202410 - Vakıf - Masrafsız Bankacılık (970x250)
Dolar (USD)
34.25
Euro (EUR)
37.02
Gram Altın
2997.52
BIST 100
8654.39
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Muslera kararını duyurdu: Güle güle kaptan!

Uzun yıllardır Galatasaray'ın kalesini koruyan ve burada bir efsane haline gelen Muslera, sezon sonunda takıma veda edeceğini duyurdu.
Muslera kararını duyurdu: Güle güle kaptan!
21 Ekim 2024 21:36:35
Uzun yıllardır Galatasaray'ın kalesini koruyan ve burada bir efsane haline gelen Muslera, sezon sonunda takıma veda edeceğini duyurdu.

Galatasaray'da sezon heyecanı devam ederken bir yandan da tecrübeli kaleci Fernando Muslera'nın geleceği merak konusuydu. Sarı kırmızılı ekiple sözleşmesi sona erecek olan Uruguaylı file bekçisi, kararını verdi.

Galatasaray'a transfer olduğu 2011 yılından bu yana sarı kırmızılı formayı terleten Fernando Muslera, adını kulüp efsanelerinin arasına yazdırmayı da başardı. 38 yaşındaki tecrübeli kalecinin sözleşmesi sezon sonunda noktalanıyor. Galatasaray'ın Muslera ile yola devam edip etmeyeceği, Fernando Muslera'nın ise futbolu bırakıp bırakmayacağı merak ediliyordu. Tecrübeli file bekçisi, tercihini ülkesi Uruguay'dan yana kullandı.

Galatasaray ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona eren Muslera, ülkesine geri dönüyor.

Futbolu bırakacak

Tecrübeli kaleci, futbolu ülkesinde bırakmak istiyor. Konuya ilişkin açıklamada bulunan teknik direktör Okan Buruk ise "Geçen sene de bu sene de ülkesine dönmek, bırakmak istiyordu. Ailesi orada. Çocukları, eşi orada. Ülkesine dönme düşüncesi var" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Galatasaray yönetimi ise Muslera formülünü uygulamaya devam etmek istiyor.

Yeni kaleci arayışı başladı

Galatasaray cephesi, Fernando Muslera'dan formayı alacak ismi şimdiden aramaya başladı. Gelen bilgilere göre sarı kırmızılı ekip, ciddi bir bonservis bedeliyle birlikte uzun yıllar bu takımın kalesini koruyacak bir yabancı kaleci transfer etmek istiyor. Listede birçok kaleci olsa da şu sıralar öne çıkan isim, Napoli file bekçisi Alex Meret olarak belirtiliyor.

Fernando Muslera, Galatasaray formasıyla tüm kulvarlarda bugüne kadar toplam 520 maça çıktı.

Akşam Gazetesi

En son gelişmelerden haberdar olmak için whatsapp kanalımızı takip edin
Masrafsız Bankacılık
Görüntülü Görüşme