Dolar (USD)
34.12
Euro (EUR)
38.04
Gram Altın
2867.42
BIST 100
9920.76
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Papa'dan itiraf gibi açıklama!

Tarsuslu Pavlus adlı bir Yahudi'nin icat ettiği Vatikan sapkınlıkta sınır tanımıyor. Güya dünyaya din ve ahlak öğretmekle görevli sözde dinu00ee kurum Vatikan'ın başındaki başpapaz, AIDS hastası bir rahibin 5 ile 10 yaşları arasında 30 kız çocuğuna yaptığı tecavüzü savundu. Dünyada milyonlarca çocuk, kadın, yaşlı ve masum katledilirken sesi çıkmayan Papalık, sübyancı sapık söz konusu olunca birden 'merhamet abidesi' kesildi. Avustralyalı gaz
Papa'dan itiraf gibi açıklama!
05 May 2017 11:26:00
Tarsuslu Pavlus adlı bir Yahudi'nin icat ettiği Vatikan sapkınlıkta sınır tanımıyor. Güya dünyaya din ve ahlak öğretmekle görevli sözde dinu00ee kurum Vatikan'ın başındaki başpapaz, AIDS hastası bir rahibin 5 ile 10 yaşları arasında 30 kız çocuğuna yaptığı tecavüzü savundu. Dünyada milyonlarca çocuk, kadın, yaşlı ve masum katledilirken sesi çıkmayan Papalık, sübyancı sapık söz konusu olunca birden 'merhamet abidesi' kesildi. Avustralyalı gaz

PAPA: ÇOCUK TECAVÜZCÜSÜNÜ CEZALANDIRMAK YANLIŞ

Meksika'da AIDS hastası bir rahip 5 ile 10 yaşları arasında 30 kız çocuğuna tecavüz etti. Sapıklığıyla ünlü Katolik kilisesi ise sözde yargılama sonucunda rahibin suçsuz olduğuna karar verdi. Rezil kararı savunan Vatikan'dan yapılan skandal açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Papa Francis, kilisenin pedofil papazları farklı bir kiliseye taşıyarak cezalandırılmak yerine, onlara destek vererek cezalarını azaltacağını ifade etti. Papa, tartışmalı önlemlerin daha merhametli bir kilise yaratmak üzere tasarlandığını söyledi."

VATİKAN AİLENİN ŞİKu00c2YETİNİ REDDETTİ

Rahiplerinin çoğunluğunun ileri düzeyde sapık olduğu artık kayıtlara bile geçmiş olan Vatikan'ın, çocuklara cinsel istismar gibi insanlık suçlarının bile üstünü örtmeye çalıştığı herkesçe bilinirken; AIDS'li olduğunu bile bile 30 çocuğa tecavüz eden sapık rahip Jose Garcia Ataulfo'ya dahi ceza vermemesi dünya kamuoyunda büyük tepki çekmişti. Öyle ki Hollywood, Spotlight isimli filmde bu büyük rezaleti işlemişti. Daily Mail'in haberine göre kurbanlarını çoğunlukla Meksika'nın kuzeyindeki Oaxaca eyaletinden seçen sapık rahip Ataulfo, bir çocuğun ailesinin rahibi Vatikan'a başvurmasına rağmen şikayet geri çevrildi.

SAPIK, PİŞKİN VE HASTA RUHLULARA PAPA ZIRHI

Pedofiller, sapıklar ve hasta ruhların yuvası Vatikan'ın rezaletlerinin son dönemde sıklıkla ifşa olması üzerine Papalık adına açıklama yapan Papa Francis, artan baskı üzerine ilk etapta "Rahip kimliğiyle çocuklara karşı işlenen cinsel suçlar cezalandırılacak ve bu rahipler piskoposluklardan temizlenecek" diye söz verdi. Tepkilerin dinmesi üzerine açıklamasını değiştiren sapık rahiplerin yüzsüz ve pişkin Papa'sı; "Kilise, pedofil papazları farklı bir kiliseye taşıyarak cezalandırılmak yerine, onlara destek vererek cezalarını azaltacak" dedi.

HALK SAPIK KİLİSEYİ PROTESTO EDİYOR

İspanyol haber sitesi Urgente24.com'un haberine göre Meksika Başpiskoposluğu, ailelerin şikayetlerini, somut vakaları ve Yerli Oaxaca halkının suçlu olduğundan emin olmasını yok sayarak; AİDS'li sapık rahip Ataulfo'nun görevini hiçbir şekilde kötüye kullanmadığına hükmetti. Kepazeliğe daha fazla dayanamayan halk, tepkisini göstermek için bu bölgedeki Katolik kilisesinin önünden ayrılmıyor. Bununla birlikte tecavüz kurbanı çocukların ailelerinden yalnızca ikisi, evlatlarının haklarını savunmak için yiğitçe kilisenin karşısına çıkarak şikayetlerini tekrar dile getirdi.

VATİKAN AĞASI, MAĞDUR ANNESİNDEN KORKTU

İnternet sitesi Anonymous Mexico ise tecavüze uğrayan çocuklardan birinin annesinin, Papa Francis ile Roma'da buluşmak isteğini, lakin sapıkların hamisi Vatikan'ın davanın kapandığı vurgusuyla başlayan bir mektup göndererek bu basit isteği bile reddettiğini kaydetti. ABD dahil birçok batı ülkesi rahipler ve piskoposların sapıklıklarını çok ciddi bir problem olarak tanımlıyor. Boston Globe gazetesi ise, 2002'de çocukları sapık rahiplerden korumak gerektiğini ifade ederek, problemi milli ilgi odağı haline getirmişti. Onlarca yılda yaşanan binlerce çocuk tecavüzü vakasına karşı atılan bu adım üzerine, Amerika, Meksika ve diğer ülkelerdeki Katolik kiliseleri rezillikleriyle yüzleşmek zorunda kaldı. Vatikan 2004'te en güçlü din adamlarından kadın ve çocuk tecavüzcüsü Marciel Maciel'e yeniden soruşturma açarak emekliye sevk etti.

KİLİSE SAPIKLIKLARI HOLLYWOOD'DA

Yeni Söz'ün daha önce de gündeme getirdiği kilise sapıklıkları, Hollywood filmlerine de pek çok kere konu oldu. Bunlardan biri de tacizle gündeme gelen bir kilisenin kendini aklamaya çalışmasını ve bu tacizi aydınlatmaya çalışan Boston Globe gazetesi yazarlarını konu alan Spotlight filmi. Gazetenin yazarlarından oluşan Spotlight takımı, sapık Katolik Kilisesi'nin kirli çamaşırlarını ortaya çıkartır. Sadece bir yıllık bir taramada Boston'ın üst düzey dini, yasal ve idari birliğine ait on yıllarca gizlenen rezaletler ifşa olur. Globe gazetesine yeni atanan Genel Yayın Yönetmeni Marty Baron, Miami'den geldiğinde Spotlight ekibini, 30 yıl boyunca düzinelerce çocuğa cinsel istismarda bulunan bir rahibi takip etmekle görevlendirir. Boston'da Katolik Kilisesi'ne yönelik suçlamanın büyük ses getireceğinin farkında olan Spotlight ekibi vakaya daha derinlemesine dalar ve kilisenin lağımı patlar.