Dolar (USD)
32.66
Euro (EUR)
35.41
Gram Altın
2511.33
BIST 100
10851.78
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Sanki ''FETÖ İmamı'' başkan oldu! FETÖ''cüler ve ''Gezi''ciler mutluluktan uçtu...

Ekrem İmamoğlu dün mazbatasını alarak resmen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı oldu. Böylece CHP 25 yıl sonra İBB''yi yönetme şansı yakaladı. Diğer yandan, İmamoğlu''nun göreve başlaması ile Erdoğan düşmanlığında buluşan grup ve odaklar zafer sloganları paylaşırken, Cumhurbaşkanı Erdoğan''a sinsi tehdit mesajları göndermekten de geri kalmadılar!
Sanki ''FETÖ İmamı'' başkan oldu! FETÖ''cüler ve ''Gezi''ciler mutluluktan uçtu...
18 Nisan 2019 17:39:00
Ekrem İmamoğlu dün mazbatasını alarak resmen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı oldu. Böylece CHP 25 yıl sonra İBB''yi yönetme şansı yakaladı. Diğer yandan, İmamoğlu''nun göreve başlaması ile Erdoğan düşmanlığında buluşan grup ve odaklar zafer sloganları paylaşırken, Cumhurbaşkanı Erdoğan''a sinsi tehdit mesajları göndermekten de geri kalmadılar!

İstanbul'da yerel seçimler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile onu iktidardan düşürmeye çalışan büyük koalisyonun mücadelesine sahne oldu.

ABD içindeki Evanjelist gruplar, FETÖ, PKK/HDP, radikal sol örgütler, bazı Arap ülkeleri, CHP'nin başını çektiği muhalefet partileri ve hatta AK Parti içinden bir grup tüm güçlerini birleştirerek Erdoğan'ı zayıflatmak için İstanbul seçimlerinde güç birliği yaptı.

Bu koalisyon kısmen başarılı oldu ve 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu çok az bir farkla İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilerek dün mazbatasını aldı. Seçim süreciyle ilgili itiraz süreci ise devam ediyor.

AK PARTİ YİNE BİRİNCİ PARTİ

Ancak diğer yandan, Erdoğan karşıtı büyük ittifak 31 Mart'ta tam anlamıyla muvaffak da olamadı. AK Parti yerel seçimlerde bazı büyükşehir belediyelerini sürpriz şekilde kaybetse de Türkiye genelinde 15'inci defa sandıktan birinci parti olarak çıkmayı başardı ve kırılması zor bir rekora imza attı.

Yerel seçimde AK Parti'nin içinde bulunduğu Cumhur İttifakı'nın oy oranı %51.64 olurken, Milet İttifakı ise sadece %37.57 oy alabildi.

CÜRETKAR MESAJLAR VE TEHDİT DİLİ HAKİM OLDU

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu'nun ilk mesajı, "Adama, kişiye, kişilere, gruplara, cemaatlere, vakıflara, derneklere hizmet etme dönemi bitmiştir." olsa da CHP'li başkanın bu mesajalarına en büyük destek, kendilerini "cemaat" olarak tanımlayan, FETÖ'den geldi.

FETÖ'cüler sosyal medyada organize şekilde Ekrem İmamoğlu lehine mesajlar paylaşırlarken, Emre Uslu ve Abdülhamit Bilici gibi FETÖ'cüler zafer sloganları ile örgüte moral ve umut depolamak için kollarını sıvadı.

İMAMOĞLU, FETÖ'YE GERİ DÖNÜŞ UMUDU OLDU!

Emre Uslu "adam kanırta kanırta kazandı" mesajı paylaşırken, FETÖ firarisi Can Dündar ise “Boşuna çekilmedi bunca acılar, #İstanbul Bekle bizi...” yazarak, örgütün Türkiye'de yeniden yapılanma planlarının ipuçlarını verdi.

"GEZİ"CİLER DE ERDOĞAN'A DİŞ BİLİYOR!..

Uzun süredir, alttan alta toplumu sokağa dökmek ve ikinci bir Gezi ayaklanması başlatmak yönünde tahrik eden çevreler de Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olması üzerine, CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun da dediği saklandıkları "soteden" çıkmaya başladı!

CHP'nin İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Ekrem İmamoğlu'nun mazbata alması sonrası yaptığı Twitter paylaşımında Gezi ayaklanmasına selam durdu.

Kaftancıoğlu, çiçek açan bir ağaç fotoğrafı paylaşarak altına, "Gezi Parkı'na da bahar gelmeye başlamış. Gezi’nin güzel gözlü çocuklarına selam olsun." notunu düştü.

CHP İl Başkanı'nın bu paylaşımına Gezi ayaklanmasına sempati besleyen çok sayıda kişiden destek gelirken, Kaftancıoğlu'nun bu mesajı ile iktidara aba altından sopa gösterdiği yorumları da yapıldı.

SÖZDE "ATATÜRKÇÜLER" VE ATATÜRK MASKESİ TAKANLAR DA ERDOĞAN'A DÜŞMAN!

Ekrem İmamoğlu'nun mazbatasını alması sonrasında sahneye çıkan bir diğer grup ise sözde "Atatürkçüler" ve "bağısızlıkçı"lardı.

Yurt içi ve yurt dışından gelen tüm tehdit ile saldırlara karşın Türkiye tarihinin en bağımsız, yerli ve milli siyasi sürecini yürüten Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kin besleyen bu sözde "Atatürkçü" çevreler, seçim sonrasında FETÖ ve PKK'lılarla birlikte Ekrem İmamoğlu'na tam destek verdi.

Seçim sonuçlarının "milli iradenin göstergesi" olarak kabul edilmesi gerektiğini vurgulayan Atatürkçü Düşünce Derneği skandal bir yorumla, "Milli uyanış başlamıştır" açıklamasında bulundu.

Sözde "Atatürkçüler" ile birlikte, sahte Atatürkçüler de bu fırsatı kaçırmadı. FETÖ'nün Türkiye'deki aktif şekilde kullanılan sosyal medya hesaplarından "Suna Varol" isimli Twitter hesabında gün boyunca İmamoğlu'nun mazbatasını almasını destekleyen mesajlar paylaşıldı.