Dolar (USD)
32.31
Euro (EUR)
34.93
Gram Altın
2291.98
BIST 100
9051.28
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

​Vatandaşa Hizmet ile belediyeleri takip edin

​Vatandaşa Hizmet ile belediyeleri takip edin
22 Mart 2021 22:42:12

Vatandaşa Hizmet ile belediye haberleri tek bir çatı altında toplanıyor. Belediyeler, fen işlerinin yanı sıra sosyal hizmetler ve organizasyonlar gibi pek çok hizmeti üstleniyor. Bu hizmetlerin doğru bir şekilde uygulanması önemli, ancak halka da doğru olarak anlatılması gerekiyor. Web sitemiz de işte bu görevi üstlenerek belediyelerin sesi oluyor.

Hangi belediye ne tür faaliyetler icra ediyor, ne gibi projeler yürüyor ve gündemine olan projeler nedir gibi halkı ilgilendiren önemli konular Vatandaşa Hizmet ile hızlı bir şekilde kamuoyu ile paylaşılıyor. Haber sitemiz bu anlamda yerel yönetimler ile halk arasındaki irtibatı sağlıyor.

VALİLİK VE KAYMAKAMLIKLARIN ÇALIŞMALARI DA BURADA

Belediyelerin yanı sıra valilik ve kaymakamlıkların çalışmaları da burada, Vatandaşa Hizmet sitesinde kendine yer buluyor. Zira bu makamlardan yapılan açıklamalar ve düzenlenen etkinlikler de yerel yönetimler açısından bakıldığında önem kazanıyor.

Özellikle içinde bulunduğumuz korona virüs kaynaklı pandemi süreci nedeniyle valiliklerin açıklamaları dikkatle takip ediliyor. Bu zorlu süreçte kısıtlamaların kademeli olarak kaldırılması gündemde olduğu için valilik ve kaymakamlıkların çalışmaları önem teşkil ediyor. Dolayısıyla korona nedeniyle tedbirlerin kaldırılması noktasında bu kurumlar ön sıralarda yer alıyor.

Pek çok kişi internet üzerinden 'Antalya'da tedbirler kalktı mı?' gibi şehre özel araştırmalar yapıyor. Burada valiliklerin verdiği kararlar oldukça önemli olduğu için Vatandaşa Hizmet sitesi de gelen açıklamaları hızlı bir şekilde okurlarına sunuyor.

HIZLI HABERCİLİK VATANDAŞA HİZMET'TE

Hızlı habercilik Vatandaşa Hizmet'te ilk kriterlerden biri. Zira günümüzde okurlar gelişmelerden hemen haberdar olmak istiyor. Bu sebeple gazetelerin basılmasını ya da ana haber bültenlerini beklemeden internet üzerinden haber aratması yapıyor. Bir haber sitesi olarak biz de gerek valilik, kaymakamlık ve belediyelerden gelen açıklamaları gerek de bu kurumlarda yaşanan gelişmeleri hızlı bir şekilde okurlarımıza ulaştırıyoruz.

Vatandaş Hizmet, hız konusuna verdiği önemden ötürü sayfalarını sürekli olarak güncelliyor. Sitede hep yeni haberler oluyor. Bu sebepten ötürü 'İzmir'de yasaklar kalktı mı?' diye merak ediyorsanız sitemizde bu bilgiye diğer sitelerden daha önce ulaşabilirsiniz.

Sitemiz, Türkiye'nin her şehri, hatta her ilçesi, beldesi ve mahallesi için son dakika anlayışı ile habercilik yapıyor. Dolayısıyla bir Trabzon'da yasaklar kalktı diye bir durumla ilgili karar alındığında bunu ilk geçen haber sitelerinden biri olarak öne çıkıyor. Siz de www.vatandasahizmet.com adresini takip ederek gelişmelerden ilk önce haberdar olanlardan biri olabilirsiniz.

NEDEN VATANDAŞA HİZMET'İ TAKİP ETMELİYİM?

Neden Vatandaşa Hizmet takip etmeliyim diye soranlar için, web sitemiz internet haberciliğinde hızlı güncelleme, hızlı açılış ve yorumsuz habercilik gibi özellikler ile öne çıkar.

Tüm bu özellikleri ortaya koymak için güçlü bir teknik altyapı ile kurulmuştur. Altyapıdaki çalışmaların yanı sıra teknik özellikleri ve editöryal kriterleri de vatandaşa hızlı ve yalın habercilik hizmeti sunmk için uygun şekilde inşa edilmiştir.

ABONE OL
Deniz feneri detay
Deniz feneri detay
Kızılay 160x600
TDV ramazan