Dolar (USD)
34.11
Euro (EUR)
38.08
Gram Altın
2860.49
BIST 100
9958.68
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Tek bir hayali vardı! Gelinliğini...

Yüzünü kaplayan doğum lekesinin tedavisi içi yardım bekleyen genç kızın isteği duygulandırdı.
Tek bir hayali vardı! Gelinliğini...
18 Haziran 2014 11:06:00
Yüzünü kaplayan doğum lekesinin tedavisi içi yardım bekleyen genç kızın isteği duygulandırdı.

Erzurum'da yaşayan ve 3 gün öncenişanlanan 25 yaşındaki Ayşe Karadaş, yüzünün tamamını kaplayan doğum lekesinintedavisi için yardım bekliyor. Yakında dünya evine girmeye hazırlanan Ayşe, 25 yıldırbeyaz gelinliği giydiğinde yüzünün de beyazolmasını hayal ediyor.

Erzurum'da yaşayan ve 28 yaşındaki İsrafil Çelikbaş'la nişanlanan Ayşe Karadaş, yüzünün tamamında oluşan doğum lekesinintedavisi için yardım bekliyor. Erzurum'da bir çok hastaneye başvuran Ayşe Karadaş, maddi imkansızlıklar nedeniyle yüzünde oluşandoğum lekesini tedavi ettirmeye ne ailesinin ne de kendisinin gücü yetmedi. 15 Haziran'da sevdiği kişiyle nişanlanan ve dünya evine girmenin hazırlığını yapan Ayşe Karadaş, 25 yıldırbeyaz gelinlik giyerken yüzünün de beyaz olması hayaliyle yaşıyor.

"EN BÜYÜK HAYALİM BEYAZ GELİNLİK GİYMEKTİ"

En büyük hayalinin her genç kız gibi beyaz gelinlik giymek olduğunu belirten Ayşe Karadaş, düğününden önce hayırsever vatandaşlardan yardım beklediğini söyledi. Ayşe Karadaş, "Anadan doğma yüzümde doğum lekesi var. Bu leke şuanda yüzümün tamamını kaplamış durumda. Bu hastalık için Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesinde bir tedavi gördüm. Hastanede yapılan tedavi yüzüme iyi gelmedi. Buradaki doktorlar beni Ankara ve İstanbul'daki hastanelere sevk ettiler ama maddiyattan dolayı ben tedavimi rahat bir şekildeolamadım. Benim en büyük hayalim beyaz gelinlik giymekti. Oda şükürler olsun Rabbim nasip etti. Beyaz gelinliği giyerken yüzümün de beyaz olmasını çok istiyorum. 3 gün öncenişanlandık. Yakında düğünümüz olacak. Düğünümüz olunca beyaz gelinliğin içinde yüzümün de beyaz olması beni çok mutlu eder." dedi.

Ayşe'nin nişanlısı İsrafil Çelikbaş ise, hayırsever vatandaşlardan yardım beklediklerini söyledi.

İsrafil Çelikbaş, "Nişanlımın hastalığının tedavisi için bir kaç yere başvuru yaptım amabaşvuru yaptığım yerler bize yardım edecekleri yerde akıl verdiler. Bizim akla ihtiyacımız yok, biz sadece yardım bekliyoruz. Biz yardımı ilk önce Allah'tan bekliyoruz. Daha sonra devlet ve hayırsever vatandaşlardan bize yardım etmesini istiyoruz. Nişanlımın yüzününtedavisi için ozon ve lazer tedavisi gerekiyor. Bu tedavide maddi anlamda bizi aştığı içinyardım bekliyoruz. Yakında düğünümüz var bende nişanlımın en büyük hayali olan beyazgelinlik giyerken yüzünün de beyaz olması için elimden geldiği kadar çalışacağım" şeklinde konuştu.