Dolar (USD)
34.01
Euro (EUR)
37.98
Gram Altın
2831.72
BIST 100
9975.61
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Salgın dönemindeki en ilginç olay!

Sri Lanka’da öldüğü sanılan ve cansız bedeni ailesi tarafından teşhis edilerek toprağa verilen adam ile ilgili ilginç olay herkesi şoke etti.
Salgın dönemindeki en ilginç olay!
30 May 2020 10:36:00
Sri Lanka’da öldüğü sanılan ve cansız bedeni ailesi tarafından teşhis edilerek toprağa verilen adam ile ilgili ilginç olay herkesi şoke etti.

Sri Lanka’nın Colombo şehrinin Athurugiriya banliyösünde yaşayan Dandiris Perera isminde bir adamın bölgede gerçekleşen bir kaza nedeniyle öldüğü düşünülmüştü. NewsWire’ın haberine göre, yakınları cansız bedenin Perera’ya ait olduğunu doğrulamış ve olayın ardından yaşlı adamın cansız bedeni defnedilmişti.

EVİNE DÖNEREK HERKESİ ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

Fakat bu defnedilme sorası ilginç bir olay meydana geldi. Cesedi gömüldüğü düşünülen e defnedilen adam 1 ay sonra tekrardan evine çıka geldi.

Muthuhena bölgesinin Meegoda muhitinde yaşayan Dandiris Perera, evine dönerek köyündeki herkesi şaşkına çevirdi. Olay için açıklama yapılırken, Dandiris Perera’nın iş nedeniyle evinde ayrıldığı ve daha sonra sokağa çıkma yasağı nedeniyle tekrardan evine dönemediği için mahsur kaldığı ortaya çıktı.

4 Şubat’ta evinden ayrıldıktan sonra dönemeyen Dandiris Perera açıklamada da bulundu.

“KENDİ MEZARINI GÖREN İLK KİŞİ OLABİLİRİM”

Dandiris Perera, açıkalmasında şu sözlere yer verdi:

“Eve geldiğimde herkes şoke olmuştu. Onlara olanları anlatmak için polisle gelmem gerekiyordu. Kendi mezarını gören ilk kişi olabilirim”

Fakat halen mezarda ne olduğu yada adamın nasıl ölü sanıldığı ve defnedildiği bilinmiyor.

Karmaşıklığın nasıl ortaya çıktığı bilinmezliğini korusa da, Dandiris’in yerine gömülen kişinin kim olduğuna yönelik çalışmalar devam ediyor.