Dolar (USD)
34.25
Euro (EUR)
37.22
Gram Altın
2991.72
BIST 100
8793.61
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Oyuncu Selahattin Taşdöğen'den iğrenç sözler: Filistin bunu hak etti

21 Ekim 2023 18:12:23
İsrail'in Gazze'de yaptığı katliam tüm dünyada büyük tepki çekerken, oyuncu Selahattin Taşdöğen'in verdiği röportajda kullandığı insanlık dışı ifadeler gündem oldu. Taşdöğen, 'Bir bakıma bu Filistin halkı bunu hak ediyor. Topraklarını sattılar. Araplardan nefret ederim zaten.' sözleriyle zulme göz yumarak sosyal medyada büyük tepki topladı.

En son gelişmelerden haberdar olmak için whatsapp kanalımızı takip edin

Yorumlar (3)

selim asaf
her söylediği yanlış selahattin in , filistin 1974 kıbrıs harekatında henüz kurulmamıştı 15 kasım 1988 de kuruldu. arapların sadece binde 9 u toprak satışı yaptı resmi kayıtlar ile BM raporunda mevcut. gerisi ingiliz ve yahudi siyonist teröristlerce işgal edilerek alındı. hamas ın silahlı kanadı İzzettin Kassam bir osmanlı subayıydı, 1. dünya savaşında libya-trablusgarb ve çanakkale cephelerinde savaştılar, filistin topraklarını savunurken izzettin kassam ingiliz kuşatması ile şehit edildi. siyonist yahudi medyası toprak sattı, hainlik yaptı, türkiyeyi tanımadı diye yalan haberi sürekli yapğıyor. birileri bu yalan haberlerin gerçeğini söylemeli. GOOGLE elinizin altında izzettin kassamı aratın kimmiş, filistin ne zaman kuruldu söylediklerimi araştırıp kendiniz kontrol ediniz ve kendinizi sorgulayın lütfen
12 ay önce Yanıtla
Dede
Normal adam soyundan taraf olmuş. Ama Müslüman parası yiyor ona hakaret ediyor. Çünkü soy kütüğü öyle gerektiriyor olabilir. Türkiyede adı Ali veli hatta hacı olan o kadar çürük varki meydanında boş buldular havlayıp havlayıp duruyorlar.
12 ay önce Yanıtla
ZÜLKARNEYN
Git katıl o zaman katiller sürüsüne. Bizde görelim yiğitliğini
12 ay önce Yanıtla
Masrafsız Bankacılık
Görüntülü Görüşme