Dolar (USD)
34.10
Euro (EUR)
38.09
Gram Altın
2872.04
BIST 100
9900.25
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

UEFA''dan flaş karar! Hepsi ertelendi

UEFA''ya bağlı tüm organizasyonlar, hazırlık maçları da dahil olmak üzere, bir sonraki bildirime kadar ertelendiği açıklandı.
UEFA''dan flaş karar! Hepsi ertelendi
01 Nisan 2020 17:57:00
UEFA''ya bağlı tüm organizasyonlar, hazırlık maçları da dahil olmak üzere, bir sonraki bildirime kadar ertelendiği açıklandı.

Avrupa futbolunun patronu UEFA, bir kez daha kendisine bağlı 55 ülke federasyonu temsilcileri ve paydaşlarıyla bugün öğlen saatlerinde video konferans üzerinden toplantı yaptı. UEFA Başkanı Aleksander Ceferin’in önderlik ettiği görüşmede 2 hafta önceki toplantıdan sonra yaşanan gelişmeler, yerel liglerin başlangıç tarihleri, Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi’nde sezonun kalan karşılaşmaları, milli maçlar, oyuncu sözleşmeleri ve transfer dönemleri masaya yatırıldı.

Bilindiği gibi UEFA, hem maç tarihleri hem de gündemdeki diğer konuların çözümü için iki çalışma grubu oluşturmuştu. Bu grupların yaptıkları çalışmaları da federasyonlarla paylaşacağı ve ortak bir yol haritası çizileceği bildirilmişti.

UEFA'dan flaş kararlar! Açıklama geldi

UEFA, 55 üye ülke federasyonu ile yaptığı videokonferansın ardından UEFA, Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçlarının ikinci bir karara kadar askıya alındığını açıkladı. Haziran ayındaki tüm milli maçların da ertelendiği ifade edildi.

2020-21 sezonu UEFA turnuvaları için oyuncu listelerinin verilmesi ve kaydedilmesi süreci ile ilgili yeni son tarihler belirleneceği açıklandı. Ayrıca, mevcut olağanüstü durumlarda, kulüplerle ve federasyonlarla FFP konusunda tekrar görüşme yapılması konusunda anlaşma sağlandığı belirtildi.