Dolar (USD)
34.12
Euro (EUR)
38.10
Gram Altın
2876.41
BIST 100
9900.25
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

PKK BM'de temsil edilecek!

PKK'nın Suriye kolu PYD'ye üst akıl tarafından meclis kurulup BM'de temsil edilecek...
PKK BM'de temsil edilecek!
30 May 2016 09:55:00
PKK'nın Suriye kolu PYD'ye üst akıl tarafından meclis kurulup BM'de temsil edilecek...

ENES BABACAN / ÖZEL HABER

Türkiye'nin liderliğinde bir Ortadoğu'ya doğru hızla yol alındığını vurgulayan Kürt Siyasetçi Galip İlhaner, "Artık Ortadoğu'yu Ortadoğuluların yöneteceği bir sürece doğru gidiyoruz. Ortadoğu tarihin önemli bölümlerinde hep dışarıdan yönetildi. Türkiye bu kaderi değiştirmek üzeredir. Bunun yolu da Türk-Kürt birliğinden geçmektedir. İşte engellenmeye çalışılan gerçek budur. Küresel gücü elde etmek için hamle yapan Türkiye, dünyadaki bütün Kürtlerin çekim merkezidir. PKK, bunu engellemeye çalışıyor. Yine son derece enteresan entrikalar çevriliyor Ortadoğu'da. ABD, Rusya, İsrail ve AB ülkeleri yani dünyanın egemen güçleri Ortadoğu haritasının değişmesine karar vermiş durumdalar. Bu haritaya Türkiye'yi de dahil etmeye çalışıyorlar. Ortadoğu haritası değişecekse bu harita Türkiye'nin lehine değişmelidir. Türkiye'de üst aklın bu değişimine karşı kendi hamleleriyle karşılık vererek rüzgarı kendi lehine çevirmeye çalışıyor" dedi.

PKK'yı BM'ye üye yapacaklar!

PKK'nın Suriye'de sözde "devlet" özde ise Siyonizm hizmetkarı olacak yapıyı kurabilmesi için uluslararası meşruiyete ihtiyacı olduğuna belirten Kürt Siyasetçi Galip İlhaner, "Arz-ı mevud'a ulaşmak isteyen şeytan, "DAİŞ'i yenen güç" olarak PKK'yı ağır silahlarla donatıp uluslararası 'meşruiyet' sağlama hesabında. Bunu da PKK'yı, BM'de temsil edilir hale de getirerek yapacaklar" dedi.

"DAİŞ'e karşı Rakka'ya bir 'taarruz zaferi' görüntüsü altında sürülen PKK, dünyanın büyük güçlerinin yenemediği terör örgütünü yendi" imajı için çalışılacağını kaydeden İlhaner, "PKK'ya Suriye'de sözde bir uydurma meclis kurarak BM'de temsil edilir hale getirmeyi planlıyorlar. Bütün bu planları bozabilecek yegane güç Türkiye Cumhuriyeti devletinden başkası değildir" diye konuştu.