Dolar (USD)
32.42
Euro (EUR)
34.29
Gram Altın
2492.64
BIST 100
9693.46
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

SPOR HABERİ

Darıcaspor zorlu engeli aştı
SPOR HABERİ
17 Ocak 2023 23:57:56
Darıcaspor zorlu engeli aştı

Foto- Darıcaspor

Kocaeli 1. Amatör Liginde mücadele eden Darıcaspor, zorlu mücadeleler sonucunda Kocaeli Süper Amatör Lig play off maçları oynama hakkı kazanmak için İzmit Gençlerbirliği kulübü ile karşı karşıya geldi. Baştan sona üstün bir oyun sergileyen Darıcaspor, mücadeleyi Ahmet Çağın (2) ve İdris Zengin’in golleriyle 3-1 kazandı. Darıcaspor, bu sonuçla Kocaeli Süper Lig playoff maçları için eleme maçı oynamaya hak kazandı.

HEDEFİMİZİN BİR ADIM UZAĞINDAYIZ

Son düdüğün ardından saha içinde futbolcularla sevinç yumağı oluşturan Kulüp Başkanı Lokman Demirtaş, teknik heyet Başar Özkan ve Ömer Köseoğlu, alınan galibiyetten dolayı futbolcuları ve taraftarı kutladı. Başkan DEMİRTAŞ, hedefe giden son virajda hayati öneme sahip bu maça takım ve şehir olarak kenetlenerek hazırlandıklarını ve haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi.

HAK ETTİĞİMİZ YERE GELECEĞİZ

Teknik sorumlu Ömer Köseoğlu ise Kocaeli Amatör Süper Lige yükselmek için önlerinde eleme maçı ve bu maçı kazanmaları halinde çok önemli 2 maç kaldığını belirterek, “İnanıyorum ki yönetim, futbolcular, teknik heyet ve şehir olarak hak ettiğimiz yerde oluruz. Taraftarlardan bu maçlarda da bizi yalnız bırakmamalarını ve itici güç olarak arkamızda durmalarını rica ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

M. Nuri Yardım yazısı