla ulaşamayacaklar, adalet önünde hesap vermekten kaçamayacaklar.

17-25 Aralık'ın ne kadar korkunç bir darbe girişimi olduğunu o gün anlayamayanlar şimdi anlayabilirler.

ABD, yarım kalan darbeyi tamamlamak için bizatihi devrede.

Elbetteu2013 Allah'ında bir hesabı var.

 
ABONE OL
Deniz feneri detay
Deniz feneri detay
Kızılay 160x600
TDV ramazan