Dolar (USD)
32.42
Euro (EUR)
34.29
Gram Altın
2492.64
BIST 100
9693.46
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Sapkın LGBT İstanbul Valiliğini tehdit etti

Eşcinsel sapkınlığın temsilcisi LGBT, iyice haddi aştı. Sapkın örgüt, Türkiye devletinin kurumlarına tehditler savurmaya başladı.
Sapkın LGBT İstanbul Valiliğini tehdit etti
24 Haziran 2022 22:40:24
Eşcinsel sapkınlığın temsilcisi LGBT, iyice haddi aştı. Sapkın örgüt, Türkiye devletinin kurumlarına tehditler savurmaya başladı.

İstanbul Fatih'teki Beyazıt Meydanı'nda Müslümanlar tarafından adeta bozguna uğratılan eşcinsel sapkınlar devlet kurumlarını tehdit etmeye başladı.

Taksim'de yürüyüş yapacaklarını açıklayan sapkınlara karşı Müslüman vakıflar birleşme kararı aldı. Bunun üzerine LGBT örgütü peş peşe açıklama yayınladı. Dün yaptığı açıklamada hem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hem de İstanbul Valiliği'ne tehditler savurdu. Örgüt tehditlerine bugün de devam etti.

Sapkın örgüt dün yaptığı açıklamada ''Valiliğe ve Cumhurbaşkanı’na yarına kadar süre veriyoruz. Bu gerici İslamo-faşist çetelerin tehditlerine karşı önlem almanız sizin göreviniz'' ifadesini kullanmıştı.

Devlete süre verme küstahlığı

Bugünkü açıklamada ise ''Valiliğe tanıdığımız müddet doldu!'' denildi.

Devletin başkanına ve valiliğine 'süre verme' cüretine yeltenen sapkın örgüt, ''Nefret kampanyalarının örgütlenmesine engel olmak bir yana çağrımıza en ufak bir tepki bile göstermeyen kamu kurumlarının ve devlet bürokratlarının bu nefret suçunun bir parçası olduğunu ve sorumlu olduğunu ilan ediyoruz'' diyerek devlet kurumları ve bürokratları hedef aldı.

Vali Yerlikaya'yı baskı altına almaya çalışıyorlar

Eşcinsel sapkınlar ayrıca, ''Vali Ali Yerlikaya bu sırada kadınların dışarıya bile çıkmasını yasaklamak isteyen İsmailağa Cemaati liderinin cenazesindeydi. Yani halkı kin ve nefrete teşvik ettiği için önlem almasını istediğimiz güruh ile bir aradaydı'' ifadeleriyle Vali Ali Yerlikaya'yı baskı altına almaya çalıştı.

LGBT, bu açıklamayla Vali Yerlikaya'ya 'Ya onlar ya biz' mesajı verdi.

1 (2)_f94d10e65f13c2101c06d74ed669e0cf.jpg