Dolar (USD)
33.98
Euro (EUR)
37.61
Gram Altın
2728.37
BIST 100
9771.16
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Migros Fedon'dan önce denizde

Yaz sezonu, Migros ile açıldı! Yazın simgesi haline gelen Migros, yazın habercisi Fedon'dan önce deniz sezonunu açtı.
Migros Fedon'dan önce denizde
14 Haziran 2024 16:15:44
Yaz sezonu, Migros ile açıldı! Yazın simgesi haline gelen Migros, yazın habercisi Fedon'dan önce deniz sezonunu açtı.

Migros, yazlık bölgelerdeki serin, bol çeşitli ve uygun fiyatlı mağazaları, Göcek ve Selimiye bölgesinde konumlanan Deniz Market’leri ve yazın aranılan ismi Fedon’un yer aldığı reklam filmleri ile yaz sezonunu açtı.

Taze meyve-sebzeden, et ve şarküteri ürünlerine, taze ekmekten deniz ürünlerine, tekstil ürünleri ve deniz malzemelerine kadar binlerce çeşit ürünü müşterilerine sunan Migros, her yıl olduğu gibi bu yaz sezonunda da müşterilerine unutulmaz bir deneyim sunuyor.

'Tatil Deneyimini Bir Üst Seviyeye Çıkarıyoruz'

Migros Müşteri Deneyimi Stratejisi ve Pazarlama İletişimi Direktörü Sinem Serdar, konuyla ilgili; “Yazlık bölgelerdeki mağazalarımız ve deniz marketlerimiz ile bu yaza muhteşem bir giriş yaptık. Migros Deniz Market’lerimizde sunduğumuz ücretsiz teslimat, binlerce ürünle deniz üstü alışveriş ve sipariş teslimatı gibi birçok hizmetimiz ile hem karada hem de denizde tatil deneyimini bir üst seviyeye çıkarıyoruz. Ayrıca Yat Kart sahibi Money’liler alt limit olmaksızın alışverişlerinin %10’u kadar da Money kazanıyor. Son dönemde müşterilerimizin yazlık Migros’lar ile yaz mevsimini özdeşleştirdiklerine dair birçok mesaj aldık. Bizler de çok sevdiğimiz Fedon ile bu durumu bir araya getirerek, müşterilerimize tatlı bir sürpriz yapmak istedik ve keyifli bir reklam filmine imza attık. Yaz sezonu Migros’la geldi” dedi.