Dolar (USD)
34.12
Euro (EUR)
38.22
Gram Altın
2911.84
BIST 100
10054.86
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın: Oylarımız demokrasiye

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın: "Biz Paralel örgüt hakkında tabanı ibadet, ortası ticaret ve üst kısmı ihanet olan bir yapı demiştik. Bugün gelinen aşamada bu yapının ne olduğu net bir şekilde ortaya çıkmıştır" dedi.
Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın: Oylarımız demokrasiye
06 Haziran 2015 00:00:00
Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın: "Biz Paralel örgüt hakkında tabanı ibadet, ortası ticaret ve üst kısmı ihanet olan bir yapı demiştik. Bugün gelinen aşamada bu yapının ne olduğu net bir şekilde ortaya çıkmıştır" dedi.

Hamza Mercanoğlu / Gaziantep

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın Gaziantep'te önemli mesajlar verdi. Gazetemiz yazarı Hamza Mercanoğlu'na özel bir demeç veren Ali Yalçın, Fuat Avni mahlaslı, Paralel örgüte ait twitter sayfasından, seçimlere ilişkin "oy çalacakların listesi" olduğu iddiasıyla yapılan yayına sert tepki göstererek " Gezide dik durduk ve sağduyu çağrısı yaptık, 17-25 Aralık'ta milletimizin yanında yer aldık, şimdi bu yüzden iftira atıyorlar. Listede yayınladıkları 50 isimden 35 tanesi sandık görevlisi bile değil, Şer odakları bilsin ki, bize güç yetiremez, diş geçiremezler" dedi.

Bize güç yetiremez, diş geçiremezler

Yalçın Ülkemiz üzerinde oynanmak istenen operasyonların, dış güçlerle bağlantılı bir işgal projesi olduğunu iyi biliyoruz. Türkiye'nin en büyük STK " sı olduğumuz halde bizim konuşmamızı hazmedemiyorlar. Oysa biz sadece ülkemizi değil tüm dünya üzerindeki haksızlık ve zulümler hakkında da sözümüzü söylüyoruz. Mazlum coğrafyaların bir çoğunu gezdim. Arakan'da çocukların nasıl diri diri yakıldığını yaşayanların ağzından dinledim. Filistin halkına yapılan soykırımın acılarını yüreğimde taşıyorum. Siyonist İsrail'in bölge üzerindeki operasyonları nasıl yönettiğini gayet iyi biliyoruz. Şimdi tüm bunları bildiğimiz halde bizden susmamızı istediler ama biz susmadık ve inandığımız hakikatleri en yüksek tondan söyledik. Şimdi bizi iftiralar atarak, çamur atarak susturmaya çalışanlar bilmelidir ki, bize asla güç yetiremez ve diş geçiremezler" dedi.

Hesap sandıkta sorulacak

7 Haziran seçimlerinde Pazar günü oy kullanacağız diyen Yalçın: "Biz asla bir Partinin adamı ve payandası olmadık, mücadelemizin temelleri hak,adalet ve özgürlüktür. 28 Şubat'ta okulları öğrencilere kapatanlar yeniden yapamasınlar diye, mahkeme kapılarında, askeriye nizamiyesi kapısında ve devlet kurumlarının girişlerinde başörtülüler bekletilmesin diye. 28 Şubat döneminde sahte şeyhlerle, konu mankeni Fadime mizansenleriyle milletin , iktidarını yıkmak için bir araya gelen ve MGK toplantılarında boncuk, boncuk terleyen savunan adamların, İsrail'e kafa tutarak, tüm dünyanın gözü önünde, "siz öldürmeyi iyi bilirsiniz" diyen, BM salonunda "Dünya beşten büyüktür" Diyenlerin önü kesilmesin ve yeniden 28 Şubatlar yaşanmasın diye, Faiz lobisi bu ülke kaynaklarının üçte ikisinden çoğunu yemesin diye, 17 Bin faili meçhul bir daha yaşanmasın diye, asit kuyuları ve, işkence odaları tekrar etmesin diye. Halkımızın değerleriyle, dini ve imanına kimse hakaret edemesin diye konuşacaklarımız var" dedi.

Oylarımız demokrasiye

Yalçın, "Türk ve Kürt halkı birbirine düşman edilmesin diye, yeniden şehit cenazelerinde analar ağlamasın diye. Büyüyen ve güçlenen Türkiye'nin düşmanları sevinmesin diye, Paralel örgütler, gezi parkı kalkışmacıları, bu ülkede yeniden bir darbe girişiminde bulunamasın diye konuşacaklarımız var bizim. 28 Şubat darbesinin ülkemize verdiği zarar 320 Milyar dolar olmuştu. Bu ülkeyi göçertenler, iflasa sürükleyenlerin tek gayesi, bölgeyi işgal etmek isteyen egemen güçlerin çıkarlarına hizmet etmektir. Biz Paralel örgüt hakkında tabanı ibadet, ortası ticaret ve üst kısmı ihanet olan bir yapı demiştik. Bugün gelinen aşamada bu yapının ne olduğu net bir şekilde ortaya çıkmıştır. Biz Memur-Sen olarak oylarımızı, istikrar, güven, demokrasi ,hak ve özgürlüklerden yana kullanacaklarını" söyledi.