Dolar (USD)
34.25
Euro (EUR)
37.16
Gram Altın
2997.06
BIST 100
8793.61
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Seçimde Milat Damgası

Gazetemiz Ankara Temsilcisi Seyfi Uzunkök, seçim yasağına yarım saat kala Türkiye'nin seçim kaderini değiştirecek bir görüntüye imza attı.
Seçimde Milat Damgası
31 Mart 2014 15:09:00
Gazetemiz Ankara Temsilcisi Seyfi Uzunkök, seçim yasağına yarım saat kala Türkiye'nin seçim kaderini değiştirecek bir görüntüye imza attı.

Chp'nin Tandoğan Mitingi'ni izleyen Uzunkök, miting bittikten sonra CHP'lileri takip etti.

Kızılay Güvenpark önündeki ışıklarda duran göstericileri kayda alan gazetemizin Ankara temsilcisi başörtülülere duyulan kinin ve nefretin ne aşamada olduğunu gözler önüne serdi. otobüse saldıran partililer, başörtülü kızlara korkulu anlar yaşattı.

Uzunkök olay ile ilgili şöyle konuştu:

"Miting sonrası partililerle yürüyordum. Araçların zorlukla geçtiği trafikte bir halk otobüsü yanaştı. İçindeki yolcuların hemen hemen hepsi CHP'lileri alkışlıyordu. Bu arada iki başörtülü kız hiç ses çıkarmadan önlerine bakarak oturuyorlardı. Gösterilere karşı ne müspet, ne de menfi hiçbir söylemde bulunmadılar.

Buna rağmen yanımdaki bir CHP'li, 'kızlara alkışlamıyor!' diye bağırarak otobüse yöneldi. Camına 100 avroya benzetilmiş afişler yapıştırdı.

Ardından kızlara küfür etti.

Gözleri dönmüş şekilde araca saldıranlar tekmeleyenler oldu

YASAĞA DAKİKALAR KALA YAYIMLADIM

Görüntüyü seçim yasağına dakikalar kala sosyal medyada paylaştım. Haber değeri olmasından dolayı yaptım bunu. Aynı saldırı başörtülülerin yoğun olduğu yerde başı açık olan bayanlara yapılsaydı, inanın o'nu da haber yapardım. Haber değeri olurdu çünkü. Zaten bana tepki gösterenlerin neden kızdığını anlamış değilim. Çünkü zaman müsait, yer müsait, gündem müsait. Seçim yasağı girmeden paylaşmamın ana sebebi budur. Neden önemli bir haberi elimden kaçırayım ki?

KIZLARA YARDIM ETMEDİN

Bazı okurlar 'madem olayı gördün adamlara neden müdahale etmedin?' diyorlar. Akıl var nizam var. Savaş halinde can çekişen birini görüntüleyenlere bile yapılmayan eleştiri, 'cama vuran adamlara müdahale etmediğim' için yapılıyor. Müdahale etseydim CHP'lilerin başörtülülere saldırmalarını kim çekecekti?

YAŞAM BİÇİMİNE SALDIRI

Ortada fiziki saldırı değil ama bir düşünceye, bir yaşam biçimine saldırı. Sizi Türkiye'de istemiyoruz Arabistan'da yaşayın zihniyetinin dışavurumudur yapılan. Önemli bir detaydır.

KÜFÜR DE ALDIM DUA DA

Türkiye'nin birçok yerinden bana küfür edenlerin yanı sıra, 'Allah razı olsun' diyenler, 'CHP'ye oyumu verecektim, bu görüntüden sonra vazgeçtim' diyenler oldu.

Demek ki haberim toplumda oyların bile kaderini değiştirebiliyorsa, önemli bir haber demektir.

Habercilikte başarı zaten sıra dışı yaşanmışlıkları gündeme getirmek değil midir? İnsanın köpeği ısırması gibi. Ben bunu başardığıma inanıyorum.

GÖRÜNTÜLER AK PARTİ'YE YARAMIŞ

"Ak Parti'ye hizmet ediyorsun" diyenler oldu. Bu partiye hizmet ettiğimi değil, Hakka hizmet ettiğimi düşüyorum. 'Şu partiye yaramış, bu partiye yaramış' beni ilgilendirmez. Sana yaramasını istiyorsan haber çıkar çıkmaz, halka saldıranları tespit edeceksin, kendi partindeyse suç duyurusunda bulunarak ihraç edecek, başka partidense ise yine suç duyurusunda bulunup deşifre edeceksin. Sen bunu yapma yat, sonra 'Ak Parti'ye yaradı' de. Beni olayla ,ilgili tek bir CHP'li aramadı, "provokasyon" diyenler oldu ama araştırılması yönünde uğraşmadılar.

Halbuki iddia ettikleri gibi bu adamlar Gökçek'in adamları idiyse, Melih Gökçek şimdi o koltukta oturamazdı. Maalesef CHP böyle bir talepte bulunmadı.

PROVOKASYON OLABİLİR Mİ?

Provokasyon olabilir mi? evet olabilir. Bu olayda provokasyon var mı dır, yok mudur bilemem. Eğer CHP benden yardım isterse diğer görüntüleri de kendilerine veririm. İçlerinde Ak Parti'den adamlar varsa rahatlıkla bu ortaya çıkarabilir" Dedi.

En son gelişmelerden haberdar olmak için whatsapp kanalımızı takip edin
Masrafsız Bankacılık
Görüntülü Görüşme