Dolar (USD)
32.57
Euro (EUR)
34.86
Gram Altın
2427.21
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

22 Ocak 2021

ABD çökerken Biden'a biat eden şerefsiz ahmaklar var bu ülkede...

Trump "Georgia Eyalet seçimi için "Bu seçim ABD'yi uçurumdan kurtarma da son şanstır" diyerek seçmenin dikkatini çekmişti. Lakin Georgia seçiminde yenildi... yenilince ortalık bir güzel karıştı. Güney eyaletlerindeki Trump taraftarları tarihteki iki yenilginin;1864 güney-kuzey ile 1964'te zencilere eşit eğitim hakkı verilmesindeki yenilgilerinin rövanşını alırcasına Washington DC’de ki Kongre binasını işgal etti. Silahlar konuştu ve ölenler oldu. Güneyliler 160 yıl öncesinde olduğu gibi yeniden silahlanmaya başladı. Mitingler silahların gölgesi altında yapılırken Federal Hükümet bu silahlı miting çağrılarına karşı federal savunma güçlerini sahaya sürdü. Daha evvel Irak'ı, Afganistan'ı "terör var" bahanesi ile işgale giden askerler şimdi kendi ülkelerinde terörle mücadele ediyor.

Ne kadar ilginç değil mi?

Öte yandan Biden, göreve başlamadan evvel "Amerikan kurtarma planı" adı altında 1.9 trilyon dolarlık yardım paketini açıkladı. Çöken ekonomik ve sosyal düzene can suyu olsun, bir zamanlar Carter 'in ulusal güvenlik danışmanı olan Brezinski’nin 28 yıl evvel işaret ettiği Amerikan Sistemine ait hastalıklara merhem olsun diye.

Brezinski; 21. yüzyılın arifesinde dünya çapında karmaşa (Out of Control: Global Turmoil On The Eve Of The 21st Century

ABD'nin çöküşü Sovyetlerden beter olacak buna adım gibi eminim.

Uzayda üsleri olan dünyanın çevresini bir kaç kez turlayacak balistik füzeleri olduğu halde SSCB, neden çöktü? Savaştan mı? Belki sebeplerden birisidir, lakin ana sebep Afganistan savaşı değildir. Ana sebep Kremlin’deki karnı tok ahmakların Moskova sokaklarındaki aç bitap halktan bihaber olmasındandır.

ABD'nin SSCB'den bir artısı var "ırkçılık" Zenciler oy kullanırken George Floyd'u unutmadılar.

Tarihsel ırkçılık, adaletsizlik, eşitsizlik, şımarık zenginler, refahsızdık Amerikan sistemini yıkmıştır geriye sadece ilanı kalmıştır. Aşağıdaki resimde güneyli Amerikalının konfederasyon bayrağı ile verdiği poz aslında bu çözülmenin ve çöküşün ilanı niteliğindedir. Tabi ki anlayana.

Böyle iken Bidon Biden'ın iktidarına bel bağlayan ve ona daha şimdiden biat eden şerefsizlere ne demek gerek? Alçaklık bile bir seviyedir onlar için yakıştırılacak en güzel sıfat "ÇUKUR" olsa gerek.

34a0bf3d-f53e-44a3-aa1f-7dee9e64af2c_533ee1d146c3f6cb10ec69cade30565d