Dolar (USD)
34.10
Euro (EUR)
38.11
Gram Altın
2875.42
BIST 100
9900.25
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Yeni Türkiye'ye Keçiören'den Destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Keçiören'deki evinden Çankaya Köşkü'ne uğurlanmasının üzüntüsü hala yaşanıyor.
Yeni Türkiye'ye Keçiören'den Destek
18 Eylül 2014 15:13:00
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Keçiören'deki evinden Çankaya Köşkü'ne uğurlanmasının üzüntüsü hala yaşanıyor.

Keçiören Subayevleri Mahallesi'nde yaklaşık 12 yıldır ikamet eden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı Çankaya Köşkü'ne uğurlamanın üzüntüsü hala sürüyor. Ak Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan '' Keçiören'den ayrılmış olması tabi ki de bizim için duygusal bakarsak üzücü ama mantıklı ve derin bakarsak Cumhurbaşkanı olarak gidiyor olması sevindirici. Giriş çıkış saatlerini bildiğimizden dolayı günlük programımızın devamlı içindeydi. Bazı programlarda acaba davet edelim mi şeklindeki tahammüllere yavaş yavaş uzak olacağız gibi. Keçiören olarak Cumhurbaşkanlığı'na geçmiş olmasından bizde kendimize pay çıkarıyoruz'' şeklinde konuştu.

''KEÇİÖREN'DE YAŞIYOR OLMASI PSİKOLOJİK DESTEKTİ.''

Ak partiye gönül vermiş insanlar olarak Keçiören halkında bir burukluğun olduğunu söyleyebilirim. Keçiören'e gelen insanların taşınacak mı sorularıyla çok karşılaşıyoruz açıkçası. Çünkü onlarda gidip her gün birebir görüşemiyorlar ama ben bunu şunu benzetiyorum 'Babanız hastadır evde yatıyordur, müdahale etmiyordur, sıkıntılarınızla birebir ilgilenemiyordur ama onun orada evde bir yerde yaşıyor olması insana destektir. Akşamları eve geldiğini bilmek bu anlamda bize psikolojik destek veriyordu' dedi.

KEÇİÖREN'İN MARKA DEĞERİNİ DE ARTIRIR.

Başbakanımız Sayın Davutoğlu'nun da Keçiören'de yaşamasını çok ciddi anlamda ümit ediyoruz. Bu konuda teşkilat olarak bir kampanyamız var. Kurumsal olarak bakarsak, tekrar bir başbakanımızın oturması bizim açımızdan önemli. Bu durum Keçiören'in marka değerini de artırır. Hem de duygusal açıdan teşkilatımızın, bizim mensuplarımızın psikolojik olarak seçimlerde ciddi anlamda desteğini alır. Seçimlerde Başbakanımızın oturduğu ilçe başarısız olmamalıdır. Biz bu şekilde hareket ettiğimizde çalışmamız gerekenin 3 katı fazla çalışıyoruz. Bu durum bizi motive ederek sonuçlara pozitif yansıyordu.

15 OTOBÜS VE 1000 KİŞİLİK UĞURLAMA YAPILDI.

12. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Anıtkabir törenlerinden sonra karanfillerle 15 otobüs ve 1000 kişilik uğurlama yapıldı. Keçiören olarak ayrıca bir randevu talebimiz oldu. Kabul görürse sıcak bir uğurlama töreni düzenlemeyi düşünüyoruz.

''CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİ BİR DÖNÜM NOKTASIDIR.''

Yeni Türkiye'nin kuruluşun da Cumhurbaşkanlığı seçimleri bir dönüm noktasıdır. Keçiören 850 bin nüfuslu, Türkiye'nin 2. büyük ilçesidir. Oy oranı açısından nicelik açısından da Sayın Cumhurbaşkanımıza katkı sağlamayı istiyoruz. Keçiören olarak elimizden geleni yaptığımızda Yeni Türkiye'nin kuruluşuna da katkımız olacaktır. Önümüzdeki genel seçimlerde de bunun olumlu yansımaları olacaktır. Bu süreç umarım hayırlı olur.