Dolar (USD)
32.56
Euro (EUR)
34.94
Gram Altın
2447.74
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Yeryüzündeki yıldızınız

Kalite ve konforuyla binicilerin bir numaralı tercihi olan Mercedes, coupu00e9 ve sedan modellerini mükemmel bir şekilde harmanlayarak ürettiği CLS ile otomobil tut-kunlarının ruhuna dokundu. Markanın yeryüzündeki yıldızısı olan üçüncü nesil CLS modeller, Los Angeles Otomobil Fuarı'nda gövde gösterisi yaptı.
Yeryüzündeki yıldızınız
04 Aralık 2017 14:06:00
Kalite ve konforuyla binicilerin bir numaralı tercihi olan Mercedes, coupu00e9 ve sedan modellerini mükemmel bir şekilde harmanlayarak ürettiği CLS ile otomobil tut-kunlarının ruhuna dokundu. Markanın yeryüzündeki yıldızısı olan üçüncü nesil CLS modeller, Los Angeles Otomobil Fuarı'nda gövde gösterisi yaptı.

Fırat ipek

Mercedes-Benz, 2004 yılında CLS ile bir coupu00e9nin şıklık ve zarafetini bir sedanın konfor ve fonksiyonelliği ile mükemmel bir şekilde harmanlayan tamamen yeni bir araç sınıfı üretti. Marka şimdi ise CLS'nin üçüncü nesli ile dört kapılı coupu00e9nin kendine özgü karakterine her zamankinden daha fazla vurgu yapıyor.

Tasarımı güven veriyor

Yay gibi gergin omuz çizgisi, dar yan camları ve basık Greenhouse tasarım formu ile bu yepyeni model, safkan CLS genleri taşıyor. Yeni CLS aynı zamanda, duygusal yalınlık ile tasarım dilinin tutarlı gelişiminin bir başka örneğini gözler önüne seriyor. Oluk ve sert çizgiler belirgin bir şekilde azalırken, bünyesinde barındırdığı tasarım detaylarıyla yeni CLS, güncel Mercedes-Benz coupu00e9 ailesine katılıyor. 0,26 cW'lik rüzgar sürtünme katsayısı kusursuz aerodinamik mimariyi gözler önüne sererken, yeni CLS tamamen yeni motor seçenekleriyle yollara çıkıyor. Satış başlangıcıyla birlikte ikisi dizel ve biri benzinli (ortalama yakıt tüketimi: 7,5 - 5,6 lt/100 km; ortalama CO2 emisyonu: 178 u2013 148 gr/km) olmak üzere üç adet altı silindirli motor seçeneği sunuluyor. ENERGIZING konfor yönetimi araç içerisindeki çeşitli konfor sistemlerini birbirine bağlarken, böylece araç içindeki konfor ve performans da artıyor.

Hey maşallah

Mercedes-Benz X-Class, Türkiye'de!

Pick-up pazarının değişen ihtiyaçlarına göre tasarlanan Mercedes-Benz X-Class, modern tasarımı, dayanıklılığı ve iddialı off-road özellikleri ile artık Türkiye'de. Büyük bir ilgiyle beklenen araç, merkezinde etkileyici Mercedes-Benz yıldızı bulunan çift çıtalı heybetli ön ızgarası, aracın güçlü duruşunu destekleyen uzun motor kaputu ve LED teknolojisi seçeneğine sahip çarpıcı far tasarımıyla oldukça baskın bir görünüme sahip. Pick-up dünyasının yıldızı olmaya hazırlanan "Mercedes-Benz X-Class", dört ve altı silindirli motor seçenekleriyle kullanıcılarına daha önce hiç deneyimlemedikleri bir sürüş keyfi sunuyor.

KICKS, fazlasıyla Nissan

Japon otomotiv devi NISSAN, her geçen gün büyümeyi sürdüren ve yoğun rekabetin yaşandığı kompakt crossover segmentine yönelik yeni modeli KICKS'i, Los Angeles Otomobil Fuarı'ında tanıttı. NISSAN'ın kompakt crossover ve SUV pazarına yönelik altıncı modeli olan KICKS, Haziran 2018'de yollarda olacak.

Sınıfının en geniş bagajı

Kalın kuşaklı şişkin çamurlukları, yüksek tavanlı mimarisi ve yüksek omuz çizgisiyle karakteristik kompakt crossover duruşu sergileyen KICKS; NISSAN tasarım diline sadık bir görünüm sergiliyor.

NISSAN KICKS coupe formundaki tavan çizgisine karşın son derece geniş bir arka koltuk oturma alanı dışında, sınıfının en geniş bagajlarından birine sahip. Yeni NISSAN KICKS 1,6 litre hacimli dört silindirli benzinli motorla satışa sunulacak.

Yeni Volvo XC40 ile boyut atlayacaksınız

İskandinav tasarımını bir başka boyuta taşıyan Yeni Volvo XC40, Volvo Cars'ın yeni kompakt modüler araç mimarisi (CMA) üzerinde üretilen ilk model olma özelliğini taşıyor. Volvo Cars'ın yeni nesil otomobillerinin liderlerinden biri olarak öne çıkan model; tam elektrikli modeller de dahil, 40 serisindeki diğer yeni otomobillerin takip edeceği bir teknolojiye sahip. Yeni XC40, 2018'de Türkiye'de satışa çıkacak.

Lassa, kardan kıştan korkmayanların lastik markası

Türkiye'nin lider lastik markası Lassa, kış lastiği dönemine özel olarak "biz korkmayız kardan kıştan" söylemiyle yeni bir reklam filmine imza attı. Reklamda Lassa'nın 'sağlam' ve 'lider' duruşuyla, memleket yollarında; kardan kıştan korkmadan yola çıkanlar ekrana taşınıyor.

Şampiyon Pirelli, yarışmaya dönüyor

Pirelli, 2017'de bir yıl ara verdikten sonra, gelecek seneden itibaren Dünya Ralli Şampiyonasına dönüyor. 1973'teki ilk sezonundan itibaren Şampiyonada yer alan marka, yıllar içinde 181 yarış ve 25 dünya şampiyonluğu ile önemli bir başarıya imza atmış bulunuyor.

Alfa Romeo efsanesi yeniden pistlerde

Fiat Chrysler Automobiles (FCA) bünyesindeki İtalya'nın en köklü otomobil markalarından Alfa Romeo, 33 yıl aradan sonra dünyanın en prestijli motor sporları organizasyonlarından Formula 1'e geri dönüyor.

Hyundai IONIQ ödüle doymuyor

Hyundai, yıl içerisindeki 23 binden fazla IONIQ satışıyla elde ettiği ivmeyi ödüller anlamında da desteklemeye devam ediyor. Zira IONIQ Ailesi, 2017 Yılın Kadın Otomobili Yarışması'nda birincilik ödülüne layık görüldü. Ayrıca Çevreci Otomobil kategorisinde de bir ödül kazandı.

Skoda avantajlarına Aralık'ta da devam

Skoda'nın Fabia, Yeni Rapid-Rapid Spaceback, Yeni Octavia ve Superb modellerini kapsayan kampanya, Aralık ayı sonuna kadar devam edecek.

Cardata, sizin için en ucuz sıfırları listeledi

İkinci el ve sıfır otomotiv pazarında satışa sunulan tüm modeller hakkındaki verilere en kolay ve en çabuk şekilde ulaşılmasını sağlayan Cardata, Türkiye'nin en ucuz sıfır kilometre otomobillerini sıraladı. Sıralamaya göre, Türkiye'de sıfır otomobil sahibi olmak için en az 47 bin 850 TL'yi gözden çıkarmak gerekiyor.