Dolar (USD)
32.32
Euro (EUR)
34.88
Gram Altın
2297.31
BIST 100
8993.16
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Yeni Dacia Duster! Evet

Yüksek ve geniş araç konforunu daha ekonomik fiyatlara sunan Dacia, Duster modeliyle Türkiye'de son 5 yılın 4x4 otomobil lideri ünvanını kazandı. Binici yorumlarında da istisnasız 'Evet, tavsiye ediyorum' denilen Duster, yeni modeliyle Mart 2018'de Türkiye yollarında olacak.
Yeni Dacia Duster! Evet
11 Aralık 2017 14:47:00
Yüksek ve geniş araç konforunu daha ekonomik fiyatlara sunan Dacia, Duster modeliyle Türkiye'de son 5 yılın 4x4 otomobil lideri ünvanını kazandı. Binici yorumlarında da istisnasız 'Evet, tavsiye ediyorum' denilen Duster, yeni modeliyle Mart 2018'de Türkiye yollarında olacak.

FIRAT İPEK

Eylül 2017'deki Frankfurt Otomobil Fuarı'nda ilk gösterimi gerçekleştirilen Yeni Dacia Duster, evrim geçirerek tamamen yeni bir dış görünüme ve devrim niteliğinde bir değişimle yeniden tasarlanmış bir iç mekana sahip oluyor. Yeni dış tasarım, otomobilin güçlü karakterini vurgulayan daha belirgin hatlarıyla ön plana çıkıyor. Yeni Duster'ın iç mekanı ise müşterilerine kaliteli ve konforlu bir alan sunuyor.

4x2 ve 4x4 versiyonları bulunan Duster, aynı zamanda gerçek bir SUV'un konforunu ve off-road becerisini bünyesinde barındırıyor. Ergonomik olarak geliştirilmiş sürüş konumu, pratik iç mekan özellikleri ile Yeni Duster'da yolculuklar daha konforlu hale geliyor. Ayrıca geliştirilmiş ses yalıtımı da iç mekanda algılanan sesleri yarı yarıya azaltıyor.

Yeni Duster, hem yolda hem arazide manevra kabiliyetini arttıracak bir dizi sürüş destek ve güvenlik donanımları ile birlikte sunuluyor.

- 360u00b0 kamera, hız ayar ve sınırlayıcı, yokuş iniş destek sistemi (HDC), yokuş kalkış destek sistemi (HSA), elektrik takviyeli direksiyon, otomatik yanan farlar, eller serbest Dacia kart sistemi, otomatik klima

- Perde hava yastıkları, kör nokta uyarı sistemi

Yeni Duster, Renault Grubu'nun kendini kanıtlamış, uygun fiyatlı motor seçenekleri ile sunulmaya devam ediyor.

- 1.6 SCe 115 bg (4x2 ve 4x4) ve 1.2 TCe 125 bg (4x2 ve 4x4) benzinli & manuel. 1.6 SCe 115 bg motorunun bir LPG versiyonu da opsiyonel olarak mevcut.

- 1.5 dCi 90 bg (4x2) ve 1.5 dCi 110 bg (4x2 ve 4x4) dizel motorları manuel vites seçeneği ile birleşiyor. 1.5 dCi 110 bg 4x2 versiyonu EDC otomatik vites seçeneği de bulunuyor.

- Dacia, Kasım 2017'nin sonunda, global olarak satışlarını yüzde 11,8 artırıp 534 bin 657 adet ile yeni bir satış rekoruna imza attı. Türkiye'de ise Dacia, aynı dönemde 40 bin 921 satış adedine ulaşarak geçen yılın aynı dönemine göre 0,2 puan artış ile yüzde 5 pazar payına ulaşarak yükselişini sürdürüyor. Duster, Türkiye'de satışa sunulduğu 2010 yılından bugüne dek 89 bin 485 adet, Ocak - Kasım 2017'de ise 13 bin 818 satış adedi kaydetti. Duster, Dacia'ya Türkiye'de son 5 yılın 4x4 otomobil lideri ünvanını kazandırdı.

Berk Çağdaş: Otomatik versiyonu yeni müşterileri getirecek

Dacia, Türkiye pazarında yükseliş trendini sürdürüyor diyen Renault Mais Genel Müdürü Berk Çağdaş, "Binek + hafif ticari araç pazarında, iki sıra yükselerek Marka sıralamasında 6. sıraya yükseldik. Biz Dacia'da çekici ve kaliteli otomobilleri en uygun fiyata müşterilerimize sunuyoruz. Dacia olarak sürpriz yeteneklerle dolu ve akıllıca tasarlanmış otomobillerden oluşan yalın bir ürün gamına sahibiz" ifadesini kullandı.

Çağdaş, "Net ve anlaşılır fiyat politikamız ile her Dacia modeli, paranızın karşılığını fazlasıyla veriyor. Otomatik vites / EDC versiyonunun da ürün gamına eklenmesiyle Dacia ailesine yeni müşterilerimiz katılıyor. Mart ayında pazara sunacağımız Yeni Duster ile Marka'nın Türkiye pazarında yükselişi devam edecek" dedi.

Michelin sürücüleri uyardı

Michelin yol ve yolcu güvenliğini sağlama misyonuyla, hava yedi derecenin altına düştüğünde kış lastiği kullanılmasını öneriyor ve güvenli sürüş önerilerini sıralıyor.

Honda Türkiye'den, 40 milyonluk yatırım

1997 yılından bu yana, 350 binden fazla araç üreterek, Türkiye otomotiv sanayisinin en önemli üreticilerinden biri haline gelen Honda Türkiye, ülkemizdeki 20'nci yılını, 40 milyon Euro'luk ikinci vardiya yatırımı ile taçlandırdı.

Meraklılarına duyrulur! Lotus aramızda

Otomobil sektörünün efsane markası Lotus Cars Turkiye,Caddebostan da görkemli bir açılış yaptı. Royal Motors'un yeni markasi Lotus Cars Türkiye, Ortadoğu ortaklığı ve Lotus Cars'ın bölgedeki distribütörlüğü ile birlikte Türkiye'deki otomobil tutkunlarına bu özel markayı deneme fırsatının kapılarını açmış oldu.

Toyota al, ne zamdan ne MTV'den etkilen

Yılın son kampanyasında yükselen kurlara rağmen fiyat artışı yapmayan Toyota, aralık ayında satın alınacak modellerinin MTV tutarını da ödeyecek. Toyota, satın alınacak bu otomobillerin 1 Ocak 2018 tarihinden sonra tescil edilmesi durumunda 2017 yılına ait MTV tutarı kadar olan miktarını da karşılayacak.

Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. CEO'su Ali Haydar Bozkurt, "Rakiplerimiz aralık ayına zam yaparak girdi ama biz Toyota olarak yüksek oranda yapmamız gereken kur farkını fiyatlarımıza yansıtmadık. Bu ay "MTV bizden" kampanyasını da devreye aldık. Toyota'dan otomobil alanlar yüzde 37,5 yüzde 50 arasındaki MTV artışından da etkilenmeyecek" diye konuştu.

Nissan yine yaptı yapacağını...

Nissan, MTV indirimi ile 2017'nin son fırsatını sunuyor. SUV'un lideri Nissan, tüm binek modellerinde 4 bin TL'ye varan indirim sunarken yeni Qashqai ve yeni X-Trail modellerinde ise sıfır faizli 40 bin TL kredi imkanı da sunuyor.

Yıl bitmeden bir Hyundai al

Hyundai Assan, yılbaşı öncesi yeni otomobil satın alacaklara sıfır faiz kampanyası ve peşin alımlarda nakit indirimleri sunmaya devam ediyor. Peşin alımlarda nakit desteği veren Hyundai, aynı zamanda i10 ve i20 modellerinde geçerli olmak üzere sıfır faiz imkanı da sunuyor.

Renault'da fırsatlar bitmiyor

Renault, Aralık ayında müşterilerine binek ve hafif ticari modellerinde sıfır faiz olanağı ve birbirinden cazip fırsatlar sunuyor. Müşteriler 48 aya kadar yüzde 1,14 sabit faiz oranından faydalanma imkanına sahip.

Peugeot ile hayatın keyfini sürün

Peugeot Türkiye; Aralık ayına özel seçili binek araçlarda "KDV'nin yarısı bizden" seçili ticari araçlarda ise "KDV'nin tamamı bizden Peugeot keyfini sürmek sizden" fırsatı sunuyor.

Fiat yıl sonunda daha bir başka

Fiat, Aralık ayı kampanyasında Egea Hatchback ve Egea Station Wagon'larda 50 bin TL'ye kadar, 3 yıla varan vadeyle 0,99 faizli kredi fırsatı ve 30 bin TL için 15 ay vadeyle 0 faizli kredi seçeneği bulunuyor.

Ford '0' faiz fırsatı sunuyor

Ford Otosan, yılın son ayında müşterilerine hem binek hem de ticari modellerinde "0 faiz" fırsatı sunmaya devam ediyor. Ford'un binek modellerinde sunulan 4 yıl veya 100.000 km garanti, tüm ticari modellerde ise 3 yıl sınırsız km garantisi Ford müşterilerini bekliyor.

ABONE OL
Deniz feneri detay
Deniz feneri detay
Kızılay 160x600
TDV ramazan