Dolar (USD)
33.98
Euro (EUR)
37.82
Gram Altın
2819.73
BIST 100
9577.46
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Terim''den maç sonu açıklama

Galatasaray''ın Beşiktaş''ı 2-0 yenerek zirveye oturduğu maçın ardından Fatih Terim değerlendirmelerde bulundu.
Terim''den maç sonu açıklama
05 May 2019 23:54:00
Galatasaray''ın Beşiktaş''ı 2-0 yenerek zirveye oturduğu maçın ardından Fatih Terim değerlendirmelerde bulundu.

Galatasaray'ın Beşiktaş'ı 2-0 yenerek zirveye oturduğu maçın ardından Fatih Terim değerlendirmelerde bulundu.

Alınlarının teriyle şampiyonluğa yürüdüklerini ifade eden Terim, "Ali Sami Yen'deki 200. maçımız. Bunu bir derbi galibiyetiyle kapattığımız için mutluyum. Alnımızın teriyle ödülümüzü almak için yürüyoruz. 3 maçımız kaldı, inşallah sonunu getiririz" dedi.

Beşiktaş karşısında istediklerini aldıklarını ifade eden Terim, "2-0'dan sonra doğal olarak rakibimiz de risk almaya başladı, risk aldıkça bizim de her öne çıkışımız pozisyon oldu. 2-0'lık skor her zaman risktir ve rakibinize her zaman ümit verir, tehlikelidir. 2-0'dan sonra topu rakibimize bıraktık ve geçiş oyununa başladık. Daha da etkili olduk. Oyunun bir bölümü bazen kalite ister, bazen tecrübe ister. En ufak bir hatada başkalarına avantaj sağlayacak bir maç oynamak kolay değil, nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadılar" dedi.

Taç pozisyonu için flaş yorum

Galatasaray'ın ilk golünde topun kimden çıktığı ile ilgili Beşiktaş'ın itirazları hakkında da konuşan Terim; "Top Caner'in ayağından çıkıyor zaten. Taç bizim. İstediğimiz gibi kullanırız. Fenerbahçe maçı sonrasında ben tepki gösterdiğimde bir taç, bir faule mi indirgiyorsunuz diyenler vardı. Demek ki bir taç, bir faulün önemi varmış. Taç öncesi Caner'in ayağına değiyor zaten." sözlerini kullandı.