Dolar (USD)
32.42
Euro (EUR)
34.29
Gram Altın
2492.64
BIST 100
9693.46
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

ŞAM'IN OYUNU

ŞAM'IN OYUNU
05 Haziran 2013 00:00:00

Suriye istihbaratı, Reyhanlı saldırısında beklediği etkiyi elde edemeyince Taksim'e uzandı. Gezi Parkı'ndaki çevreci eylemi kışkırtan ajan Şihadi Ali Asvad konuştu: "Çok mutluyuz. Büyüyü, büyücüye karşı kullanıyoruz"

HERŞEYİ ANLATIYOR

Milat, bir oyunu daha deşifre ediyor. Taksim Gezi Parkı'nda başlayan çevreci ve barışçıl gösterilerin, yabancı servislerin ajan provokatörleri tarafından vandalizme evirildiğini gösteren çarpıcı bir görüntüye ulaştık. Suriye gizli servisi Muheberat'ın ajanı olduğu belirtilen Şihadi Ali Asvad isimli kişi, "Çok mutluyuz. Artık büyüyü, büyücüye karşı kullanıyoruz" diyor. Türk istihbarat birimleri Asvad'ın 30 Mayıs'ta Türkiye'ye giriş yaptığını belirledi.

TAKSİM'DEN YAYIN YAPTI

İsrail Gizli Servisi MOSSAD'la da ilişki de olduğu öğrenilen Muhaberat Ajanı Asvad, sosyal paylaşım sitesi Youtube'a koyduğu videoda şunları söylüyor: "Erdoğan, şeytanın ajanı ve yaşananlara 'canımıza değsin' diyoruz. Ben şu anda Türkiye'deyim, meydanın içindeyim gördüğünüz gibi. Taksim'de bir arkadaşımın ofisinden konuşuyorum."

AJANLAR CİRİT ATIYOR

Kendi halkından yüz bin insanı katleden Suriye Diktatörü Beşşar Esed'in ajanı olan Şihadi Ali Asvad, başka bir görüntüde ise Başbakan Erdoğan'a galiz küfürler savuruyor. Başta çok masum çevreci bir eylem olarak başlayan Gezi Parkı eylemlerine, liseli ve üniversiteli öğrencilerin de teşvik edilerek kaos ortamının "Arap Baharı" gibi lanse edilmesi için uğraşan birçok yabancı servisin olduğu belirtiliyor.

NÖBETÇİ PROVOKATÖR

Şihadi Ali Asvad'ın daha önce de İsviçre, Fransa ve Almanya'da Türkiye aleyhine düzenlenen miting ve eylemlerde yer aldığı Türk istihbarat birimleri tarafından tespit edildi. Asvad'ın yurtdışına kaçamadan yakalanması için Emniyet ve İstihbarat alarma geçti.

CENEVRE BUTONU

Suriye'nin geleceğini tartışmak üzere yarın Cenevre'de yapılacak uluslar arası konferans öncesi Türkiye'nin karışması bir mesaj olarak algılandı. Buna göre, Suriye'de Esed'in dahil olduğu her hangi bir çözüm formülüne yanaşmayan Ankara, köşeye sıkıştırılmak isteniyor. İstihbarat kaynakları, Taksim'de başlayan masum çevreci eylemlerinin, Rusya, İran, Suriye ve Alman istihbaratı tarafından provoke edildiği görüşünde.