Dolar (USD)
34.11
Euro (EUR)
38.04
Gram Altın
2868.30
BIST 100
9900.25
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Siyonizm ve haçlı ittifakının MUSUL'U İŞGAL PLANI!

Irak Cihad ve Kurtuluş Cephesi Yüksek Komutanlığı Genel Sekreterliği'nden gazetemize yapılan açıklamada "Musul, terör örgütü DEAŞ'ten temizlenmesi bahanesiyle düzenlenen operasyonlarla Sünni halk ve Sünni direniş grupları, Şii milisler ve PKK uzantıları tarafından karadan, haçlı ve Siyonist ittifak tarafından havadan vuruluyor" denildi.
Siyonizm ve haçlı ittifakının MUSUL'U İŞGAL PLANI!
17 Ekim 2016 09:13:00
Irak Cihad ve Kurtuluş Cephesi Yüksek Komutanlığı Genel Sekreterliği'nden gazetemize yapılan açıklamada "Musul, terör örgütü DEAŞ'ten temizlenmesi bahanesiyle düzenlenen operasyonlarla Sünni halk ve Sünni direniş grupları, Şii milisler ve PKK uzantıları tarafından karadan, haçlı ve Siyonist ittifak tarafından havadan vuruluyor" denildi.

ENES BABACAN / MİLAT ÖZEL

Irak Cihad ve Kurtuluş Cephesi Yüksek Komutanlığı Genel Sekreterliği "Musul'da büyük yerleşimleri elinde bulunduran Sünni direniş örgütlerinin Musul'un içinde DEAŞ tarafından dışında ise Siyonist ittifak, Şii ittifak ve PKK ittifakı tarafından çembere alındı" açıklamaaında bulundu.

Siyonizm ve haçlı ittifakının Musul'u işgal planı!

Irak Cihad ve Kurtuluş Cephesi Yüksek Komutanlığı Genel Sekreterliği'nden gazetemize yapılan açıklamada "Irak Cihad ve Kurtuluş Yüksek Komutanlığı'nın Musul'da, terör örgütü DEAŞ'ten kontrolü aldığı ve Sünni halkın yerleşimci olduğu yerleşkeler Şii milisler tarafından vuruluyor. Musul'da sadece DEAŞ yok. DEAŞ ile mücadelesini yıllardır sürdüren ve Sünni halkı koruyan Cihad ve Kurtuluş Yüksek Komutanlığı ve bağlı onlarca Sünni direniş grubu bulunuyor. ABD'nin mezhep savaşlarını başlatmak için kiraladığı Hasdi Şadi, Şii ağırlıklı Irak Ordusu ve PKK'lılar intikam yeminleri ile Musul'u teslim almak istemekteler. Bu şeytani planı, İran ve kuklası El-Abadi aracılığıyla hayata geçirmeye çalışan Siyonist ve Hristiyan ittifakın amacı Musul'u Şii veya Kürtlere mi bırakmak? Hayır. Amaç Musul'u DEAŞ bahanesiyle işgal etmek ve Siyonizm'in kendisi için tehlikeli gördüğü Sünni aşiret ve halkları yok etmek. Siyonizm Fırat ve Dicle nehri arasında işbirlikçi Şii ve PKK mensuplarını istiyor ki hedeflerine ulaşabilsin. Sünni Arapları, Türkleri veya Türkmenleri istemiyor. Musul'da şuan saldırı düzenlenen noktalarda çok sayıda sivil halkımız şehit edildi. Sünnilerin ibadethanelerini en az ABD kadar vurmaya hevesli Şii (Haşdi Şadi) ve PKK mensupları, Musul'a asla giremeyecektir. Biz Irak Cihad ve Kurtuluş Yüksek Komutanlığı olarak hem DEAŞ hem de Şii işgaline karşı Musul'u korumaya kararlıyız" denildi.

DEAŞ'ın faturası Sünnilere kesiliyor!

DEAŞ'in yıllardır devam ettirdiği zulmünün bedeli Musul üzerinden Sünni halk ve direnişe ödetilmek istendiğine dikkat çekilen açıklamada "Musul'un içinde DEAŞ tarafından çembere alındık dışında ise Siyonist ittifak, Şii ittifak ve PKK ittifakı tarafından çembere alındık. Allah bize ne güzel bir onurlu dava verdi. Biz Ehl-i Sünnet'in onur ve şerefini korumak için Musul'dayız. Hala 'ABD ve Şia, DEAŞ'ı vurmak için Musul'da' demek nasıl bir gaflet farkında mısınız? Eğer amaçları Musul'u kurtarmak olsa yıllardır Musul'da DEAŞ'la savaşıyoruz neden bizimle işbirliği yapmıyorlar? Çünkü amaçları, Musul üzerinden Irak işgalinden bu yana İran kontrolündeki Irak hükümeti ve ABD'ye boyun eğmeyen Sünni halkı ve direnişini yok etmek. Musul'un petrol kaynaklarını PKK ve Hasdi Şadi gibi terör örgütlerinin kontrolüne vermek isteyen ABD ve işbirlikçileri önce DEAŞ'ı buraya getirdiler şimdi de onu bahane ederek Musul'un zenginliklerini kendi kontrolüne almak istiyorlar" ifadelerine yer verildi.

Türk ordusunu Musul'da istiyoruz!

Daha önce Cihad ve Kurtuluş Cephesi'ne bağlı Nakşibendi ordumuz Türkiye'ye bir çağrı yaparak Türk askeriyle Musul'u DEAŞ ve diğer terör örgütlerinden kurtarmak istediğini belirtti denilerek "Musul Direnişi Konseyi olarak aynı yönde kararlıyız ve Türk ordusunun Musul'a gelmesini istiyoruz. Türk ordusu geldiği zaman Sünni halk ve aşiretlerde Türk ordusunun yanında olacaktır. Türk ordusunun DEAŞ bahanesiyle namusumuza, ibadethanelerimize saldırmayacağını biliyoruz. Türkiye'ye diyoruz ki biz kardeşliğimizin gereğini yapmaya hazırız. Şii ve PKK terör örgütlerine Musul'u ve Sünnileri bırakırsanız bu Türk şanına ve kardeşliğinize yakışır mı? Türkiye'nin olası hava desteğinde ve DEAŞ'ı karadan süpürürüz. ABD, İngiltere, Fransa, Kanada daha birçoğu ve İran'ın Musul'da tek bir soydaşı ve din kardeşi yokken Musul'a girmek istiyorlar. Türkiye'nin ise hem Musul'da hem ordumuz içinde soydaşı ve kardeşi vardır. Mezhep savaşını istemiyoruz ve bunun için Türkiye'nin girişimleri değerli olacaktır" denildi.

Musul'da terör örgütlerine karşı seferberlik ilan edildi

Cihad ve Kurtuluş Cephesi'ne bağlı Nakşibendi ordusu Musul genelinde terör örgütleri DEAŞ, Hasdi Şadi ve PKK'ya karşı seferberlik ilan ettiğini duyurdu.