Dolar (USD)
34.24
Euro (EUR)
37.22
Gram Altın
2991.27
BIST 100
8847.72
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

TÜRGEV''in Genel Müdürlüğü''ne Abdülkadir Çay getirildi

SETA Genel Müdürü Abdulkadir Çay, TÜRGEV Genel Müdürlüğü görevine getirildi.
TÜRGEV''in Genel Müdürlüğü''ne Abdülkadir Çay getirildi
06 Eylül 2017 16:13:00
SETA Genel Müdürü Abdulkadir Çay, TÜRGEV Genel Müdürlüğü görevine getirildi.

SETA Genel Müdürü Abdulkadir Çay, TÜRGEV Genel Müdürlüğü görevine getirildi. Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı (SETA) Genel Müdürü Abdulkadir Çay, Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) Genel Müdürlüğü görevine getirildi.

ABDÜLKADİR ÇAY KİMDİR?

2000 yılında Sakarya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun oldu. Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü'nde (bugünkü ismiyle Gebze Teknik Üniversitesi), sosyal bilimler işletme anabilim dalında yönetim organizasyon alanında aynı yıl yüksek lisans eğitimine başladı. Yine aynı dönem eşzamanlı olarak özel sektörde dış ticaret alanında uzman olarak görev aldı. 13 yıl süresince 25 ayrı ülkede farklı bölgelerde 60'ın üzerinde seyahatte dış ticaret üzerine çalışmalar yaparak ülkemizi temsil etme imkanı buldu. Eşzamanlı olarak şirket bünyesinde yürütülen yeniden yapılanma süreçlerinde ve çeşitli projelerde koordinatörlük görevini yürüttü.

Lise yıllarından başlamak üzere uzun yıllar çeşitli STK faaliyetlerinin içinde bulundu. 2013 yılında SETA Vakfı bünyesinde gerçekleştirilen yeniden yapılanma sürecinde Yönetim Kurulu tarafından Genel Müdür olarak görevlendirildi. Abdulkadir Çay, Genel Müdürlük pozisyonunda göreve getirilen ilk isimdir.

En son gelişmelerden haberdar olmak için whatsapp kanalımızı takip edin
Masrafsız Bankacılık
Görüntülü Görüşme