Dolar (USD)
34.14
Euro (EUR)
38.00
Gram Altın
2916.60
BIST 100
9891
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Türkmenlere Ramazan işkencesi

Her Ramazan ayı büyük acılara gark oluyoruz. Geçen seneki Ramazan'da Filistin, bu Ramazan'da da Doğu Türkistan'da yaşanan insanlık kıyımı, Müslümanların ıstırabı ve canlarının yanması acılara gark olmamızın ana sebebi.
Türkmenlere Ramazan işkencesi
01 Temmuz 2015 11:30:00
Her Ramazan ayı büyük acılara gark oluyoruz. Geçen seneki Ramazan'da Filistin, bu Ramazan'da da Doğu Türkistan'da yaşanan insanlık kıyımı, Müslümanların ıstırabı ve canlarının yanması acılara gark olmamızın ana sebebi.

ŞÜKRÜ KAHRAMAN

İslam ümmeti her Ramazan öksüz, Türk-İslam coğrafyası her Ramazan yetim. Geçen Ramazan masum Filistin halkının üzerine bombalar yağdıran siyonist gavur İsrail, bu Ramazan küfür batağına saplanmış, insanlığını yitirmiş putperest, kızıl Çin! Batı'nın bugüne kadar küfrü göğüsleyen birçok aktörü olmuştu. Doğu'nun küfür timsali, kızıl çıbanbaşı ise tarih boyunca olduğu gibi işgalci, zalim, kafir Çin oldu. Peki, Çin Doğu Türkistan'da ne yaptı? Kızıl Çin, 1949 yılından bu yana yürüttüğü politikalarla Doğu Türkistan halkını asimilasyon ve etnik kıyıma maruz bırakmıştır. Öyle ki, Doğu Türkistan nüfusu bugün 35 milyonu aşmıştır.

Küfür tek millettir!

Fakat 1949-1952 yılları arasında 2 milyon 800 bin, 1952-1957 yılları arasında 3 milyon 509 bin, 1958-1960 yılları arasında 6 milyon 700 bin, 1961-1965 yılları arasında da 13 milyon 300 bin Müslüman-Türk canı, ya Çin ordusu tarafından öldürülmüş ya da Çin rejiminin politikaları doğrultusunda meydana gelen kıtlık sonucu yaşamını yitirmişti.Çin devleti, bunun yanında da Doğu Türkistan kadınını doğum kontrolü adı altında zorunlu kürtaja tabi tutmuş, Türk nüfusunun artmasına engel olarak sürekli kontrol altında tutmuştur.Tüm bu vahşet ve zulme ilave olarak, Ramazan ayında Müslüman Türkistan halkının oruç tutmasını yasaklamış, namaz kılmasına mani olmuş, cami ve mescitlerini basmış, kısacası Türkistan halkının İslam'ı yaşamaması için her türlü rezaleti ve mezalimi uygulamaya geçirmiştir.Peki, tüm bunlara şahitlik eden dünya kamuoyu nerede?

İnsanlık sessiz kaldı

Peygamber Efendimiz'e (sav) akıl almaz hakaretlerde bulunup, bunu yayın organlarında yayınlama cüretini gösterebilen, kaçınılmaz olarak saldırıya uğradıklarında bunu İslam'ın çarpık zihniyetiymiş! gibi lanse eden, insan hakları ve demokrasi çığırtkanlığında başı çekip, insan hakları ve demokrasinin sadece kendilerine has değerlermiş gibi, bunları riyakar bir tavırla kullanan Batı kamuoyu nerede? Kralların hüküm sürdüğü, zenginlik ve şatafat dolu hayatlarından başlarını dahi kaldıramayan, komşu coğrafyalarındaki savaşı, açlığı, zulmü görmezden gelip, bunlara sırt çeviren Arap dünyası nerede? 303 milyonluk Türk dünyası ve bu 303 milyon Türk'ün de dahil olduğu 1,6 milyarlık İslam dünyası kızıl Çin'in Doğu Türkistan'da uyguladığı bu barbarlığa, bu zalimane saldırı ve tecavüzlere karşı nerede?

Son olarak, tüm dünyanın gözü önünde bu kadar ileri gidebilen, Müslüman-Türk'ü can evinden vurup, nice Türk ocağına ateşler düşüren kızıl Çin'e karşı Türk'ün hakkını iade edebilecek, Müslüman'ın dinini, Hakk olan Din-i Mübin-i İslam'ı gavurun elinden kurtarıp, layık olduğu zemine taşıyabilecek İslam mücahitleri, İslam'ın yılmaz alperenleri nerede? Güzel Türkistan'da şehit olan tüm canlarımıza Allah rahmeti ile muamele buyursun. Şahadetlerini kabul buyursun...