Dolar (USD)
32.46
Euro (EUR)
34.80
Gram Altın
2446.60
BIST 100
9883.98
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

​Mikrofon süngeri ile gelen koruma

Mikrofon süngeri ile gelen koruma sistemi oldukça yüksektir.
​Mikrofon süngeri ile gelen koruma
11 Temmuz 2022 16:33:06
Mikrofon süngeri ile gelen koruma sistemi oldukça yüksektir.

Mikrofon süngeri baskı ile gelen koruma sistemi oldukça yüksektir. Ortam sesinin net bir şekilde toplanmasını sağlayan mikrofon süngeri, aynı zamanda mikrofonu korumaya da yardımcı olur. Mikrofona takılan sünger bu noktada tam bir koruyucu görevi üstlenir. Ses dalgalarının en temiz şekilde dışarıya aktarılmasına yardımcı olan mikrofon süngeri, dış gürültülerin yansımasını da ortadan kaldırır. Mikrofon üzerine takılan sünger, etraftaki tozlardan mikrofonun korunmasını sağlar. Böylece toz zerrecikleri mikrofona ulaşamaz ve mikrofon daha temiz kalır. Ayrıca mikrofon süngeri sökülüp takılabilme özelliğine sahiptir. Bu sayede süngeri söküp temizledikten sonra mikrofona kolay bir şekilde tekrar takabilirsiniz. Mikrofon süngeri, tozlarla birlikte ortamda bulunan küçük parçacıkların da mikrofona bulaşmasını engeller.


Mikrofon Süngeri Şekilleri

Mikrofon süngeri baskı şekilleri genel olarak birbirinden farklı yapıdadır. İstenen şeklin seçilmesi kullanıcıya bu konuda özgünlük katarken aynı zamanda kullanım kolaylığı da sunar. Yapılan işe göre kullanımı kolaylaştıran şekilli mikrofon süngerleri, üçgen, elips, yuvarlak, köşeli ya da konik şeklinde öne çıkar. Bu durumda mikrofon süngeri seçmek isteyen kullanıcı için birden fazla seçenek ortaya çıkar. Hangi süngeri daha çok işe yarayacağı konusunda daha önce mikrofon süngeri tercih eden kullanıcıların yorumları dikkate alınabilir. Bu durum tercih etmeniz gereken mikrofon süngeri konusunda sizlere kolaylık sağlar.

Sayısız Fayda Sağlayan Mikrofon Süngeri

Sayısız fayda sağlayan mikrofon süngeri baskıişini titizlikle yapmak isteyenlere kolaylık sunar. Üzerinde logo bulunan mikrofon süngerleri kurumsal kimliği yansıtır. Ayrıca buna ek olarak reklam ve tanıtımın zahmetsiz bir şekilde yapılmasına da olanak tanır. Bununla birlikte mikrofon süngerleri kaydedilen sesin temiz olmasını sağlar. Dışarıda yapılan bir kayıt işleminde rüzgarın ya da ortamın sesinden arındırılmış bir kayıt tam anlamıyla profesyonellere göredir. Mikrofonların ses dalgalarını iletmesinde başarılı olmasını sünger yardımıyla da pürüzsüz bir hale getirmek mümkün. Sesin gürültülü ya da kalabalık şekilde kaydedilmesi çabanın ve emeğin boşa gitmesine sebep olur. Mikrofon süngeri tam da bu noktada kurtarıcı görevi üstlenir. İstenmeyen sesleri engelleyen mikrofon süngeri ses sorununun oluşumunu engeller.