Dolar (USD)
34.12
Euro (EUR)
38.10
Gram Altın
2876.41
BIST 100
9900.25
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Selçuk İnan futbolu bıraktı!

Galatasaray kaptanı Selçuk İnan, futbol kariyerini noktaladığını açıkladı. 34 yaşındaki futbolcu Fatih Terim''in teknik ekibinde yer alacak.
Selçuk İnan futbolu bıraktı!
19 Temmuz 2020 00:43:00
Galatasaray kaptanı Selçuk İnan, futbol kariyerini noktaladığını açıkladı. 34 yaşındaki futbolcu Fatih Terim''in teknik ekibinde yer alacak.

Galatasaray'da 9 yıldır oynayan Selçuk İnan, futbolu bıraktığını açıkladı.

Maç sonrasında basın toplantısında konuşan Selçuk, "Her şeyin maalesef bir sonu var. Bu da bitti. Her sonun da bir başlangıcı var. Bundan sonra ne olacağına bakacağız. Hepinizi seviyorum. Görüşürüz." ifadelerini kullandı.

Maç sonrasında konuşan Terim, "Galatasaray'da kaptanlık çok önemlidir, oynadığım yıllardan, takım kaptanlığımdan biliyorum. Galatasaray kaptanlığını Selçuk'a verirken, doğru yaptığımızı şimdi görüyorum. Galatasaray'a layık bir kaptan olmuştur. Son sözlerini futbol adına söyledi. Bundan sonra benim yanımdaki yerini alacaktır. Hem Galatasaray'da hem Milli Takım'da kaptanlığı vermek bana nasip oldu. Belki son geldiğimde tatsız geçen bir süre olabilir ama onu tekrardan camiaya kazandırdığımız için mutluyuz. 10 sene, 20 sene bunlar bir kulüple kolay geçmiyor. O da Galatasaray'da başladı, Galatasaray'da bitirdi diyebiliriz. Diğer türlü şekline ben de izin vermezdim, vermedim de. Galatasaray'a yine büyük katkılar yapacaktır. Galatasaray taraftarının, Selçuk'a sahip çıkması çok önemli. Selçuk, eşine, ailesine verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum. İnşallah Türk futbolu, futbolculuğu gibi başarılı bir futbol adamı kazanmış olur. Geldiğinde biz vardık, giderken de biz varız. Allah yolunu açık etsin." ifadelerini kullandı.

"Bundan sonra benim yanımdaki yerini alacaktır."

Fatih Terim sözlerini bitirirken Selçuk İnan'ın teknik heyetinde yer alacağını açıkladı. Terim,konuyla ilgili olarak "Bundan sonra benim yanımdaki yerini alacaktır." ifadelerini kullandı.