Dolar (USD)
32.47
Euro (EUR)
34.56
Gram Altın
2472.22
BIST 100
9530.47
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

21 Haziran 2022

AB-D ile savaş!

Bakmayın siz ABD eski Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey’in;

“Yunanistan’ın 12 mil iddiası Türkiye’yi kendi sahasına kilitliyor. Yaklaşık 40 yıldır Ege'deki gelişmeleri takip ediyorum, Türkiye daha haklı bir konumda”demesine.

Yunanistan, Amerika ve Avrupa habire gaz verdiği için böyle geniş geniş savaş çığırtkanlığı yapıyor.

Türkiye ısrarla “Batı’ya mahkum olma, Batı’nın kuklası olma, gel aklı selim şekilde aramızdaki meseleleri komşu olarak çözelim” çağrısını yineliyor ama Yunanistan vekalet savaşında kukla olmaya razı maalesef.

Belli ki, Yunanistan 12 mil ısrarından, yasak olmasına rağmen adaları silahlandırmaktan, Türkiye’yi karaya hapsetme hevesinden, Akdeniz ve Ege’de emperyalist ülkelerin planlarına hizmet etmekten vazgeçemeyecek.

Belli ki ABD, kuklasını üzerimize salarak, uzun bir süredir Türkiye’yi parçalama planını tamamlamak emelinde.

Bir süredir Yunan medyasında: "Türkiye ile Savaşmak Artık Kaçınılmaz. Bu Çatışmanın Askeri Bir Çatışmaya Dönüşeceğini Anlıyoruz. Bu Yüzden Hazırlanıyoruz, Yeni Silah Sistemleri Alıyoruz" şeklinde yayınlar yapılıyor.

İçerde “iktidar seçimi ertelemek için savaş çıkartmak istiyor” şeklinde tezvirat yapan ruhu satılmışlara aldırmayın.

Meseleyi ısrarla kaşıyan, Türkiye’yi savaş ortamına çekmek isteyen taraf Yunanistan. Türk yetkililer sorunu adil ve uygulanabilir şekilde çözmek için ne kadar çaba harcıyorsa, Yunanlılar da sorunu büyütmek için o kadar çaba harcıyor.

Nereye varacak bu durum?

“Yunanistan, Amerika’nın ısrarıyla Türkiye’nin savaş sebebi saydığı 12 Mil uygulamasını devreye koyacak, Türkiye müdahale ederse hem NATO hem AB üyesi bir ülkeye fiili müdahalede bulunduğu için Avrupa ile birlikte Türkiye üzerine çullanacaklar. Türkiye ambargolar altında ezilecek, zaten kötü olan ekonomisi tamamen bitirilecek ve siyaseten yalnızlaştırılıp zayıf hale getirilecek ” şeklinde senaryo yazıyorlar.

Olabilir. Emperyalistlerin oyunu da planı da bitmez.

Türk vatanı ve milleti bin yıldır Haçlıların hedefinde oldu zaten. Her seferinde gereken dersi aldılar bu necip milletten. En son zafer kazandıktan sonra arkalarında bıraktıkları fitne tohumlarıyla yürüttükleri boyun eğdirme hamleleri, artık yürümez olunca yine eski usûl, Haçlı ordusuyla dışardan saldırmaya niyetlenmişler herhalde.

Yunanistan ile fiili bir savaş durumunda Rusya ve Çin dahil, Amerika-Batı bloğuyla çekişme içinde olan ülkeler bile yanımızda kimse olmayacaktır. Çünkü, haklılık haksızlık meselesini kimsenin umurunda değil. Böyle bir savaşı, Haçlılar ile Müslümanlar arasındaki bir savaş olarak değerlendirmenin yanında, emperyalist devletlerin tekerine çomak sokma potansiyeli iyice ortaya çıkmış güçlü birTürkiye’yi,çıkarlarına zararlı gördükleri için karşısında duracaklardır.

Peki ne yapmamız gerek?

İki seçenek var önümüzde. Birincisi, Yunanistan üzerinden saldıran emperyalistlerin isteklerine boyun eğeceğiz. Yani Ege ve Akdeniz’de sadece kıyıdan balık tutmaya, sınırımızda PKK devleti kurulmasına ve Suriye başta olmak üzere bölgedeki askerlerimizi geri çekmeye razı olacağız. Afrika, Balkanlar ve siyasi ve insani ilişkilerimizi artırdığımız her yerden çekilip, onların izin verdiği şekilde hareket edeceğiz. Karadeniz’de Ruslarla savaş pozisyonuna geçip, Batı’nın tetikçisi olacağız.

İç politikada ise, Ayasofya’yı tekrar müze haline getirmemiz ve İstanbul Sözleşmesini eşcinsel evliliği de kabul eder şekilde tekrar yürürlüğe koymamız, İHA-SİHA üretimi başta olmak üzere savunma sanayi çalışmalarını sonlandırmamız ilk adım olarak bekleniliyor. Sonrasında ise…

AB-D’nin emir eri olduktan sonra, sonra diye bir şey kalır mı?

Diğer seçenek mi?

Bu vatan bizim vatanımız. Bu topraklar, bu coğrafya bizim… Biz Allah ve vatan için ölümü göze aldığımızda kim durabilir karşımızda? Ordu-Millet olarak gerçekten ölümü göze alırsak, bırakın kuklayı, kuklacıya bile haddini bildirir, ne vatanı çiğnetiriz, ne hakkımızı yediririz. Bu topraklar ne Irak’a, ne Suriye’ye ne Afganistan’a benzemez. İş o noktaya geldiğinde Avrupa’daki beş milyonu Türk on milyon Müslüman da dahil, Yunanistan’dan başta, Avrupa kıtasıyla birlikte bütün dünyayı silkelemeye başlarız.

Sadece bu iradeyi göstermek, hazır olmak ve en önemlisi bu milletin iradesini kıracak maşaları, kullanıcılarına zamanında iade etmek gerek.

Allah vatanı, milleti ve ümmeti korusun.