Dolar (USD)
34.29
Euro (EUR)
37.22
Gram Altın
2979.26
BIST 100
9060.71
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Okan Buruk'tan taraftara İcardi mesajı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Arjantinli yıldız futbolcu Mauro Icardi'nin pazartesi günü Galatasaray için geleceğini açıkladı.
Okan Buruk'tan taraftara İcardi mesajı
16 Temmuz 2023 07:24:48
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Arjantinli yıldız futbolcu Mauro Icardi'nin pazartesi günü Galatasaray için geleceğini açıkladı.

Geçeçn yıl Paris Saint-Germain(PSG) takımından kiralık olarak Galatasaray'a transfer olan yıldız futbolcu İcardi, gösterdiği performans ile taraftarın kalbinde yer edinirken uzun yıllar Galatasaray formasını terletmesi için yoğun bir uğraş verildi.

Yıldız futbolcunun transferinde mutlu sona yaklaşan Galatasaray ekleyişini sürdürürken, Galatasaray taraftarının merakla beklediği müjdeyi Okan Buruk verdi.

Geçen sezon başarı performansı ile taraftarın gözdesi olan Mauro Icardi'nin trasferinde son durum netleşti

Ajans1905'in programına katılan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, eşinin sağlık durumundan dolayı transferi geciken yıldız golcü hakkında, "Icardi'yi pazartesi günü bekliyoruz" açıklamasını yaptı.

icardi_80d3f76e304b25e7e21b02d51c3261eb.jpg

KAP açıklaması bekleniyor

Arjantinli yıldızla yapılan transfer görüşmesinin kısa süre içerisinde Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirilmesi beklenirken taraftarın heyecanlı bekleyişi sürüyor.

okan-buruk_5115170fbb716e0eac987ec29c249f69.jpg

60'a yakın maç oynanacak

Bu sezon Avrupa maçlarıyla birlikte 60'a yakın maç oynayabileceklerini söyleyen Okan Buruk, maç yoğunluğu nedeniyle kadrolarını geniş tutmak istediklerini ifade etti:

"Bizim 1 numaramız Muslera. Hep Muslera'yı düşünüyoruz. Hafta içi, hafta sonu maçlarımız olacak. Bu sene rotasyonumuz olacak. Boey ve Nelsson'un kafalarının hiçbir yerinde ayrılma gibi bir şey yok. Bizim düşüncemiz onlarla devam etmek. Ben teknik adam olarak aynı savunma oyuncuları ile devam etmek istiyorum. Dybala, transfer gündeminde olan bir oyuncu değil. Fred ile Şampiyonlar Ligi'nde rakip de olduk. Çok beğendiğim bir oyuncu. Manchester United'tan oyuncu almak biraz zor."

En son gelişmelerden haberdar olmak için whatsapp kanalımızı takip edin
Masrafsız Bankacılık
Görüntülü Görüşme