T.C. İSTANBUL ANADOLU 38. SULH HUKUK MAHKEMESİ

23 Ekim 2024 00:00:00

TEREKE TASFİYE MEMURLUĞUNDAN

PAZARLIK YOLU İLE TAŞINIR MALIN SATIŞ İLANI
DOSYA NO: 2024/3TEREKE
Terekenin T.M.K. nun 612. ve İİK 180.maddeleri uyarınca iflas hükümlerine göre tasfiyesi amacıylaaşağıda cins, niteliği ve sayısı yazılı menkul mal muhammen bedelinden az olmamak şartıyla İ.İ.K. nun 241 nci maddesi uyarınca pazarlık usulü ile satılacaktır.SATIŞ MAHALLİNDE NAKİT TEMİNAT ALINMAYACAKTIR. Satışa teklif vereceklerin muhammen değerinin %60' ından oranında pey akçesini İstanbul Anadolu 38.Sulh Hukuk Mahkemesi 2024/3 Tereke sayılı dosyası için açılan Vakıfbank Safranbolu Şubesi TR76 0001 5001 5800 7312 4210 77 no.lu IBAN hesabına T.C. Kimlik ve dosya numarası yazılarak yatırılması veya bu miktar kadar milli bir bankanın şartsız kesin ve süresiz teminat mektubunu vermeleri gerekmektedir.Teminat veya ihale bedeli olarak yabancı para kabul edilmeyecektir.Satış günü satışın başlamasına kadar yazılı teklif verilebilecektir. Satış şartları tereke tasfiye memuru ile talipliler arasında yapılacak pazarlıkla belirlenecektir.İkinci satış günü olmayacaktır.Şu kadar ki artırma bedelinin malın muhammen değerini bulması ve satış isteyenin alacağına rüçhanı olan alacakların toplamından fazla olması bundan başka paraya çevirme masraflarını geçmesi gerekmektedir.KDV ve Damga Vergisinin alıcıya aittir. Satış peşin para iledir.Alıcı isteğinde YEDİ günü geçmemek üzere süre verilebilir. Pazarlık usulü ile satış yapılacağından elektronik portal üzerinden teklif vermek suretiyle satışa iştirak mümkün değildir. Satış şartnamesinin mahkeme dosyasından görülebileceği, gideri verildiği takdirde şartnamenin bir örneğinin isteyen talepliye gönderileceği, daha fazla bilgi almak isteyenlerin yukarıda yazılı dosya numarası ile mahkemeye başvurmaları ilan olunur.Satışa konu mal/eşya aşağıda yazılı adreste yediemin muhafazasında bulunmaktadır.İhaleye katılmak isteyenler bu adrese giderek malı görüp incelemeyi yedieminden talep edebileceklerdir.
ARACIN BULUNDUĞU ADRES:TUNA SAHİL OTOPARKI-Yalı, Piri Reis Cd. No:30 Maltepe/İST.
Menkul malın satışı İstanbul Anadolu 38.Sulh Hukuk Mahkemesi Duruşma Salonu Kartal/İSTANBUL adresinde yapılacaktır.İsteyen talipli, Batı Mah. Hatboyu Cad. Atasagun Apt.No:20/4 PENDİK/İSTANBUL adresindeki (Tel:0530 404 56 14) Tereke Tasfiye Memuru Av. Hasan ÜNAL ile iletişime geçebilir.
SATIŞ GÜNÜ :06.12.2024 tarihinde10.00-10.05 saatleri arasında
SATIŞ YERİ :İstanbul Anadolu 38.Sulh Hukuk Mahkemesi Duruşma Salonu Kartal/İSTANBUL
TAKDİR EDİLEN DEĞER :150.000,00-TL
ADEDİ:1
KDV: % 1
CİNSİ, MAHİYETİ VE ÖNEMLİ NİTELİKLERİ:34 SND 70 plakalı 4Y109677 motor numaralı 1J8G2E8N24Y109677 Şasi Numaralı 2004 Model,Jeep Grand Cherokee LTD 4.7 Otomatik vites Benzinli-LPG arazi taşıtı. RUHSAT YOK, Aracın tramer hasar kaydının olduğu, araca ait kaza geçmişi, hasar kayıtları, kilometre. Bilgisi gibi kayıtlara ayrıntılı olarak ulaşmak için ihale katılımcısının araç plaka ve şasi numarasından detaylı sorgulama yapmaları gerekmektedir. Aracın kaporta aksamında yapılan incelemede, ön tampon, ön farları, ön sis lambaları ,arka stop lambaları, dikiz aynaları komple motor ve şanzımanın olmadığı, deri döşemelerde tahribat ve yer yer yırtıklar olduğu sol ön kapı döşemesinin olmadığı, direksiyon arızalı olup direksiyon hava yastığı olmadığı, torpidonun hasarlı olduğu,bagaj döşemelerinin eksik olduğu araç lastik ve jantlarının kullanılamayacak durumda olduğu aydınlatma sistemlerinin komple hasarlı olduğu fren sisteminin komple yenilenmesi gerektiği görülmüş ve tespit edilmiştir. ADALET BAKANLIĞI Personel Genel Müdürlüğünün 23/03/2015 tarihli 82084579/1722/10471 sayılı Hacze Konu Olan Eksik Parçalı Araçlar konulu yazısı gereği İhaleden sonra tescil kuruluşlarına yazılacak olan tescil yazılarında, aracın eksik bulunan parçalarının bildirilerek, söz konusu eksik parçalarının yasal yoldan temin edilmesi ve bunların belgelendirilmesi halinde tescil ve muayene işleminin yapılması, eksik parçaların yasal yoldan temin edildiği belgelenemediği takdirde tescil işlemi yapılmayarak ilgili hakkında gereğinin takdir ve ifası için Cumhuriyet başsavcılığına suç duyurusunda bulunulacağı ilan olunur

#ilangovtr

BASIN NO: ILN02108210