Dolar (USD)
32.38
Euro (EUR)
35.01
Gram Altın
2324.75
BIST 100
9095.11
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Volvo Car Turkey, Beşiktaş JK'nın 'Premium Otomotiv Partneri' Oldu

Volvo Car Turkey, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile premium partnerlik anlaşması imzaladı. Anlaşmaya göre; Volvo Car Turkey, Beşiktaş JK'ya Volvo dünyasını sunarken, Vodafone Park'ta yer alan 1903 Lounge'a ve 1903 Tribünü'ne de adını verecek.
Volvo Car Turkey, Beşiktaş JK'nın  'Premium Otomotiv Partneri' Oldu
12 Mart 2018 07:39:00
Volvo Car Turkey, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile premium partnerlik anlaşması imzaladı. Anlaşmaya göre; Volvo Car Turkey, Beşiktaş JK'ya Volvo dünyasını sunarken, Vodafone Park'ta yer alan 1903 Lounge'a ve 1903 Tribünü'ne de adını verecek.

Volvo Car Turkey ve Beşiktaş JK arasındaki partnerlik anlaşması Vodafone Park'ta gerçekleşen imza töreni ile duyuruldu. Törene, Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Orman, Volvo Car Turkey Genel Müdürü Sabri Sözen katıldı.

"GLOBAL İŞ ORTAKLIKLARIMIZI ARTIRMAYA DEVAM EDİYORUZ"

Volvo Car Turkey ile yaptıkları partnerlik anlaşması hakkında konuşan Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Orman, "Beşiktaş JK'nın günden güne büyüyen ve gelişen global vizyonu doğrultusunda, uluslararası iş ortaklıklarımızı da büyütmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda bugün, kulübümüz ve dünyanın önde gelen otomotiv kuruluşlarından Volvo ile önemli bir iş birliği anlaşmasına imza atıyoruz. Volvo Car Turkey, bugünden geçerli olmak üzere, 2019 sezonu sonuna kadar, Beşiktaş JK Premium Otomotiv partneri olmuştur. Kulübümüz öz kaynaklarına önemli bir destek olarak gördüğümüz bu önemi iş birliğini, Volvo gibi dünya çapında bir markayla gerçekleştirmekten de ayrıca mutluluk duyuyoruz. Bu anlaşmaları yapmak kadar, yönetmek de büyük bir çaba ve özenli yaklaşım gerektirir. Beşiktaş JK ve Volvo Car Turkey, bu süreçte en iyi şekilde birlikte yer alacak ve her iki markanın da değerlerine yakışır bu yol arkadaşlığını, tüm endüstrilere örnek olacak biçimde hayata geçireceklerdir. Bugünden itibaren, Volvo Car Turkey'in değerli katkılarıyla yine birçok başarıya imza atacağımıza inanıyorum" dedi.

"İKİ MARKA DA ÖNCE İNSAN ODAĞINDA BİRLEŞİYOR"

Volvo Car Turkey Genel Müdürü Sabri Sözen güvenlik, elektrikli otomobiller, otonom sürüş ve çevre konularında endüstri lideri olan Volvo Car Turkey'in Beşiktaş JK ile yaptığı anlaşmanın marka olarak kendileri için çok değerli olduğunu söyledi. Sözen, "Volvo'da yaptığımız her şey önce insanla başlıyor. Bu nedenle insanların hayatlarını daha kolay, daha güvenli ve daha konforlu hale getirmek; tasarımda yeni fikirleri hayata geçirmekten, farklı iş birliklerimize kadar her alanda bizim için önem taşıyor.

Türk futbolundaki duruşuyla hayatın odağına kazanmanın yanı sıra insani değerleri de koyan Beşiktaş JK ile aynı yolda yürümek de bu felsefenin bir parçası. İki köklü kurumun bu birlikteliğinin uzun yıllar sürmesini ve aramızdaki sinerjinin artarak devam etmesini arzu ediyoruz. Umuyoruz ki güzel bir başlangıçla yola çıkan bu iş birliğimiz her iki taraf için de keyifle devam edecektir" diye konuştu. Sözen sözlerine şöyle devam etti: "İnsan odaklı tasarımlarımız insanı merkeze alarak geliştirdiğimiz güvenlik sistemleri neticesinde dünyanın en güvenli otomobillerini üretiyoruz. Çünkü markamızın 2020 vizyonu, yeni nesil bir Volvo otomobil içerisinde hiçbir ciddi yaralanmanın olmayacağı ve hiç kimsenin hayatını kaybetmediği bir geleceği hedefliyor. Dolayısıyla sonsuzluğu hedeflemiş bir marka olarak sonsuza dek sürecek takımlardan biri olan Beşiktaş'ın birlikteliğinden heyecan duyuyoruz."

Geçmiş mirası çok güçlü iki markayı buluşturan bu vizyoner partnerlik içeriğine göre; Volvo Car Turkey, Beşiktaş JK için Volvo modellerini kullanımına sunacak. Aynı iş birliği kapsamında; Vodafone Park'ta yer alan 1903 Tribünü "Volvo 1903 Tribünü", 1903 Lounge ise "Volvo 1903 Lounge" olarak isimlendirilecek. Volvo Car Turkey ayrıca, farklı otomobil modellerini Vodafone Park'ta özel alanlarda sergileyecek. Volvo Car Turkey ek olarak; sadakat programı Volvo Car Prime ile de Vodafone Park'ta kullanıcılarına özel ayrıcalıklar sunacak.

İskandinav dünyasının yalın bakış açısı, tasarımın sadeliğiyle inovasyonu buluşturan Volvo Car Turkey ile Beşiktaş JK'nın önümüzdeki günlerde sosyal platformlarda da iş birlikleri doğrultusunda çeşitli sürprizlerle kullanıcılarının karşısına çıkması bekleniyor.

ABONE OL
Deniz feneri detay
Deniz feneri detay
Kızılay 160x600
TDV ramazan