Dolar (USD)
34.22
Euro (EUR)
37.17
Gram Altın
2994.69
BIST 100
8793.61
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Milletin hizmetindeyiz

Ak Parti Karabük Milletvekili aday adayı Mustafa Yüce, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Millete hizmetkar olmaya geldik" sözünü düstur edinerek yola çıktığını söyledi.
Milletin hizmetindeyiz
27 Mart 2015 15:12:00
Ak Parti Karabük Milletvekili aday adayı Mustafa Yüce, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Millete hizmetkar olmaya geldik" sözünü düstur edinerek yola çıktığını söyledi.
Haziran'da yapılacak genel seçimler yaklaşırken, milletvekili aday adayları da kendi tanıtımlarına ağırlık vermeye başladı. Karabük'te, AK Parti'den milletvekili aday adayı olan Mustafa Yüce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "One Minute" çıkışı ile başlayan
dünya sahnesindeki aktif siyasi girişimlerinin devam edeceğini söyledi.
Kendisine, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Millete Hizmetkar olmaya geldik" sözlerini düstur edindiğini ifade eden Mustafa Yüce, "Kendi iç problemleriyle boğuşmak zorunda bırakılmış bir ülke olmayacağımızı, artık dünya siyasetine de yön vereceğimizi herkese haykırmış olduk. Bu gelişmelerin ardından sadece bölgesinde değil, tüm dünyada söz sahibi olan bir ülke olduk ve olmaya da devam edeceğiz" dedi. Mustafa Yüce, "Önümüzde Karabük ilimizin ve ülkemizin gelecek 4 yılını belirleyecek bir seçim bizleri bekliyor. Güzel Karabük'ümüze bugüne kadar hizmet etmiş ve şu anda hizmet eden değerli siyasetçilerimizi ve bürokratlarımızı şükranla anıyorum. Şehrimizin daha yaşanır bir yer olması, maddi ve manevi şartların daha da iyileştirilmesi, çocuklarımızın iyi bir eğitim alması, ilimizdeki sorunlarının en az düzeye indirilmesi tüm Karabük halkının ortak dileğidir. Bu hedefler aynı zamanda benim hayatım boyunca kendime görev ve amaç edindiğim konulardır" diye konuştu.
Mustafa Yüce, Karabük için acil olarak planlanmasını yapacağı işleri şöyle sıraladı:
Karabük'ümüz kalkınmış illerimizin seviyesine gelene kadar genel bütçeden Karabük'e tarımsal, zirai ve sanayi kredilerin artırılmasını sağlamak. Karabük'ün güçlendirilmesiyle ve özellikle gençlerimizi vuran işsizliği yok etmekle uğraşmak.
Devletimizin kaynakları ve sivil toplum kuruluşlarının güçleri ile Karabük eğitim sisteminin kalkındırılması, Karabük'e kurulan üniversitenin geliştirilmesi.
Karabük'ün konumu, sanayisi, iş gücü potansiyeliile hızlı trenin sınırlarımıza gelmesi en
azından bunun acil bir plan olarak sunulmasın sağlamak ilk olarak adımlarını atmayı düşündüklerimizden bir kaçıdır.
En son gelişmelerden haberdar olmak için whatsapp kanalımızı takip edin
Masrafsız Bankacılık
Görüntülü Görüşme