Dolar (USD)
32.58
Euro (EUR)
34.77
Gram Altın
2412.13
BIST 100
9645.02
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

WEB site yazılımında devrim!

2014 yılı inovasyon ödülüne layık görülen Mega Grup Bilişim Ağ Pazarlama ve İnternet Hizmetleri, Çırağan Sarayı'nda 200 takım lideriyle bir arya geldi.
WEB site yazılımında devrim!
11 Haziran 2016 10:50:00
2014 yılı inovasyon ödülüne layık görülen Mega Grup Bilişim Ağ Pazarlama ve İnternet Hizmetleri, Çırağan Sarayı'nda 200 takım lideriyle bir arya geldi.

ENES BABACAN / İSTANBUL

Network Marketing sektörünün önde gelen şirketlerinden, MEGA GRUP Türkiye ve Avrupa ağı kısa sürede on binlerce tüketiciye ulaşmayı başardı.

Piyasa değerinin altına bir fiyata web sitesi tasarım eğitimi ve satışı yapan, şirketin sattığı ürün paketi Web ve e-ticaret tasarım eğitimi, 1 adet domain, sınırsız hosting, sınırsız mail ve sınırsız data transfer imkanı sunuyor.

"Tasarımlarımız %100 özgürlük sağlıyor"

MEGA Grup Bilişim Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Öpengin, "Piramit sistemlerle ağzı yanmış ve Network marketinge inancını yitirmiş insanlarımızı cağımızın vazgeçilmezi, insanlığın gereksimi olan Web hizmetleri ürünü sayesinde tekrar Network marketingle buluştu. 1000-3000 dolara yapılan ve sürekli bir tasarımcıya bağımlı bırakan bir web sitesi yerine %100 özgürlük sağlayan ve tasarım eğitimini içeren Web sitesini 600 dolara satarak ülkemizde var olan yanlış isleyişi durdurduk; networkte satılan ürünler pahalı algısı Mega grup sayesinde kırıldı. Bize katılan çözüm ortaklarımızla birlikte işsizliğin azalmasına ve Internet kullanımında eğitimli insanlarınızın artmasına ciddi derecede katkı yapıyoruz" dedi.

Menteşe; İnternet çağımızın vazgeçilmeziu2026

2014'te inovasyon ödülü alan MEGA Bilişimin ve Türkiye'nin ilk ve tek MLM Eğitim koçu Dr. Şeref Menteşe Çırağan Saray'ında yapılan Vizyon 2017 programında konuştu. Menteşe yaptığı konuşmada "Mega grup bilişim MLM doğrudan satış şirketi, 54 ülkede web sitesi paketi ECD, tasarım eğitimi ve servis sağlayıcılığını ürün paketi olarak tüketiciye sunmaktadır. İnternet dediğimiz bir ileri teknoloji iletişim ve bilişim çağı başladı. En uzak noktalar bir klavye tuşuyla evimize avucumuzun içine geldi. Çağımızın icadı ve insanlığın vazgeçilmezi haline gelen internet elimizdeki telefonları, hatta televizyonlarımızın işlevselliğini değiştirdi. Kocaman zannettiğimiz dünya küçüldü ekonomi globalleşti ve ticaret yeniden şekillendi. E-ticaret diye bir kavram ve işletmecilik oluştu. Bugün 2 trilyon dolara ulaşan bir e ticaret sektörü her geçen gün gelişmekte ve büyümeye devam etmektedir. Yaşam tarzımızı doğrudan etkileyen internet o kadar ileri gitti ki, artık yeni doğan çocuklara verilecek isimler oradan sorgulanıyor, hanımlar akşama ne pişirsem diye interneti karıştırıyor, hastalığım neymiş nasıl tedavi edilir diye internete bakılıyor" dedi.

Herkese eşit imkanlar sunuyoruz!

WEB site konusunda detaylı açıklamalarda bulunan Menşete, "Daha düne kadar WEB sitesi tasarımı denildiğinde akla IT. mühendisliği ve çok karmaşık bir alt yapı geliyordu ve en ufak bir sitenin sahibi olabilmek prestij sebebiydi. Sanayicilerin ve yüksek gelirli kurum ve kuruluşların iletişim aracı olarak kullanılan Web sitesi yaygınlaştırılmalı ve her bir bireyin dünya ile entegre olup bilgi paylaşmasını, küresel ekonomide rekabet edebilme kabiliyeti kazandırılmasıdır. Sloganımız ECD "Everyone can dizayn" yani Herkes kendi web sitesini tasarlayabilir. İddialı ve heyecan verici bir süreci başlatırken bu sektörden milyar dolarlar kazanan bir kısım insan olduğunu ve her gittiğimiz yerde bizi hedef alacaklarını biliyorduk. Biz her şehre, her kasabaya bir şube açmak yerine her bir tüketicimize, yani müşterimize bizim bir şubemiz olarak çalışma ve kazanma olanağını sunduk. Doğrudan satış ticaret modeliyle MLM (Multi Level Marketing) kazanç planıyla 54 ülkeye hizmet sağlayıcı olmayı başardık. Web sitesi kurup tüm dünya ile birikimlerini paylasan ev hanimi, hukuki bilgilerini paylaşan avukat, tarım tecrübelerini paylaşan Çiftçi, hastalıklar hakkında bilimsel çalışma paylaşan doktor, tek bir hizmet aracı ürünle tüm sosyo-ekonomik katmanları kuşatabiliyor, herkese eşit fırsat sunuyoruz" şeklinde konuştu.

WEB site konusunda doğru yolda emin adımlarla yürüdüklerini belirten Menteşe, "Hiç bir kuruluşta olmayan, tüketiciyi koruma altına alarak herkese doğru eğitim için fırsat sunan online eğitim setimiz mevcut. 2017 vizyonumuzun ilk maddesi yine %100 müşteri memnuniyeti" dedi.