Dolar (USD)
34.12
Euro (EUR)
38.10
Gram Altın
2876.41
BIST 100
9900.25
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Sneijder noktayı koydu!

Sneijder'in sözleşmesinin feshi konusunda geri adım atmadığı ve parasının tamanını istediği belirtildi. Sarı-Kırmızılı yönetim en az zararla sözleşmeyi feshetmek istiyor.
Sneijder noktayı koydu!
07 Temmuz 2017 08:55:00
Sneijder'in sözleşmesinin feshi konusunda geri adım atmadığı ve parasının tamanını istediği belirtildi. Sarı-Kırmızılı yönetim en az zararla sözleşmeyi feshetmek istiyor.

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder manşetlerde yer almaya devam ediyor. Hollandalı yıldız, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Sportif Direktör Cenk Ergün ile yaptığı görüşmede ayrılık şartını belirtti. Galatasaray ile 1 yıl daha kontratı olan Wesley Sneijder'ın ayrılmak adına 2017-18 sezonunundaki parasını da talep ettiği ortaya çıktı. Hollandalı oyuncunun, sözleşmesinin feshedilmesi halinde kontrat şartlarının yerine getirilerek garanti ücretini talep etti. Bu talep Galatasaray tarafından olumlu karşılanmadı. İki taraf arasında ayrılık adına pazarlıklar devam ediyor.

TUDOR İSTEMİYORGalatasaray Teknik Direktörü Tudor'un Hollandalı oyuncu Sneijder'e pek fazla sıcak bakmadığı, Sarı-Kırmızılı yönetimin en az zararla sözleşmeyi feshetmenin yollarını aradığı gelen haberler arasında.YÖNETİMDEN ZEYTİN DALIBaşarısız geçen sezon ve Sneijder olayı nedeniyle taraftarlarla arası açılan Galatasaray yönetimi Feghouli tranferiyle taraftarlara zeytin dalı uzatacak.TARAFTAR SNEİJDER'İ İSTİYOR!Galatasaraylı taraftarlar Wesley Sneijder'den yana tavır alsalar da kulübe yakın kaynaklar Hollandalı yıldızın takımda kalmasının düşük bir ihtimal olduğunu ifade ediyorlar.SNEİJDER AYRILIRSA TALİP OLURUZBaşakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Sneijder'in Galatasaray'dan ayrılması durumunda talip olabileceklerini söyledi. Hollandalı futbolcunun kariyerini tartışamayacaklarını söyleyen Göksel Gümüşdağ, "Şu anda Sneijder'in durumunun netleşmesini bekliyoruz. Gelişmelere göre hareket edeceğiz. Sneijder çok önemli bir futbolcu" diye konuştu.