Dolar (USD)
32.58
Euro (EUR)
34.78
Gram Altın
2410.47
BIST 100
9645.02
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Milli Görüş Davasına hizmet edenler için Vefa Gecesi

Cihannüma Kocaeli İl Temsilciliği Şubat ayında Vefa Gecesi düzenleyecek. Gecede Milli Görüş davasına hizmet etmiş çok sayıda isme berat verilecek.
Milli Görüş Davasına hizmet edenler için Vefa Gecesi
02 Şubat 2023 14:48:58
Cihannüma Kocaeli İl Temsilciliği Şubat ayında Vefa Gecesi düzenleyecek. Gecede Milli Görüş davasına hizmet etmiş çok sayıda isme berat verilecek.

Kocaeli’de bugüne kadar ilk kez yapılacak etkinliği Cihannüma Kocaeli İl Temsilcisi Serkan Seyhan ve yönetimi organize ediyor. Gece hakkında bilgi veren Seyhan şunları söyledi:

Milli Nizam'dan Bugüne

“Milli Nizam Partisinden bugüne Kocaeli'nde Milli Görüş davasına hizmet etmiş partilerimiz, derneklerimiz, sendikalarımız, sivil toplum kuruluşlarımızdan hayatını kaybedenleri anmak, hayatta olanlarla bir araya gelmek, dünden bugüne yapılan hizmetleri hatırlatmak, gönülden gönüle giden yolu sağlamlaştırmak ve bu etkinlik vesilesiyle siyasi ya da bireysel kırgınlıklarımızı unutmayı sağlamak temennisindeyiz.''

Kongre merkezinde

Vefa Gecesi, 25 Şubat 2023 Cumartesi günü Kocaeli Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek. Programın başlama saati 18.00. İlk 1 saatinde serbest zaman var. Bu süre zarfında sohbetler edilecek, fuaye alanında Milli Görüş lideri Rahmetli Necmettin Erbakan Hocamızın yayımlanmamış fotoğrafları, gazete haber, röportaj görüntüleri eşliğinde Milli Görüş tarihini misafirlerimiz takip edebilecek. Ayrıca 1990'lı yıllara ait videoları misafirlerimiz seyredebilecek. Milli Görüşün kurucusu Erbakan Hocamızı da rahmetle yad edeceğimiz bir etkinlik olacak.

333_8a29fa658ea01393820ee25c129387ce.jpg

Zaman tüneli

Fuaye alanında ayrıca zaman tüneli yapacağız. Tünel içinde dünden bugüne rahmetli Abdürrahim Bezci'den Şevket Kazan gibi büyüklerimizin ve Milli Görüş’e ilimizde hizmet etmiş isim ve kurumların çalışmalarını anlatan fotoğrafları görebilecek, anılarınızı tazeleyebileceksiniz.

Genel Başkanlar da davetli

Saat 18.00’da başlayacak programa Cihannüma Derneği Genel Başkanımız Avukat Rıza Yorulmaz ile bir önceki Genel Başkanımız Mustafa Şen’i de davet edeceğiz.

Sanatçılar da gelecek

Dönemin mücadelesine renk veren, ses veren Mesut Uçakan, Ömer Karaoğlu, Eşref Ziya Terzi, Adil Avaz, Ulvi Alacakaptan, Emine Şenlikoğlu gibi sanatçılar da o gece aramızda olacak. Gecenin sonunda Milli Görüş davasına yaptıkları hizmetlerden ötürü Cihannüma beratları verilecek.

Çocuk ve torunlarınızla gelin

Milli Görüş davasına inanmış, bu camiaya gönül vermiş, emek vermiş tüm dostlarımızı, büyüklerimizi ve kardeşlerimizi aileleri, çocukları ve torunlarıyla aramızda görmek, bir arada olmak, geçmişten geleceğe umut olmaya davet ediyoruz.