Dolar (USD)
32.58
Euro (EUR)
34.68
Gram Altın
2508.98
BIST 100
9693.46
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Otocenter internete taşındı

Otocenter artık online ortamda da müşterilerine hizmet verebilecek.
Otocenter internete taşındı
27 Eylül 2021 13:18:52
Otocenter artık online ortamda da müşterilerine hizmet verebilecek.

İkinci el araç denilince ilk akla gelen galerici sitesi olan Otocenter, resmi web sayfası www.otocenter.com sitesini hayata geçirdi. Yüzlerce aracın ilanda olduğu bu siteye internet üzerinden hızlıca ulaşılabiliyor. Otomobiller ile ilgili detaylı fotoğrafların ve bilgilerin olduğu bu sitede, tüm ihtiyaçlara uygun otomobiller yer alıyor.

TÜM SATIŞLAR ARTIK ONLINE’DA

Salgın etkilerini tüm sektörler üzerinde gösterdi. Kiminde olumlu kiminde olumsuz sonuçlar doğurdu. Kimi sektörlerin ise çalışma yöntemlerini fazlasıyla değiştirdi. Eskiden araç başında saatlerce yapılan pazarlıklar sonucu satış gerçekleşirken, şimdi ise neredeyse e ticaret siteleri gibi internetten araç alım işlemleri başladı. Otocenter.com internet sitesi de online satışı destekleyen noktalardan.

İKİNCİ EL ARABA ALIRKEN PİŞMAN OLMA DERDİNE SON!

Yasal düzenlemelerden sonra ikinci el araç alım satım işleminde özellikle galerici sahiplerine ekspertiz zorunluluğu getirildi. Otocenter ailesi olarak tüm satış noktalarımız bu konuda müşterilere %100 destek vermektedir. Onaylı noktalarda hazırlanmış ekspertiz raporları ile ikinci el araç alım satımında Otocenter müşterileri sürpriz ile karşılaşmıyor.