Dolar (USD)
32.56
Euro (EUR)
34.77
Gram Altın
2492.11
BIST 100
9524.59
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

PENDİK TUZLA GÜMÜŞHANELİLER DERNEĞİ'NDEN ROZET TAKDİMİ

​Geçtiğimiz ay genel kurul sonrası Pendik Tuzla Gümüşhaneliler Derneği'nin yeni başkanı seçilen Sinan TERZİ ve yönetimi emin adımlarla programlarını yapmaya devam ediyor.
PENDİK TUZLA GÜMÜŞHANELİLER DERNEĞİ'NDEN ROZET TAKDİMİ
24 Ocak 2023 18:30:00
​Geçtiğimiz ay genel kurul sonrası Pendik Tuzla Gümüşhaneliler Derneği'nin yeni başkanı seçilen Sinan TERZİ ve yönetimi emin adımlarla programlarını yapmaya devam ediyor.

Göreve geldikleri kısa süre içerisinde farklı programlar icra eden dernek yönetimi bu haftaki programlarında önceki dönem dernek başkanları, yöneticiler, misafirler ve üyelerle bir araya geldiler.

Program kapsamında önceki dönem yöneticilere ve dernek başkanlarına rozet, Teşekkür Belgesi ve Onur Belgesi takdim eden yönetim, katılan tüm misafirlere de derneğin yeni rozetini hediye etti.

Yoğun katılımın olduğu programda söz alan üyelerin geneli dernek yönetimine " bu programın ilk defa yapılması ve önceki dönem başkanlarının ve yöneticiler için hazırlanan Rozet, Onur ve Teşekkür Belgesi için dernek yönetimine teşekkürlerini sundular."

Programda söz alan Pendik Tuzla Gümüşhaneliler Derneği Başkanı TERZİ "

Çok değerli Federasyon Başkanlarım, Dernek Başkanlarım kıymetli hazirun, derneğimizin kıymetli emektarları, büyüklerim, küçüklerim ve sevgili yönetimdeki yol arkadaşlarım.

Hepinizi Allah'ın selamıyla selamlıyorum Es-selamünaleyküm.

Bugün bir seçim sonrası burada toplanmış bulunuyoruz. Biz de sizlerin teveccühü ile yönetimimizle birlikte Derneğimizin yönetimini devraldık. Önce şahsım ve yönetimimiz adına, sonra üyelerimiz hemşerilerimiz ve ülkem adına hayırlı hizmetler olmasını Mevla’dan temenni ediyor ve diliyorum ayrıca hepinize bizlere güvenerek destek verdiğiniz için teşekkür ediyorum.

Derneğimizin kuruluşundan bugüne kadar derneğimize ve hemşerilerimize hizmet eden, katkı sunan dernek başkanlarına, yönetimlerine, sponsorlarına ve en önemlisi buranın mutfağında hizmet etmiş herkese şimdiden teşekkür ediyorum. Sözlerime 1999 yılında kurulan ve derneğimizin rahmetli başkanı Niyazi BAŞ’a ve hizmet eri rahmetli FAZLI KÜÇÜK’e, HÜSEYİN BAŞ’a, ADNAN YILMAZ’a, MURAT CEBECİ’ye ismi olaki unutulmuşlar varsa hepsine bir Fatiha okuyarak devam etmek istiyorum.

Her zaman ve her yerde olduğu gibi BİRLİK ve BERABERLİK içerisinde güçlü olabilmek için elimizden geldiğince sizlerden ağabeylik, eksiklerimiz olursa uygun lisan-ı hal ile uyarmanızı, iyi yapılanları da alkışlamanızı, birbirimizi sahiplenmeyi değil sahip çıkılmasını bekliyoruz.

Sizlerden önemle ve özellikle talebim şudur ki; geçmişe takılmadan önümüze bakalım. Bugüne kadar birçok hizmetler sağlandı. Bundan sonra daha iyisini yapmak için yönetim ve üyelerin elbirliğine ihtiyaç vardır. Lütfen ötekileştirmeden ve il derneği statüsü ile tüm gayret ve hedeflerimizi belirleyelim. Burası hepimizin.

Velhasıl sözlerimi hak ve hakkaniyetten ayrılmadan çalışacağımıza, derneğimizi ve hemşerilerimizi en iyi şekilde temsil edeceğime inanmanız ve güvenmeniz dileğiyle sonlandırıyor selam ve arz-ı muhabbetlerimi sunuyorum."

dedi.

Program üyelerin belgelerinin verilmesi, rozetlerin misafirlere takdim edilmesi, ikram ve çay sohbeti eşliğinde devam etti.

Sinan TERZİ ve yönetimine teşekkür eder, hayırlı hizmetlerinin devamını dileriz...