Dolar (USD)
32.45
Euro (EUR)
34.70
Gram Altın
2435.57
BIST 100
9915.62
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

​Yurt Gündem ile yerel haberler cepte

​Yurt Gündem ile yerel haberler cepte
07 Mart 2021 11:18:40

Yurt Gündem ile yerel haberler artık cepte. Üstelik oldukça hızlı bir biçimde. İster yaşadığınız şehirdeki olaylar olsun ister de memleketinizden haberler, son gelişmeler artık bir tık ötenizde. Oldukça hızlı bir haber akışına sahip olan haber sitemiz, aynı zamanda güçlü alt yapısı sayesinde hızlı bir şekilde açılır ve bu sayede habere erişmek için zaman kaybetmezsiniz.

Yurt Gündem sadece cep telefonunda değil, tablet ya da bilgisayarınızdan da ulaşabileceğiniz bir haber platformudur. Ana yayın politikası Adana haberleri gibi yerel haberler olsa da, Türkiye ve dünyadan gelişmeleri de sitemizde bulabilirsiniz. Güncel, kültür sanat, sağlık ya da ekonomi haberleri için bizi takip edin.

TÜRKİYE VE DÜNYA HABERLERİ YURT GÜNDEM'DE

Yerel haberler dışında Türkiye ve dünya haberleri de Yurt Gündem'de yer alır. Çevremizde neler olduğunu bilmek oldukça önemlidir. Bu noktada da karşınıza haber siteleri çıkar. Haber hizmeti veren pek çok site bulunsa da, Yurt Gündem hızı sayesinde diğer sitelerden ayrışır. Ekonomiden teknolojiye, gündemden önemli açıklamalara kadar yüzlerce haber çok hızlı bir şekilde sitemizde yer alır. Bu da web sitemizin süreli güncel olduğunu ve haber akışının hızlı bir şekilde yapıldığını gösterir.

İster Türkiye'nin ister de dünyadaki diğer ülkelerin haberlerini Yurt Gündem ile takip edin, önce sizin haberiniz olsun.

TÜRKİYE HARİTASI İLE HIZLI SEÇİM

Yurt Gündem Türkiye haritası ile hızlı seçim sunar. Sitenin ana sayfasına girip en alt kısma geldiğiniz zaman sizi Türkiye haritası karşılar. Bu harita üzerinden haberlerini okumak istediğiniz şehri seçin. Örneğin; Sivas haberleri okumak istiyorsanız, haritada bu şehri seçin. Şehrin ismine tıkladığınız zaman karşınıza Sivas için özel tasarlanmış bir sayfa çıkar. Sivas manşetlerinin altında şehre dair diğer gelişmeleri görürsünüz. Bu durum tüm şehirler için geçerlidir. Yani Van haberleri ya da başka bir kentin haberlerini okumanız için tek yapmanız gereken harita üzerinde şehir seçmek.

Bunun yanı sıra sitemizdeki arama kısmından şehir ismi ile arama yapabilirsiniz.

YURT GÜNDEM'DE SADECE HABER VAR

Yurt Gündem'de başlıklara ve haber içeriğine öznel yorum katılmaz, bu sebeple sitemizde sadece haber var. Bir diğer ifadeyle siz değerli okurlarımıza yorum değil haber sunuyoruz. Haberin yorumunu ise sizlere bırakıyoruz.

Haber sadece yaşanan olaylardan ibaret değildir. Bu yüzden Yurt Gündem sivil toplum kuruluşlarından gelen açıklamalar ile bir bölgeyi ya da dünyayı ilgilendiren projelere de yer verir.

Türkiye ve dünyanın yanı sıra son dakika yerel haberler

Sürekli güncellik

Kolay kullanım

Yorumsuz haber

Hızlı erişim

gibi internet haberciliği için önemli olan pek çok kriteri bünyesinde toplayan Yurt Gündem bir tık ötenizde.