Dolar (USD)
34.24
Euro (EUR)
37.19
Gram Altın
2985.79
BIST 100
8939.1
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Muharrem İnce muhalefeti hedef aldı

Memleket Partisi lideri İnce, CHP'ye dönük ağır eleştirilerde bulundu. CHP'de gelenin gideni arattığını söyleyen İnce, "2 oy alacağım diye DEM'lenmeye çalışırsanız halk bunun hesabını sorar" dedi.
Muharrem İnce muhalefeti hedef aldı
24 Şubat 2024 11:10:54
Memleket Partisi lideri İnce, CHP'ye dönük ağır eleştirilerde bulundu. CHP'de gelenin gideni arattığını söyleyen İnce, "2 oy alacağım diye DEM'lenmeye çalışırsanız halk bunun hesabını sorar" dedi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP'ye ağır eleştirilerde bulundu. "CHP'de gelen gideni arattı" diyen İnce, "PKK'ya, FETÖ'ye selam verirseniz, 2 oy alacağım diye DEM'lenmeye çalışırsanız halk bunun hesabını sandıkta size sorar" ifadelerini kullandı. CNN Türk'te açıklamalarda bulunan İnce, şunları söyledi:

Muhalefete diyorum ki; Senin projen yok mu?... Benim adayım iyi' demiyorsun, 'Benim projelerim iyi' demiyorsun. Herkes çekilsin kenara, tek kişi kalsın, AKP ile o yarışsın. Demokrasiye aykırı bu. Diyoruz ki; 'Bu Erdoğan'dan memnun değiliz. Ama muhalefetten de memnun değiliz.' Muhalefet de sadece korku salıyor topluma; 'Beni seçmezseniz AKP gelir.' Bunlar doğru işler değil. Tehdit etmek ile korku salmak ile sorunlar çözülmüyor.

'İstanbul'u alacağım derken Türkiye'yi kaybedersiniz'

Muhalefetin yöntemleri yanlış. Güvenlik tencerenin önündedir. PKK, FETÖ terör örgütüne selam verirseniz halk hesap sorar. İstanbul'u alacağım derken Türkiye'yi kaybedersiniz, İstanbul'u da kaybedersiniz.

Bunu SHP denedi geçmişte, ne olduğunu herkes gördü bir parti gitti yok oldu. Denenmiş bir şeyi bir daha denemek akıllı insanların işi değil. Kolayını seçiyorlar işin, hemen gelecek iş birliği yapacak seçimi alacak. Geleceksin projelerini anlatacaksın. Siyasetin matematiği olmaz, siyasetin mantığı olur.

İşletme körlüğü olan bir iktidar var, akıl tutulması var, kibir var, bilimden uzaklaşma var. 22 yıllık bir iktidar var, normalde bu iktidarın dip yapması lazım, yüzde 1'lere düşmesi lazım. Hiçbir sorun çözülmemiş, tarıma verdiği toplam destek 91,5 milyar TL, Türkiye'de tarımda 3 milyar litre mazot kullanılıyor, 91 milyar teşviğin 60 milyarını mazot vergisinden geri almış. Fransız çiftçisi ayakta, Alman ayakta sen susuyorsun sadece sandığa gidip oy veriyorsun. Bu ülkenin emeklileri, bu ülkenin çiftçileri bu seçimde ayağa kalkmayacaksa ne zaman kalkacak. Sen de hak ettiğini yaşıyorsun hiç sesini çıkarmıyorsun 10 bin lira ile nasıl yaşıyorsun?

6'lı masa neden dağıldı?

O bir çıkar ittifakıydı, herkesin Cumhurbaşkanı Yardımcısı olduğu ittifak olmaz. Kurgu baştan yanlış. Ortaya ilkeleri koyarsınız, dersiniz ki biz bilimi esas alacağız, biz ekmeği nasıl ucuza yediririz bunun hesabını yapacağız.

'KAAN ile gurur duyuyorum'

KAAN’ın teknik özelliklerini bilmiyorum. Neredeyse ses hızının iki katı. Uçak yanınızdan geçecek sonra sesi duyacaksınız. Destekliyorum. Üretimi müthiş bir şey. Ülkem için güzel bir şey yapılıyor mu ben ona bakarım. Doğru bildiğimiz memleket için yapılan bir şey varsa destekleriz. Uzay’a gidilmesini, KAAN’ı destekliyorum. Azerbaycan’a yardımı, Mavi Vatan’ı destekliyorum. Ben de muhalefetim ama bu konularda duruşum çok net.

En son gelişmelerden haberdar olmak için whatsapp kanalımızı takip edin
Masrafsız Bankacılık
Görüntülü Görüşme