Dolar (USD)
32.57
Euro (EUR)
35.00
Gram Altın
2427.37
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Yolu açın Mercedes S-Serisi Coup\u00e9 Türkiye'de

Mercedes'in gözbebeği S-Serisi ailesine dahil olan coupu00e9 modeli, artık Türkiye'de. Yollara hükmeden S-Serisinin yeni üyesi coupu00e9, Mercedes-Benz'in modern lüks yorumunun vücut bulmuş halini temsil ederken, geliştirilmiş tasarımı ile de sportifliğini ön plana çıkarıyor.
Yolu açın Mercedes S-Serisi Coup\u00e9 Türkiye'de
20 Şubat 2018 12:58:00
Mercedes'in gözbebeği S-Serisi ailesine dahil olan coupu00e9 modeli, artık Türkiye'de. Yollara hükmeden S-Serisinin yeni üyesi coupu00e9, Mercedes-Benz'in modern lüks yorumunun vücut bulmuş halini temsil ederken, geliştirilmiş tasarımı ile de sportifliğini ön plana çıkarıyor.

FIRAT İPEK

Mercedes-Benz'in amiral gemisi olarak bilinen efsane S-Serisi ailesine dahil edilen coupu00e9 modeli, geliştirilen tasarımıyla daha fazla sportiflik sunarken aynı zamanda bünyesinde barındırdığı ileri teknolojiyi yansıtıyor. S-Serisi Coupu00e9, yeni krom alt eklentiye ve geniş hava girişlerine sahip bir ön tamponla yollara çıkıyor. Yeni yan marşpiyeler ve V12 görünümünde çift egzoz çıkışları dinamik görünümünü destekliyor.

Daha dinamik bir görünüme sahip olan AMG tasarım konseptinde de yeni ön ve arka tamponlar kullanılmaya başlanıyor. Her biri krom çerçeveye sahip iki adet büyük hava girişi ön bölümü domine ediyor.

Bir komutla aracı yönetin

Yeni Mercedes S-Serisi Coupu00e9'deki sesli komut sistemi LINGUATRONIC 450'ye kadar sözlü komutu algılayarak artık sadece bilgi ve eğlence sistemlerinin değil, iklimlendirmeden koltukların masaj fonksiyonuna kadar çok geniş fonksiyonların yönetilebilmesini sağlıyor. Otonom sürüşe giden yolda teknolojileri güncellenen araçta ayrıca yolu tarayarak süspansiyonların sertliğini ayarlayabilen altyapı da kullanılmaya başlandı.

Şubat 2018 itibarıyla Mercedes-Benz S-Serisi Coupu00e9 Türkiye'de1.257.700 TL'den başlayan fiyatlarla satılmaya başlandı.

S-Serisi Coupu00e9'de bulunan bazı özellikler

- Standart olarak sunulan yenilikçi OLED arka stop lambaları

- Yeni bilgi ve eğlence sistemi, akıllı telefonlar için kablosuz şarj

- Yeni sürüş destek sistemleri

- Kameralarla yolu gören yürüyen aksam

- Silindir kapatma özelliğine sahip yeni çift turbo beslemeli V8 ve süzülme fonksiyonuna sahip V6.

Daha detaylı bilgi edinmek için Mercedes-Benz showroomlarına uğrayınız.

Yamaha ile iyi hissedeceksiniz

Dünyada olduğu gibi Türkiye'de de her yıl yenilenen ürün gamı ile merakla beklenen Yamaha, 2018 sezonunun modellerini 22-25 Şubat tarihleri arasında Motobike İstanbul'da meraklıları ile buluşturacak. Geçtiğimiz gün İstanbul'da düzenlenen toplantıda fuar öncesi basın mensuplarıyla buluşan Yamaha Motor Türkiye'de, bir ilke imza atılarak Türk Genel Müdür Bora Cansever göreve getirildi. Geçtiğimiz yıl yaklaşık 15.000 adet satış gerçekleştiren Yamaha'nın pazar payı yaklaşık yüzde 10 diyen Cansever, "Türkiye, genç nüfusu ile sürekli gelişen ve büyüyen dinamik bir pazar. Bu da önümüzdeki 10 yıl boyunca artan çalışan nüfusun etkisi ile Türkiye'deki motosiklet kullanıcı sayısının istikrarlı olarak artacağı anlamına geliyor. Bu gelişimi gören Yamaha, özellikle yüzde 8 ÖTV'nin geçerli olduğu 250cc altı ürünlerde Euro 4 normlarına uyumlu modeller sunuyor. Markanın bölgesel yaklaşımı sayesinde daha efektif satış rakamlarına ulaşıyoruz" dedi.

Kalite, güç ve verimlilik Suzuki'de

Motosiklet dünyasının en tecrübeli markalarından Suzuki, 22-25 Şubat 2018 arasında İstanbul'da gerçekleştirilecek, Türkiye'nin en önemli motosiklet fuarı olan Motobike İstanbul'da bu yıl da heyecan verici yeniliklere sahne olacak. Suzuki V-Strom 250/ABS, Suzuki V-Strom 650/ABS, Suzuki GSX-S 125/ABS, GSX-S 750/ABS, Suzuki GSX-R 125/ABS ve Suzuki GSX-R 1000R/ABS modelleriyle teknik özellik, kalite, güç ve verimlilik anlamında rakiplerine göz dağı veren Suzuki, bu yıl da motosiklet tutkunlarının gözdesi olacak.

Türkiye'de yılın otomobili hangisi olacak?

BMW 5 Serisi - Ford Fiesta - Hyundai Ioniq - Peugeot 5008 - Skoda Kodiaq - Volkswagen Polo - Volvo XC60

Otomotiv Gazetecileri Derneği (OGD) tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen "Türkiye'de Yılın Otomobili" yarışmasının finalistleri belli oldu. OGD üyesi 76 otomotiv gazetecisinin yaptığı oylama sonucunda Ocak 2017 u2013 Şubat 2018 tarihleri arasında satışa sunulmuş olan 23 aday otomobil arasından BMW 5 Serisi, Ford Fiesta, Hyundai Ioniq, Peugeot 5008, Skoda Kodiaq, Volkswagen Polo ve Volvo XC60 finale kalmaya hak kazandı.

3 Nisan tarihinde başlayacak ikinci aşamada ise 7 finalist otomobilin test sürüşü Intercity İstanbul Park'ta gerçekleştirilecek ve ardından ikinci oylamaya geçilecek. Bu oylamada her jüri üyesi sahip olduğu 250 puanı adaylar arasında dağıtacak. En fazla puan alan finalist, Türkiye'de Yılın Otomobili seçilecek. Birincinin açıklanacağı Gala Gecesi ise 17 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek.

Birinci seçilen marka, Yılın Otomobili logosunu bir yıl boyunca basın bülteni ve reklamlarında kullanabilecek. OGD üyeleri seçim yaparken şu kriterlere göre oy veriyor: "Tasarım, yol tutuş, ergonomi, yakıt tüketimi, emisyon oranları, güvenlik, donanım seviyesi, fiyat-değer oranı."

"Türkiye'de Yılın Otomobili 2018" PPG Otomotiv Tamir Boyaları ana sponsorluğunda, Bridgestone, Intercity ve Shell Helix Motor Yağları co-sponsorluğunda gerçekleşiyor.

100 kişiden 22'si Skoda'ya biniyor

123 yıllık tarihinin satışta en iyi Ocak ayını 2018'de yaşayan Skoda, Türkiye'de de satışlarını yüzde 22 arttırarak 1.564 adetlik teslimatla önemli bir başarıya imza attı. Türkiye'de geçtiğimiz ay satılan Skoda'ların 756'sını Octavia modeli temsil ederken, ikinci sırada 398 adetle Superb yer aldı. Skoda'nın Kodiaq ise 119 adetlik teslimatla öne çıktı.

Insignia'da konfor ve güvenlik üst düzey

Opel, amiral gemisi Insignia'da Exclusive donanım seviyesini satışa sundu. Konfor kadar güvenlik özellikleri ile de öne çıkan Insignia'da, Exclusive donanım seviyesi 232 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta.

Toyota RAV4 her zaman lider

1994 yılında ilk kez pazara sunulduğunda kompakt SUV segmentinin doğuşuna öncülük eden Toyota RAV4, 2017 yılında bir önceki yıla göre yüzde 10 artışla 800 bin 607 adetlik satış gerçekleştirdi ve "Dünyanın en çok satılan SUV modeli" olarak ilk sıraya yerleşti.

Citroen C3 Aircross 2018'in en iyisi

Avrupa'nın 31 ülkesinden 31 otomotiv gazetecisinin oylarıyla, farklı segmentlerden 5 finalisti geride bırakarak "2018 yılının en iyi otomobili" seçilen Citroen C3 Aircross'un AUTOBEST 2018 ödülünü, Citroen CEO'su Linda Jackson teslim aldı.

Hyundai NEXO rekor kırdı

Hyundai, yeni hidrojen yakıt hücreli SUV modeli NEXO Fuel Cell ile en uzun mesafeli otonom sürüş denemelerini gerçekleştirdi ve Seul'den Pyeongchang'a kadar 190 kilometrelik yolu sürücüsüz bir şekilde kat etti.