Dolar (USD)
32.56
Euro (EUR)
34.63
Gram Altın
2488.25
BIST 100
9524.59
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

23 May 2015

180 çalık kaç Atatürk eder?

Geçenki Pelin Çift'in programı 'ortalığı ayağa' kaldırdı. Ortalık dediysek, siz onu 'ortalık malları' yahut 'ayaktakımı' alınız!

Kutsallarına dokunmuş, hem de TRT gibi, Devlet televizyonunda böyle bir rezillik nasıl yaşanırmış!

Bunu söyleyenler, sizi gericilikle suçlayıp aydınlığa davet edenler ha!

Hani Cumhurbaşkanına 'ana, avrad küfretmeyi' özgürlük belletmeye çalışan ve bunun 'suç' olduğunu bildikleri halde, ceza alanları madur, Erdoğan'ı Diktatör ilan edenler, kanka!

Pelin Çift'in 'Gündem Ötesi' programına davet ettiği konuklarından Mustafa Çalık, Profesör Ahmet Şimşirgil ile girdiği Enver Paşa ve İttihatçılar tartışmasında, hızını alamayarak tüm Kemalist ve de Gardropçuları ayağa kaldıracak bir söz etti ve '180 Atatürk 1 Enver etmez' dedi.

Dedi demesine ama asıl 'şok' Ülkücü yani MHP cephesinde yaşandı. Daha 2 gün evvel 19 Mayısın ulvi kudsiyetini terennüm etmek için Anıtkabir'e koşan ülkücü gençlik, manevi huzurda 'Ulu Önder'e bağlılıklarını arzedip, 'yemin billah' etmişlerdi!

Billahi'yi ben ekliyorum tabii, 'Türklüğün Amentüsü' olunca, billahi neden eksik kalsın ki! Hem o kadarcık kıyağımız ve lüksümüz olsun yani! Edip Ayeller, Behçet Kemaller yapınca oluyor da, biz yapınca niye olmasın, pampa!

El hak, Çalık çok haklıdır. Gerek Sarıkamış'da Enver Paşa hakkındaki tezviratlar, gerekse Çanakkale'deki Mustafa Kemal hakkında abartılaru2026

Ben de, programda söylediklerine katılıyorum. Malumatfu00fbruşluktan ziyade tek cümle ile, İttihad ve Terakki, maalesef son derece iyiniyetli ama aynı zamanda da son derece hatalı işler yapmış, güya kurtarayım derken İmparatorluğu batırmıştır.

Gel de bunu, bu Aydınlık, Çağdaş, Ata'larının izinde olduğunu söyleyenlere anlat!

Memleketi babalarının malı gibi görüp, kendi dışındakilere yaşam hakkı tanımak istemeyen zihniyet, her türlü cürete haiz oldukları havasında, küfür ve Argoya bile sahiplendiler!

Mesela halka 'fortçu' da derler, 'Yeni Türkiye'yi B.k kurarsınız' da derler.

Ağa da onlardır Paşa da, Komünizm gelecekse de onlardan sorulur, müptezellik de.

İster Başbakanı 'pijamayla' karşılar ister 'donla', isterse hükümet kurar ister amuda kaldırır, ister iki seksen uzatırlar.

'Ülkücü Camianın' önde gelen isimlerinden Mustafa Çalık'ın yanısıra başkaca seslerinden, Ankara Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş da, 'bana' bu minvalde bi şey demişti zamanın birinde,

'Git işine!'

Hikayede yakup, yusuf için ağlar,biz ise yakup için intizar ettik. Allaha şükür kavustuk. Hoş geldin yakup, dostum...