Dolar (USD)
34.12
Euro (EUR)
38.10
Gram Altın
2876.41
BIST 100
9900.25
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Yardımeli'nden 'Kardeşlik Sofrası'

MİLAT / ANKARA
Yardımeli'nden 'Kardeşlik Sofrası'
19 Temmuz 2013 00:00:00
MİLAT / ANKARA

Yardımeli Derneği Ankara'da verdiği iftarlar ile mübarek aya buruk bir şekilde giren mağdur, muhtaç ve kimsesizlerin umudu oldu. Mamak Belediyesinin de destek verdiği ilk iftar Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi karşısında gerçekleştirildi. Çadırda verilen iftara Hasta refakatçilerinin, yerli-yabancı tıp öğrencilerinin, yoğun Ankara trafiğinde evine yetişemeyenlerin ve davet edilen civar esnafın ilgisi büyük oldu.

Önce iyilik ve kardeşlik

İftar sonrası Merkezi İstanbul'da bulunan Yardımeli derneğinin Ankara Şube başkanı Dr. Mehmet Sılay yaptığı açıklamada, "Her zaman iyilik her zaman kardeşlik için mücadele veriyoruz. Onbinlerce mazlum, mağdur, muhtaç ve mahzun fakirin yüzünü güldürmek için elimizden geleni yapıyoruz.

Bizim için Mamak, Sincan ve Keçiören semtleri yapılacak yardımların pilot bölgeleri olmuştur. Uzun vadeli Programlarımızın takdim ve tanıtımı Belediye platformlarında kurduğumuz stantlarda sürdürülmektedir. Amacımız daha fazla fakirin sofrasına bir lokma koyabilmek ve aramızdaki yardımlaşma, dayanışma ve kardeşlik bağlarını güçlendirmek" dedi.