Dolar (USD)
34.01
Euro (EUR)
37.98
Gram Altın
2831.74
BIST 100
9975.61
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Serezli son yolculuğuna uğurlandı

Tiyatro ve sinema sanatçısı Metin Serezli, Teşvikiye Camisi'nde düzenlenen törenin ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Serezli son yolculuğuna uğurlandı
12 Mart 2013 07:01:00
Tiyatro ve sinema sanatçısı Metin Serezli, Teşvikiye Camisi'nde düzenlenen törenin ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Tedavi gördüğü akciğer kanseri nedeniyle 79 yaşında vefat eden tiyatro ve sinema sanatçısı Metin Serezli, Teşvikiye Camisi'nde düzenlenen törenin ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi. Evinde pazar günü yaşamını yitiren Serezli için Teşvikiye Camisi'nde öğle vakti cenaze töreni düzenlendi. Eşi Nevra Serezli ile oğulları Murat ve Selim Serezli cenaze töreni öncesinde, taziyeleri kabul etti. Teşvikiye Camisi'ndeki törene, Mehmet Sevigen, Haldun Dormen, Tuncel Kurtiz, Ülkü Erakalın, Erdal Özyağcılar, İzzet Günay, Gülriz Sururi, Hamdi Alkan, Yılmaz Özdil, Bülent Kayabaş, Necla Uygur, Hıncal Uluç, Erol Evgin, Füsun Önal, Ayşe Kökçü, Ata Demirer, Dolunay Soysert, Billur Kalkavan, Nuri Alço'nun aralarında bulunduğu çok sayıda isim geldi. Serezli'nin cenaze namazına, aralarında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Lemi Bilgin, Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü'nün bulunduğu çok sayıda kişi ve kurum çelenk gönderdi. Metin Serezli, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Teşvikiye Camisi'nden alkışlarla uğurlandı. Serezli'nin cenazesi Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.