Dolar (USD)
34.02
Euro (EUR)
37.98
Gram Altın
2830.97
BIST 100
9975.61
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE


2109 Eylül’e girerken ne oldu!

FUTBOL ile başlamak yerine Basketbol ile konuya girelim. FIBA Dünya Kupası’nda E Grubunda mücadele eden Milli Takımımız Şanghay’da iyi bir başlangıç yaptı. İlk maçında Japonya’yı 86-67 yendi. Milli takımımız temkinli oynamaya dikkat etti. Melih ve Ersan ile salon egemenliğini sağladık ve maça enerjik ve özgüven ile başladık Savunmada tutarlı bir çizgi sergiledik. Son çeyrekte kontrollü oynadık, skor kredimizi kullandık ve maçı kapıp yolumuza devam ettik. Ardından Amerika ile karşılaştık ve kazanabileceğimiz bir maçı uzatma anlarında 93-92 kaybettik. Dün ise hiç beklemediğimiz bir oyunla Çekya’ya 91-76 yenilerek hayal kırıklığı yaşadık.

Başantrenörümüz Ufuk Sarıca, Çekya maçında mental olarak iyi oynamadığımızı söyledi ve olayı doğru analiz etti.

VOLEYBOLDA İYİ GİDİYORUZ

Voleybolda şahane maçlar izliyoruz. Ankara Spor Salonunda oynanan maçta Hırvatistan’ı 3-2 yendik. Seyirci desteğimiz muazzamdı. Milli Kadın Voleybol Takımı, Avrupa Şampiyonasında böylece çeyrek finale yükselme şansını yakaladı. Maç tam 133 dakika sürdü. Çeyrek finalde ise, o maça kadar hiç set vermeyen Hollanda’yı bu kez bizimkiler set vermeden 3-0 mağlup etti. Kızlarımız yarı finalde Polonya ile karşılaşacak.

F.BAHÇE-TRABZON MAÇI

Futbola gelince... Süper Lig’de Fenerbahçe-Trabzon maçı vardı. Bu karşılaşmadan müthiş keyif aldık. Fenerbahçe skordan çok oyun gücüyle rakiplerini korkutuyor. Uğurcan Çakır ve Altay Bayındır adlı kalecilerle gurur duyduk. Ayrıca iki takım arasındaki gerginlik bitmeye yüz tuttu. Trabzonspor Ünal Karaman’ın idaresinde form tuttu, genç-dinamik bir takım oldular. Pozitif futbol oynuyor, taraftarlarına umut veriyorlar. Trabzonspor büyük düşünüyor, günü kurtarmaya çalışmıyor ve yerli gençlere ağırlık ve önem veriyor. Bu seneki liglerden keyif alacağız. Yerli antrenörler takımlarımızı çalıştırıyor. Ancak futbolcuların çoğu yaşlı ve tükenmiş yabancılardan oluşuyor. Milli takıma seçilecek genç oyuncu bulmakta zorlanıyoruz.

NOTLAR:

1-Huzur Sokağı’nın ve Birleşen Yollar Filminin banisi Şule Yüksel Şenler’e Rabbimden rahmet diliyoruz.

2- 2B arazileri ile ilgili olarak yöneticilerden çözüm bekliyoruz.

3-İnece- Erikliman- Giresun yolunun yapımı için Valimiz saygıdeğer Harun Sarıfakıoğulları’ndan destek bekliyoruz. Muhtar Reha Ümit Goluoğlu’na teşekkür ederiz.