Dolar (USD)
34.15
Euro (EUR)
37.95
Gram Altın
2873.84
BIST 100
9916.51
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Metrobüse huzur gelmedi İmamoğlu!

Metrobüste bir kadının, Fatih Özdemir isimli şahıs tarafından cinsel saldırıya uğraması sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Metrobüs sapığı CHP’li çıkarken, olayı CHP’ye yakın haber siteleri görmedi.
Metrobüse huzur gelmedi İmamoğlu!
24 Nisan 2019 14:24:00
Metrobüste bir kadının, Fatih Özdemir isimli şahıs tarafından cinsel saldırıya uğraması sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Metrobüs sapığı CHP’li çıkarken, olayı CHP’ye yakın haber siteleri görmedi.

Milat Haber Merkezi/ Ezgi Çelik

Türkiye, geçtiğimiz gün İstanbul’da meydana gelen cinsel istismar haberleriyle yankılandı. Küçükçekmece’de 5 yaşındaki bir kız çocuğunun kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından cinsel istismara uğradığı iddia edildi. Aile tarafından kanlar içinde kapının önünde bulunan kız çocuğu, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili, Küçükçekmece Emniyet Müdürlüğü ekiplerince soruşturma başlatıldı.

Metrobüste skandal

Bir diğer olay da İstanbul’da Avcılar seferini yapan metrobüste yaşandı. Fatih Özdemir’in tacizine uğrayan kadın, yaşanan ahlaksızlığa karşı sessiz kalmadı ve sapık polise teslim edildi. Cep telefonu ile yaşananları kaydeden kadın, çevredekilerin sakin ol uyarılarına karşı, “Sakin olmayacağım. Böyle şerefsizler rahat rahat metrobüslere binip kadınları taciz edemeyecekler. Ben susmayacağım sen utanacaksın” diyerek tepki gösterdi.

CHP’li çıktı

Gözaltına alınan Özdemir’in, CHP’yi ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu destekleyen paylaşımları ortaya çıktı. Bu gelişme akıllara İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu’nun seçim sonrası insanların metrobüste birbirine yer verecek kadar değiştiğini iddia eden ifadelerini getirdi. İmamoğlu, Bu şehirde insanlar daha mutlu olacak. Bir arkadaşım bana mesaj attı, metrobüste insanlar birbirine yer veriyorlar” demişti.

Sus pus oldular

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıda yumruk atan şahsın AK Parti üyesi çıkmasının ardından yeri göğü inleten CHP’ye yakın medya organları ise yaşananları görmezden geldi. Halk TV, ODA TV, Birgün ve Cumhuriyet gibi haber siteleri tacizcinin görüntülerini sansürleyerek verdi. Her fırsatta muhafazakâr kesime saldıranlar, söz konusu CHP olunca sus pus oldu.