Dolar (USD)
33.98
Euro (EUR)
37.61
Gram Altın
2728.37
BIST 100
9771.16
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Yaşam alanlarının temizliğinin sorumlusu elektrik süpürgeleri

​Elektrikli süpürgeler, tasarımsal ve teknik detayları ile geniş bir yelpazeye yayılır. Teknolojinin gelişmesi ile yeni özellikler taşıyan cihazlar, ev ya da iş yerlerinin hijyeninden sorumludur. Kenar ve köşelerde biriken toz ve kirleri çekim gücü ile temizleyen ürünler, temizlik sürecini kısa sürede tamamlamanızı sağlar.
Yaşam alanlarının temizliğinin sorumlusu elektrik süpürgeleri
14 Haziran 2024 18:43:06
​Elektrikli süpürgeler, tasarımsal ve teknik detayları ile geniş bir yelpazeye yayılır. Teknolojinin gelişmesi ile yeni özellikler taşıyan cihazlar, ev ya da iş yerlerinin hijyeninden sorumludur. Kenar ve köşelerde biriken toz ve kirleri çekim gücü ile temizleyen ürünler, temizlik sürecini kısa sürede tamamlamanızı sağlar.

Filtre özellikleri ve emiş gücü gibi birbirinden farklı özelliklere sahip olan elektrikli süpürge tasarımları, halı ve kilim gibi zeminler ile birlikte koltuk ve perdeleri de temizlemenize destek olur. Ürünlerin özelliklerini göz önünde bulundurarak ihtiyacınız olan cihazı seçebilir ve yaşam alanlarınızı kolaylıkla temizleyebilirsiniz.

Kullanım Amacına Uygun Elektrikli Süpürge Modelleri

Sunny, Fantom, Grundig veya Arçelik elektrikli süpürge çeşitleri, kullanım alanlarına uygun özelliklere sahiptir. Mutfak, oda, banyo veya banyo fark etmeksizin her yeri hızlı ve pratik bir biçimde temizlemenizi sağlar. Toz torbalı ve torbasız, dikey ve şarjlı, sulu, sanayi tipi, sessiz çalışan ve robot modelleri ile ön plana çıkar.

Değiştirilebilir ve yıkanabilir toz torbasına sahip ürünler, watt değeri ve başlıkları değişkenlik gösterir. Elle temas etmeye gerek kalmaksızın çöp poşetine dökülebilen toz torbasız tasarımlar, HEPA filtresi ve cyclon teknolojisi ile üretilir. Robot süpürgeler, temizlenen alanı kendi tespit eder. Dikey ve şarjlı cihazlar, şık tasarımları ile ev dekorasyonuna katkıda bulunur.

Doğru Bir Elektrikli Süpürge Nasıl Seçilir?

Estetik tasarımları ve fonksiyonel özellikleri ile dikkat çeken ürünler, her ihtiyaca yönelik tasarlanır. Yaşam alanlarının kir ve tozdan arındırılmasını sağlayan cihazlar, günlük rutininizin kısa sürede tamamlanmasına destek olur. Kendinize uygun en iyi elektrikli süpürge seçiminde rol oynayan faktörler arasında;

Kullanım amacınıza hitap etmesi,

Gürültü kirliliğini önlemek için sessiz çalışması,

Alerjik insanlara uygun HEPA filtreli ve su hazneli olması,

Hızlı dönme kabiliyeti ve yeterli uzunlukta kablosunun bulunması,

Temizlenen bölgeye uygun sivri uçlu, fırçalı ve yatay başlıklı seçeneklerinin olması,

Kullanım kolaylığı sunması,

Garanti süresi ve kapsamının genişliği,

Enerji tasarrufu sağlaması,

Kolay toplanıp saklanarak yerden kazandırması gibi pek çok unsur yer alır.

elektrikli-supurge-1_35fbae97ac11fae583451b643c3df0f0.jpg

Derin Temizlik İmkânı Tanıyan Sulu Süpürgeler

Derin Temizlik İmkanı Tanıyan Sulu Süpürgeler etkili temizlik yapan tasarımlara sahiptir. Su filtreli ürünler, kir ve tozları su bulunan toz haznesine aktarıp temizlik sürecinde kolaylık sağlar. Yüzeyleri yıkayarak arındırıp hemen her yerde kullanılabilir. Uzun süredir bekleyen lekeleri temizleyerek derin bir temizlik imkanı tanır. Motor gücü yüksek olan bir cihazı tercih ederek perde, halı, kilim, koltuk ve araba içlerinin hijyenini sağlayabilirsiniz.

Siemens, Fakir, Black&Decker ya da Beko elektrikli süpürge çeşitleri, düz ya da farklı yapıdaki zeminler için ideal bir kullanım sunar. Alerjik bireyler için uygun olan sulu elektrikli süpürgeler, polen ve tozu içerisine hapseder. Yaşam alanlarının hijyen seviyesini yükselterek verimli bir temizlik yapmanızı sağlar.

Teknoloji Harikası Tasarımlar

Elektrikli süpürge çeşitleri, kuru ve sulu temizlik yapan tasarımlara sahiptir. Su filtreli ürünler, kir ve tozları su bulunan toz haznesine aktarıp temizlik sürecinde kolaylık sağlar. Yüzeyleri yıkayarak arındırıp hemen her yerde kullanılabilir. Uzun süredir bekleyen lekeleri temizleyerek derin bir temizlik imkanı tanır. Motor gücü yüksek olan bir cihazı tercih ederek perde, halı, kilim, koltuk ve araba içlerinin hijyenini sağlayabilirsiniz.k emiş gücü, HEPA ve su filtresi, cyclon teknolojisi, başlık türleri, buhar debi ayarı ve çocuk emniyet kilidi gibi işlevsel özellikler ile yüksek performans imkaanı sunar.

Dikey Süpürge Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Şarjlı ve dikey elektrikli süpürge çeşitleri, tasarımı ve fonksiyonları ile kolay bir temizlik süreci sunar. Yüzeye göre başlık çeşitleri, erişilmesi zor alanlara kolaylıkla ulaşılmasına yardımcı olur. Şarj edilen ürünler, uzun süreli bir kullanım imkanı tanır. Dikey süpürge alırken dikkat etmeniz gerekenler için şu şekilde bir liste yapılabilir:

Ergonomik tasarımları,

Yaşam alanlarının tüm bölümlerine ve zeminlerine uyum sağlaması,

Ses seviyeleri,

Yüksek motor gücü,

Filtreleme seçenekleri,

Kablo olmaksızın tüm mekânın temizliğini yapabilecek şarja sahip olması,

Özel şarj ünitesinin şık tasarımı.

Ayrıca detay bilgi içinse dikey süpürge alırken nelere dikkat edilmeli, içeriğimizi inceleyebilirsiniz. Yaşam alanlarının özelliklerine ve ihtiyaçlarınıza göre elektrikli süpürge fiyatlarını için de Koçtaş’ göz atabilirsiniz. Koçtaş web sitesi üzerinden güvenilir online alışveriş imkanı ile satın alabilirsiniz.